Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Hehe... T-amp. Nem tudom, Gábortól meg fogom kérdezni ma, hogy még mindig annyira rá van-e gyógyulva. LEverte a NAD-3020-ast... Autóba megérheti... Én kicsit görbén néznék, ha az Onkyom egy teszt után előre köszönne a kis műanyagdoboznak :D :D :D
Terjed szépen, de pl. Londonban szinte egyáltalán nem tudsz úgy felszállni a metróra, hogy ne láss iPod-ot, szóval még van hova fejlődni. :) Sőt, a metrórendőrség külön foglalkozott a témával, mivel felfigyeltek rá, hogy nagyon megugrott a lopások száma, és összefüggést találtak a feltűnő fehér fülesekkel. Ennyire erősen vonza a tolvajokat a nagyon menőnek számító cucc. Én le is cseréltem egy AKG K 26 P-re, de persze nem emiatt. :)
Unom a CD-imet az autoban! Vennem kell egy iTrip-et. Ti hol vettetek? 5th gen, feketehez ha jol latom, ket megfejtes van, az autos es az alul csatlakoztathato dock. A hivatalos oldalon iszonyatosan draga, a nemet eBay-en latom olcsobban. Itthon boltban mennyi? Koszi.
Gratulálok! Krekkel oyat is tudsz hogy a te kis nevedre regisztrálja, nah úgy az igazi! Ja és a frisíteéseket is letölti, szal nem kell minden verzióhoz új törés!
Egészségetekre! ;)
Amúgy itt még van egy csomó hasznos program úgyhogy nézegessétek: [url]http://www.ipodsoft.com[/url]
Hát jóhogy update-el, mert ha átírsz egy számcímet, vagy kicseréled a borítót, attól még azt frissíteni fogja hiába kapcsoltad ki... Csak új számokat nem fogja átvinni... ennyi.
mivan mindenkinek már iPOD nanoja van??? ma 2-t láttam a metron. Utána meg mikor leszálltam a az utcán :D kemény :D de télleg ennyire nem bírják a strapát? :(
Ma nem tudtam bekapcsolni az iPod Nanómat! Tegnap normálisan kikapcsoltam, beraktam a tokjába, ha viszont amikor be akartam kapcsolni, párszor hallottam a "kattogó" hangját, de be már nem kapcsolt!
Volt valakinek hasonló, vagy tudtok tanácsot adni? Ha nincs más, hova vigyem esetleg szervízbe?
hello! van egy 20gb -os 4G-s ipodom, tegnap próbáltam bekapcsolni, és nem reagált semmire, azt hittem lemerült, de amint bedugtam a sync kábelt azonnal elindult, mi lehet ez? remélem nem döglődik a cucc?
van olyan proggi, ami ezt online helyettem megteszi?
kérdés, h van-e egyáltalán adatbázis, ahonnan szipkázza a dalszövegeket. van ilyen?
van. iArt 3.1.9.al próbálkozz... a legjobb progi amit valaha csináltak iPodra albumborítók, dalszövegek letöltésére...
A borítókat vagy, 1. Amazon.com-ról szedi le vagy, 2. Google-ből vagy, 3. iTunes Music Store-ból kilopja a nagy méretű képeket (én mindig ezt használom és így oyan mintha én is ott vettem volna meg az iTMS-ben...) :))))))
A dalszövegekhez pedig két adatbázisa van: GLyrics és a Lyrc