Kicsit későn vagyok ébredve, de még simán lehet mittudomén. :) Szóval érdekelne a tali, de a topic dzsungelében nem lelem a fő paramétereket (miszerint mikor, hol, satöbbi). Kisegít valaki?
Naná! Sőőőttt! Péntek déltől le kell menned, mert szombaton halászlé wan beterwezve, Bigi által kifogott halakból. Úgyhogy kapkodhatod ki az halakat, én meg majd 2 óránként fordulok egyt a nagyszatyorral. Majd wixwk neked zsírosdeszkát, inni nem, mert ha szomjas wagy ott a tó....
kár hogy meghalt az öreg swáb, a fija meg mostanra felhagyott az iparral. Megmutattam volna néktek az elhíresült rókahegyi csücsörítős-gugolóssat. (szép ökörhúgy szinű folyadék, amikor iszod csücsörítesz, de 5 perc mulva már gugolsz ott ahol vagy, és annak örülhecc igazán, ha le tudtad tolni a gatyád....) Na ez jó reggelire, ez 100%-osan kitakariccsa az előzőnapi bevitelt.
Úgy néz ki, hogy ismét boldogítalak benneteket szombaton :-) Ezt tessék jelentkezésnek venni, és ismét akad pár szabad hely (4) a kocsiban :-) Lemezeket vihetek, csak mondjátok meg miket szeretnétek hallgatni. Elképzelhető, hogy eladó/elcsereberélhető lemezeket is viszek ismét, bár semmi kedvem cipekedni.... Valami zenecuccot is vihetek, gondoltam arra, hogy elviszem a tengeralattjárót (Marantz SC-8 előfok), oszt esetleg össze lehet hasonlítani egy másik MC előfokkal.... (ez a dolog engem is érdekel, részleteket majd ott helyben)
Ja igen, a tökösmákos rétes pedig nem a kedvencem, szal.... :-)