A motorkód táblázat nekem rajta van a gépháztetömön belülröl.
Lehet, hogy csak az SW-ben, többit még nem láttam. Innen egyszerüen le lehet olvasni az adatokat, mert a szélvédö mögött meg ott a számsor. Lehet, hogy nem mondtam ujdonságot, de egy kis segitség mindenkinek.
Egyébként az ügyfélszolgálatok M.Ottója az mondta:
ha egy ügyed el van intéződve nyugodtam keres meg minket, addig meg ne zavarj!
Úgy látszik, ügyfélszolgálatos és ügyfélszolgálatos között is van különbség. ,Akit én ismertem, azt hirdette, nála egy ügy csak az ügyfél halálával ér véget. :))
Hát ez a nagybetüs MARKETING! Olyant kis se ejtünk a szánkon ill. billentyűzeten, hogy nincs!! A 'kedves' ügyfélnek elmondjuk mi van -az pozitív marketing, az hogy nincs -olyan NINCS!!
Háttérszándék = vegyél még egy Chevyt :-))))))
Egyébként az ügyfélszolgálatok M.Ottója az mondta:
ha egy ügyed el van intéződve nyugodtam keres meg minket, addig meg ne zavarj!
Láttam a törölt hozzászólás helyét. Vki felhomályosítana, hogy mi volt az anyázás alapja..?
szia, pár technikai kérdés, így nyilvánosan: 1. itt a fórumban elég szép tudásanyag gyűlt fel, és mit szólnál ahhoz, ha ezeket kimásolva, cikként lehetne olvasni a weboldaladon, téma szerint rendezve? Nekem elég sok leíráshoz van bookmarkom, így egyszerű lenne a fontosabbakat azonnal előszedni. ehhez kellene csinálni egy hírfeltöltő részt, vmint jogosultságot osztani néhány embernek, mert nem szeretnélek leterhelni ilyen plusz feladatokkal.
2. rakhatnál fel egy linket, egy menüpontot hogy 'Fórum' és ezt linkelnéd be, új ablakként.
3. a topik logóját is felhasználhatnád, mint egy banner, ha kell akkor át tudom küldeni normális méretben is. :) a 'nyersanyag' megvan még a gépemen vhol ;-)
4. kitehetnéd a motorkod táblázatot is, amivel megállapítható h milyen típusú a motor egyelőre ennyi. konkrétan erre gondolok: 6711
Ő csak azon akadt ki hogy minek írogtják neki hogy lesz tartozékkatalógus minden típushoz csak éppen a Lacsihoz nem, ha neki pont Lacetti-je van. :) Végülis igaz. Ez tipikusan a Ki nem sz*rja le kategória. :))
Igen, eléggé értetlen és érthetetlen... De vajon ki és mi?!
Ez olyan, mint amikor fantát kérek, erre azt mondják kóla van! Még véletlenül sem azt, sajnos nincs, mással tud csak szolgálni, jó lesz az? A tartozékkatalógus egyszerűbb történet, mert nem lesz jó más típus alkatrésze a lacettire. Ebből következően ez a válasz a helytálló: Sajnos az ön autójának típusához nem lesz katalógus, ezért nem tudjuk ez irányú igényét kielégíteni, de látjuk, hogy ez a kedves vevők felé egy fontos részlet, így mindent megteszünk a hiány pótlására...
Érted már?!
(mellesleg én teljes mértékben egyetértek a levelek stílusával és nagyon korrekt megfogalmazásával. Ami a kis iróniát illeti, hát igen, az a második értetlen és érthetetlen levél után nagyon kellett!)
Az lehet, hogy komoly, de néhány helyen komolytalan az író, pl a tartozékkatalógussal kapcsolatban: "A Chevrolet tartozékkatalógussal kapcsolatosan szeretném tájékoztatni, hogy hamarosan elérhető lesz a Chevrolet Epica, Captiva, Aveo és Spark tartozékkatalógusa, mely interneten, a Chevrolet-honlapon megtekinthető lesz. " Magyarúl ez lesz elérhető, erre: "Nyilván az is elkerülte a figyelmüket, hogy én - mint azt korábbi levelemben kiemelten jeleztem - egy Lacetti SW típusú gépkocsi tulajdonosa vagyok, így különösebb örömmel nem tölt el, hogy előbb-utóbb lesz tartozék-katalógus az Epica, Captiva, Aveo és Spark modellekhez"! Na most ennyire értetlennek lenni.... (gondolom sokan megköveztek ezért, de szerintem egyértelmű.)
Semmi problémát nem vettem észre a működésben.A múltkori 40 fokban napi 6-8 órát használtam a klímát városban leállítás nélkül és jól működött.A víz hőfok sem mutatott többet a szokásosnál.Néha versenyautókon be szokták bandázsolni a leömlőt de itt szerintem nincs szükség rá!
Ha gondolod, megnézheted egyszer az autómat személyesen is. Egyeztethetünk időt. Vagy ha netán felém jársz, a Teve utcai rendőrségtől 1 percre lakok. Sajnos tényleg követtek el hibákat a javításkor, de ezért abszolút nem téged hibáztatlak! Az én döntésem volt, saját akaratomból vittem oda, ahova. Így jártam. Majd ha tudom kicsit nélkülözni a Lacsit, visszaviszem nekik, az ajtónál levő belecsiszolás fényezésével még lógnak. Plussz megkérem, hogy az üvegnél a ragasztót távolítsák el, amit a mai napig nem értek, hogy hogyan, s miért került oda.
A hűtőventillátor a haladás irányával azonos irányban szállítja a levegőt. Emiatt nem befolyásolja sem a hűtést sem a klíma üzemét a motortérben uralkodó hőmérséklet...
Kérdésem lenne: szerintetek a hengerenkénti leömlők takarása szükséges-e hővédő lemezzel a pl. klíma működése szempontjából (n'tán káros hőhatások megelőzése miatt)? A katalizátor ház is igen meleg tud lenni, mégsincs hővédőlemez rajta. Ilyen kánikulában nagyon magas hőmérsékletek vannak a motortérben pl. városi forgalomban.
Nem tudom ismered-e a közmondást? "Minden cigány a maga lovát tartja a legjobbnak!"
Nos, így van ez a szervizekkel is!
A magam részéről a szolnoki szervízre esküszöm, de egyetlen Lacetti tulajdonost sem fogsz találni, aki az ország , vagy Budapest valamennyi Chevrolet szervízét kipróbálta volna és objektív véleményt tudna mondani...
Szervíz? Mégis, az ország mely részén? Olvass vissza, találsz elég véleményt ebben a témában. Kinek ez, kinek az jön be. Ahány ember annyi szempont. Ebből eredően annyi választás.