Keresés

Részletes keresés

shR- Creative Commons License 2008.08.04 0 0 7841
Érdemes odafigyelni a végéna Jumping Jack helyes végrehajtásának elsajátitására és arra hogy a kitartás micsoda gyümölcsöt hoz :)))))
http://www.youtube.com/watch?v=UTx_XT2XuEs&feature=related
shR- Creative Commons License 2008.08.04 0 0 7840
Redskins 30-16 Colts
Ignot Creative Commons License 2008.08.04 0 0 7839
Hát Csapatbuli után élvezetes lesz....
De Én szívesen mennék 20.-án/Sztároltatom egy kicsit magam/ eddig úgy néz ki hogy nincs programom
de most viszünk bőrre fogó tollat... aki ott volt az érti.
IdZ Creative Commons License 2008.08.04 0 0 7838
Aki csak tud az menjen! Ez az egyik legjobb alaklom, hogy megmutassuk a városnak, van egy amifoci csapata. Ha már a meccseinkre nem nagyon jönnek ki, vagy legalább is nem annyian, mint amennyire élvezhető ez a játék és megérdemelnétek.
Sajnos minden adandó alkalmat meg kell ragadni, amit tálcán kínálnak fel, mert az állományt fel kell tölteni, ahogy olvasom a Wolves tryout-ról voltak Soldiers-esek is.
Tényleg erre miért kell elmenni igazolt játékosnak? Elvágyik, vagy ...??????????
Gyerünk minél többen, Béla miben segíthetek neked vagy a csapatnak?
Előzmény: hbela74 (7836)
IdZ Creative Commons License 2008.08.04 0 0 7837
Sziasztok!

Szerintem mindenkinek örülni kell a csapat körül, ha segíteni akar és tud, attól függetlenül, hogy edzőnek, segédedzőnek, erőnléti edzőnek, vízhordónak vagy csak egyszerűen kínzónak nevezzük.
Egyébként, ha az ember a testét valamely személlyel edzeti, azt a személyt edzőnek hívják.
De senki nem írta vagy mondta, hogy valaki helyére is pályázna, hanem lemet segíteni... oszt passz!
Véleményem szerint mindenkit meg kell becsülni aki önzetlenül, de legalábbis ingyen segít, ha egyszer is, de ha többször is tud az még jobb.
A juniorok edzése, edzettsége a legfontosabb most, és Bélának velül kell foglalkozni, ez evidens.
De ha a felnőtteknek hiányzik az ütközés vagy csak a társaság, akkor nem is muszáj odamenni ahol ők edzenek, Ziti féle vágóhíd utcai pálya is alkalmas lehet rá. Annyi zuhanyozási lehetőség ott is van mint a műfüvesen... :-)
A legfontosabb, hogy minél többen menjetek ki, senki ne engedje le teljesen magát, hogy ne a nulláról kelljen kezdeni majd az éles edzéseken.
Még annyit, összezürdülések lehetnek még csapaton belül is, de igaza van TomboyDL-nek, ez nem fúrumtéma!
De valóban azokat kellene b***ogtatni, aki egyáltalán nem jár le.

Go Soldiers, Hajrá Szolnok!
Előzmény: hbela74 (7831)
hbela74 Creative Commons License 2008.08.04 0 0 7836

Uraim.

Augusztus 20.-án lehetőségünk lesz egy kicsit népszerűsíteni a sportot a sportcentrum jóvoltából.

A szinház mellett a betonon kapunk egy kis részt ahol bemutathatjuk a felszerelést, a mozgásokat, lehet dobálózni és toborozni.

Valszeg délelőtt lesz ez a dolog de részleteket azonnal mondok ahogy tudok.

Aki ráér jelentkezzen itt a fórumon. 

DeAngelo Hall Creative Commons License 2008.08.04 0 0 7835

Hát azért én nem lennék ilyen tiszteletlen hogy egy edzőnek és az idéglenes elnőknek ilyeneket írnék...

Szerintem azért ez nem szép...

Inkább arról kéne szólnia hogy segítsük őt a  junioroknál.

Nem a felnőttekről kell hogy szóljon

Előzmény: TomboyDL (7832)
DeAngelo Hall Creative Commons License 2008.08.04 0 0 7834

Én nem akarok okoskodni meg semmi ilyesmi...

De:

Nem kéne egymást bántani...

A juniorokkal kéne foglalkozni...a többi most másodlagos...

hbela74 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7833
Nem sértődtem meg.
De szerintem meg nem érdekel a véleményed.
Előzmény: TomboyDL (7832)
TomboyDL Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7832

Nem hiszem, hogy bárkinek meg kéne sértődnie, de...

Az ember holtáig tanul és tapasztaltabb embertől nem szégyen tanulni!

SZERINTEM!

hbela74 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7831
Nem akartam ebbe dologba beleszólni de úgy látom hogy akkor se én, se Gergő nem tudta hogy mit miért csinál. Az edzés fajták rendszerezése mivel tanultam már én is, nekem is megy csak még nincs annyi év gyakorlat a hátam mögött. De tök mindegy mert úgy látom hogy EGY JÓPÁRAN NEM NÉZITEK KI BELŐLLEM HOGY BÁRMIT IS TUDNÉK HOZZÁTENNI A CSAPAT FELKÉSZÜLÉSÉHEZ.

Nem baj elpölöntézgetek a juniorokkal azok még figyelnek rám.
Előzmény: TomboyDL (7829)
shR- Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7830
Ma este (hétfőn hajnali 2kor) az NASN-en
Indianapolis vs Washington - Hall of Fame Game

7. éjjel (pént hajnali 2-kor) az NASN-en
New Orleans vs Arizona - Preseason - NFL
TomboyDL Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7829

Saját vitámba nem engedek beleszólást és ez nem fórumtéma. Erről többet szót se.

Senki nem mondta, hogy az új edző fő, fő, fő edző lesz, saját maga is megmondta, hogy csak erőnlétben tud segíteni. Akik lejárunk a felnőtt csapatból, azok közül mind elfogattuk a srácot, ez nem azt jelenti, hogy nem dumáljuk meg mindenkivel, de szerintem aranyat ér egy olyan személy, aki tudja, hogy mit miért csinál, rendszerbe tudja foglalni az edzés fajtákat és a fizikai állapotunkra is kellőképpen tud figyelni. Megdumáljuk a dolgot, de mindenki vegye figyelembe a fent említett dolgokat, szerintem érdemes.

Potyi#56 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7828

Shr & Tomi:

Megértem az indulataitokat de légyszíves ne egymást szapuljátok, hanem a csapatnak azt a 70-80 százalékát aki egyálltalán nem jár edzésre, őket kellene elővenni.  Ti mind a ketten beletartoztok abba a 10 emberbe aki a felnőttek közül lejár heti rendszerességgel edzésre, legalább ez tartson titeket össze és persze a legújabb soldiers ágytál amin az én fejem található :)

"Új edző"

Nem egyszerű téma. Az illető akiről szó van inkább az új erőnléti edző címet fogja kapni, remélem. Amit fél füllel hallottam és amit láttam tök jó volt, rengeteg mindent tanultam. Az biztos hogy csak a javunkat szolgálná ha le tudna járni hozzánk edzésre,de ettől függetlenül vezetőedzőnek nem felel meg. Viszont hasznos tagja lenne az EDZŐI GÁRDÁNAK ami szerintem a legjobb döntés lenne perpillanat. Szerintem tipikus vezetőedző senki sem szertne lenni mert mindenki szeret játszani, és sajnos ez a két dolog nem megy együtt, plusz szinte lehetetlen olyan embert találni akit minenki elfogad mint vezetőedzőt.  Ezért olyan emberek kellenek akik belűről irányítanak. Támadó csapatnál Béla és Miskike, a védőknél pedíg Csonti és V.Gabi. Az edzéseket pedíg Béla, Csonti és a héten megismert úr tarthatná.

Szerintem ez az út lenne a legbiztosabb és a legnyugodtabb. Persze ez csak egy ötlet.

Riszpákt mindenkinek  

ziTi.1337 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7827
Ámen.
Előzmény: Ignot (7826)
Ignot Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7826
Hát nem tudom ki mit ért új edző alatt:

a, Béla, de szerintem ezt mindenki tudja, aki ott volt a csapatmegbeszélésen
/egyébként Gerin kívül csak neki van hivatalos edzői képzetsége/

b, Bíber Zsolt (súlylökő olimpikon, ahogy tudom, de javítsatok, ki ha nem jól tudnám) ő jött le és eddig egy érdekes edzést tartott én ott voltam, mert szerintem még van mit fejlődnöm.
A tapasztalatom az volt, hogy nagyon érti a dolgát nem hiába olimpikon és sok érdekeset, értékeset mondott.

Az edzésre járásba igaza van shr-nek de szerintem egyikünk sincs olyan formába, hogy elég legyen az, hogy otthon ül a TV előtt és vedeli a sört (nem inge nem veszi magára). Szóval bár nem kötelező de…

A kickoff-al kapcsolatba szerintem örüljünk, hogy nem mi szerepelünk ott, hogy kizártak…
Mert higgyétek el akkor mi is ott szerepelnénk ez a bulvár sajtó…

Szóval szerintem heti 1-2 alkalommal érdemes lenézni edzésre kicsit megmozgatod magad és csapatösszetartás szempontjából se utolsó. Sőt talán tudsz mondani pár hasznos tanácsot is az épp felkészülésbe lévő ifi csapatnak.

A kint szolgálóknak meg -Vigyázzatok magatokra és nyugi!- csak az emberek nem bírják levezetni a fölös feszkót mert nem ütközünk.

U.i.: Kellemes karácsonyi ünnepeket és sok locsolót.
TomboyDL Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7825

Hihetetlen arcod van.

Személyesen meg fogjuk beszélni.

Előzmény: shR- (7824)
shR- Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7824
Fogalmam sincs hogy milyen teljesitményről beszélsz pont TE.
Nincs felnőtt normális edzés, ez lett megbeszélve! Az edzések a junior bajnokság vége után kezdődnek addig akinek van kedve és IDEJE az lemegy és edz a juniorokkal vagy külön. Reméllem csak én hiányzok az edzésekről, bár asszem vagyunk harminc valahányan, viszont 10 nél több embert nem láttam edzésen mostanában. Szóval nemértem hogy miért vagyok én az az 1 ember akit baszogatnodbaszogatnotok kell ha nem megy edzésre. Elő lehetne már venni azt a maradék huszon embert is mert kezdem unni a baszogatást.
Előzmény: TomboyDL (7822)
georgi001 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7823
Szevasztok !

Szeki béla és én üdvözöl mindenkit!
Lenne egy pár kérdésünk!

1. Ki lett az új edző? mail cimemre irjátok meg.
2. Mi a fucking van otthon ? nem elég az hogy itt ügyelni kell minden teve zsokéra hogy egyben hazamenjünk.Még miattatok is idegeskedjek. Erre egymást is nyirjátok! erre is kérek választ. szintén a mailre.

Mégegyszer üdv mindenkinek!
TomboyDL Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7822

SHR: Kifogás mindig van teljesítmény meg sehol. Csapatszellemből kösz, hogy kioktatsz, tudod a papírformát, kár, hogy soha nem érezted még.

Bele az éterbe: Olvastam a Vipers aktát...

A véleményem a MAF(a)SZ döntéséről:síííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííípszó!!!

Vidéken is van focsi még, eztán tudja a franc, hogy mi lesz. Lehet el van maradva a csapat, de legalább van csapat. Eddig hálát adtak az égnek az elnökség tagjai, ha valahol megalakult egy kutyasza**al körülvett grundon pár gyerek, akik  vállal egymásnak mentek. Most meg elfelejtik, hogy vidéken jó, ha összeszednek egy csapatnak valót, nem még 4-5 csapatnyit. Nem érzem igazságosnak a döntést, de nem tisztem felülbírálni. Ez persze csak egy egyéni hozzászólás.

Bocs a bakiért, zárójellel javítottam.

BANDA: Mit szólnátok egy augusztus 19.-ei csapat-szülinapi bulihoz? ( Ne nézze senki a naptárat, keddre esik )

shR- Creative Commons License 2008.08.02 0 0 7821
Bocs, ez a komment kimaradt :)))))
Előzmény: kickoff (7818)
shR- Creative Commons License 2008.08.02 0 0 7820
A héten mindig közbe jött valami amiért nemtudtam lemenni, meló, kutyák stb.. De jövőhéten megnézem, viszont addig sztem nem kellene interjut adni edzőről amig az egész csapat nem szavazta meg és nem ért vele 1et. Itt most nem azt mondom hogy nem jó stb stb 1általán nem erről van szó csak ne érezze magát kizárva a döntések alól senki, na nem mintha olyan nagy választási lehetőségünk lenne, azért mégiscsak nem 10 emberből áll a csapat, döntéseket tekintve :)

Wolves Try Outra megy valaki ?
Előzmény: TomboyDL (7816)
shR- Creative Commons License 2008.08.02 0 0 7819
Nem mintha én irtam volna azt hogy nem foglalkoztok a vidéki csapatokka. Sztem cimzettet tévesztettél :)
Előzmény: kickoff (7817)
kickoff Creative Commons License 2008.08.02 0 0 7818
Sorry!

Idz a címzett!
kickoff Creative Commons License 2008.08.02 0 0 7817
Kedves Shr!

Mint a kickoff.hu magyar részének szerkesztője írom most, hogy igenis foglalkozunk "kickofféknál" a vidéki csapatokkal, szerintem ez az, amire igazán nem lehet panasz.Ha végignézed az év folyamán megjelent cikkeket, nem hiszem, hogy a budapestiek lennének komoly túlsúlyban(megmondom soha nem számoltam utána). Az utóbbi hetekben nem nagyon frissültünk, mert majdnem mindenki nyaralt, ez, így a szezon után szerintem elfogadható. A Vipers story, ami igen sajnálatos, szerintem jelenleg mindent visz, így a maradék energiákat erre összpontosítottuk.Rengeteg "vidéki" meccsen voltam,voltunk onnan is beszámoltunk, minden csapattal készítettünk interjút a nyeretlen Fighterstől a veretlen Wolvesig. Az egész honlap most kezd "beindulni" újfent a nyaralások után, és ezek után meg fogunk titeket is keresni, ahogy eddig is, ezt megígérhetem. Ha egyéb meglátásod van, a honlappal kapcsolatban várom észrevételeid a markpecsi@yahoo.com címen.

Tisztelettel:

Pécsi Márk, www.kickoff.hu
TomboyDL Creative Commons License 2008.08.02 0 0 7816

Zitinek igaza van: Kötelező topless a Nurses tagjainak!!!  :-)

Eniac anyácska... LÉCCI, LÉCCI, LÉCCI...

SHR: Nehéz dolog egyszerre edzeni és hallgatni a csapattársak beszélgetését. Az új edzőnk egész életében a sportnak élt, az élsportban edzette teste minden porcikáját, és tudja, hogy hogyan kell rendszerbe szedni a különböző edzés fajtákat.

Gyere edzésre és ismerkedj meg vele. Akkor többet meg fogsz tudni róla.

U.I.: Én érzem magam sza**l, amikor valaki még ezt az edzőt is fikázza. Ehhez kell hatalmasan vastag bőr a pofán. ( Ez már nem shr-nek szólt )

shR- Creative Commons License 2008.08.01 0 0 7815
Ki az újj edző ?
Előzmény: IdZ (7814)
IdZ Creative Commons License 2008.08.01 0 0 7814
Jópofa ez a kickoff.hu, mintha az amerikai foci csak Bp-en játszódna, vagy csak a pestieket érdekelné???!!!
Nézzétek meg a cikkeket csak bp-i csapatokról, abból is leginkább a Vipersről szólnak a híradások.
Gondolom csak az az érdekes az uborka szezonban, ha egy csapat a penge élén táncol marad vagy szétesk, esetleg beolvad, de hát lehetne arról is írni, hogy például a Soldiers juniorjai hogy készülnek a bajnokságukra, vagy hogy új edző pallérozza a Soldiers tunyulni készülő alakulatát... stb.
Csak hát ez vidék, s mivel a focsit csak "pesten játszák" így ezek a dolgok senkit nem érdekel a kickofféknál...
Előzmény: shR- (7813)
shR- Creative Commons License 2008.08.01 0 0 7813
Kizárták a Viperst a bajnokságból...
http://kickoff.hu/index.php?hir=974
:(
shR- Creative Commons License 2008.08.01 0 0 7812
Hát nem kezdődnek jól a meccseink Goallineblitzen :D

07/30/2008 at Minsk Koats L 7-56
08/01/2008 at Kazan Golden Horde L 0-119

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!