Gratulálok Nektek. Davis nélkül,sérültettel, amit hoztatok az felér egy bajnoki éremmel. PP- t kölcsönadhatnátok szezon kezdete elött egy hónapra, hogy végre a Kecskemét is tudjon védekezni.
Kimondottan szurkolói oldal. Mindketten elég régóta szurkolók vagyunk, még a bajnoki idők előttről. Elérkezettnek láttuk az időt, hogy legyen egy jó kis IGAZI szurkolói lap. A terveink elég nagyok (és a tárhelyünk is). Remélhetőleg ehhez Ti és a Csapat is asszisztál majd.
Én sem annyira arra gondoltam, hogy innen ótókáznék, sokkal inkább a Vosztokról. Már csak azért menjünk együtt, nehogy megint úgy járjak, hogy bemegyek 3-ra a Pólóba, aztán csak én legyek ott, meg három masszív őslakos. :)
Ede baszki megint ki kéne jönnöd értem. Tudod, ha nagyon bebaszok akkor nem szeretnék vezetni. Jóva, magam sem értem, régebben az ilyen szitukat simán bevállaltam és négysávoson jöttem haza hajnalban (az elvileg kétsávos úton, csak kicsit többet láttam :)), úgy látszik öregszem.
Fél 12-kor megyek Nyesővel edzeni, fél kettőtől jó vagyok. Akkor hívlak. Te meg úgy készülj, ahogy írtam :)
Mértéktelen italozásba fogok kezdeni, nem érdekel. Vigyenek be ha nem tetszik valakinek :)