"A most 62 éves énekesnő egy 1976-os esetről mesélt, amikor meglátogatta Hillt, munka reményében. Ott a komikus állítólag arról beszélt, hogy a „lányai gondoskodnak róla", és az iránt érdeklődött, a műsorába jelentkező jövevény is megtenné-e ezt. A Mirror sztorija szerint a lány felháborodott, távozni kényszerült, ekkor Hill még megpróbálta megcsókolni. Ellökte magától a férfit, és elhagyta a lakást. „Amikor azt mondta, hogy gondoskodnak róla, én tudtam, hogy szexet jelent" – magyarázta."
Ugyebár a cikk 2017.10.23-án jelent meg, a komikus meg meghalt 1992. április 20-án.
Mikor fognak megszólalni a koncerteken a különféle hírességek által "molesztált" lányok, akik hatalmas traumaként élték meg, hogy bejutva az öltözőbe, bonyolult helyzetekbe keveredtek.
Esetleg várhatóak az önvallomások, hogy a jogsit azért állították ki, mert némi nemű nemi szolgáltatást voltak kénytelenek nyújtani?
Nehéz összehangolniuk most a szélsőliberálist a feministával.
Szerintük menő, kúl dolog két faszt kiverni a színpadon pénzért, ebbe senki nem szólhat bele, és ha ez tetszik az embereknek, hát akkor miért ne, iskolásokat is elvinnének az előadásra.
De amikor ugyanezt a kurvát elviszik kocsikázni, ahol felkérik egy szopásra, akkor női méltóságról papolnak.
Csak az a baj, hogy Schilling bár rendező, ugyanakkor rendezetlen is ő agyilag. Aki a feleségét perverz jelenetekben látja szívesen, az ne ugasson Marton miatt, de a neje se, ha ilyeneket játszik napi szinten.
Mondják, hogy bizonyos szempontból A párt (erről kritikánk itt) folytatása a Lúzer, de szerintem annál sokkal erősebb lett, mindenféle szempontból. Nagyon jót tesz neki, hogy egyáltalán nincs túlnyújtva, a másfél óra viszont annyira intenzív, hogy a nézőnek tényleg nehéz eldönteni, szeresse vagy gyűlölje a látottakat. Egy valamit viszont biztos lehet érezni közben: hogy azért jó lenne, ha Schilling rendezne még Csehovot.
Persze Csehov csak egy hülye ruszki a jobbhibbantaknak.
Csak nehogy kiderüljön, hogy az is a munkája része, hogy 20-30 éves, bizonyíthatatlan vádakkal ugrik Marton torkának (amik ha igazak, sincs Marton tetteiben bennük semmi törvénysértő), közvetve pedig a világ-SZDSZ képviseletében a heteroszexuális, fehér bőrű férfiaknak.
"Színész vagyok, ez a munkám" – mondja Sárosdi, olyan álnaiv természetességgel, mintha közben nem két kollégájának a farkát verné egy kanapén, anyaszült meztelenül. Ekkorra pucér testét már végiglocsolták igazi borral, meghintették tollakkal, épphogy keresztre nem feszítették. http://divany.hu/vilagom/2014/10/07/luzer/
Schillingné egy prostituált, aki párosával veri a faszt pénzért a színpadon.
Várom már, hogy a többi kurva is jelentkezzen mítúhesteggel, hogy felmentek egy faszihoz húsz meg harminc éve, aki aztán ott elővette a farkát, sőt tán meztelenül nyitott ajtót.
Gondolom, már készült a szakvélemény, hogy a gyerekkori trauma miatt veri most párosával a faszt a színpadon minden este, és ezért is kártérítést követel.
Félmillát kivert faszonként, mint a szabózé kapott pofononként.