Azért az már több, mint gyanús, hogy jönnek errefelé Dubai-ból indulva Görögországon át Szerbiáig, és kész. Ha más nem, Ausztria vagy Csehország, Lengyelország meglesz, és az sem semmi! :)
Kérdés: Nem tudja valaki, hogy a Nándorfhérvári bulira hol lehet jegyet kapni? És mennyiért? Én valószínűnek tartom, hogy elmegyek, hacsak addig nem írnak ki egy magyar dátumot, de ezt én is valószínűtlennek tartom. Még mindíg a ,,végignyomjukateljesújalbumot" setlist megy?
Nem értem azokat a Maiden rajongókat akik szerint az új lemez nem jó!Talán süketek az angol Classic Rock szerkeztői,hogy az új maiden lemez lett az év albuna!S ez még csak egy szavazás volt!A koncertről és a setlistáról!Volt szerencsém ott lenni december elején Milánóban,s bátran állítom,hogy ez volt a legjobb Maiden koncert amin voltam(hangzás,show,közönség,stb)!S nekem ez volt a NYOLCADIK!!A problémám a 2007-es koncertek kapcsán hogy lemezeladási adatok ide vagy oda nem hiszem hogy Athén és Belgrád után Magyarországot választanák?mert így ki maradna a teljes észak-kelet európai régió!Plussz tegnap és a mai nap folyamán beszéltem a Multimédia és a Concerto szervezőivel és ők nem tárgyalnak a Maiden-nel!S mindkét fél állítja hogy egy márciusi.áprilisi esetleg májusi koncerthez már rég kapcsolatban kéne hogy álljanak!Sajnos én ezt tudom nektek írni!Azért még imádkozhatunk!Aki teheti annak meg írány Belgrád(igen szép város),én ott leszek!Remélem közületek is minnél többen!Up The Irons!!
Nem értem miért nem nyilatkozik a Multimédia ebben az ügyben?????
According to muziekagenda.nl, Iron Maiden are set to play the fields of Rock festival in the Netherlands on either the 16th or 17th June 2007. Not only that but Maiden come face to face once again with Ozzy and Sharon Osbourne as Ozzy's solo band are confirmed for the festival too. Though it's likely given their history they will appear on seperate days.
A Belgrád témához. Tesóm zenekara tavaly ott koncertezett és azt mondta hogy csak pozitív tapasztalatuk volt, még az utcai járókelőkkel is és még akkor is ha szóba jött hogy magyarok. Azt mondta sokkal kedvesebb az emberek meg segítőkészebbek mint akár Budapesten.
azért Belgrád elég barátságtalan helynek tűnik, így magyar szemmel, nem szívesen mennék ki még egy Maiden miatt sem. viszont csak irigyelni tudom őket, mert a Megadeth is menni fog hozzájuk idén, szóval valamit tudnak az ottani szervezők. meg hát, úgy tűnik meg van rá a fizetőképes kereslet is.
A hazai turné második állomása pedig lehetne a Naszály, hogy hazabeszéljek, mégpedig a kőbányában leállna a munka, a fejtés egyik teraszán lenne a koncert. Nem tudom, ismeritek-e a hegyet ill. a bányát, de rohadt jól nézne ki pl. a Powerslave színpada!
Szívesen kimennék Belgrádba - ha biztosítja valaki, hogy túlélem.
Persze addig megtanulok egynehány kifejezést rácul :-))
Más.
A hivatalos honlapról letölthetők a Different world maxik, feltételezem, bankkártyás kifizetéssel. Tudom, nem ez az első ilyen kiadványsorozatuk, de akkor is desznó dolog, hogy kiadnak 3 lemezt, ahol a címadón kívül van 1-1 szám differencia...
Persze letölthető dalonként is, így akár egy bővített maxi is készíthető belőle, de akkor is, aki boltban veszi a CD-t, az vegyen hármat? Persze erről van szó :-))
Remélem elérnek ide is, Belgrádba nem megyek ki :)
Nem tudom láttátok/hallottátok-e, de az m1 programajánlóban az MI-5 c. sorozat promója alatt a Maiden Rainmaker-e fut :) a sorozat 29-én indul, addig még biztos reklámozzák:) ha meg magának a sorozatnak lenne a zenéje, az állat lenne :)) de mondjuk ez valószínűtlen :)
Ha olvassátok mit mond Bruce,akkor kiderül hogy olyan helyeket látogatnak meg ahol régóta nem játszottak.Sajna mi ebbe a besorolásba nem tartozunk bele.
De ne legyen igazam.Belgrádba a SIT turné óta nem voltak,az azért rég volt.