Nekem kezdettől fogva nem tetszett ez a triumvirátusos felállás, és nallacikát sem sokra becsülöm, de a mostani kudarcot és az egész időszakot figyelembe véve nem tartom indokoltnak a menesztésüket, bár továbbra sem tetszik ez a felállás...
Jó volt tegnap élőben megnézni a három meccset. Sajnáltam az izlandiakat mert felőrölték őket a dánok. Komplett csapattal talán több esélyük lett volna. Döntő volt a kapusok közötti különbség.
Egy kicsit a körülményekről. A szervezés szerintem profi. Nagyon odafigyelnek az óvintézkedésekre. Ha nincs FFP2-es maszkod a beléptetésnél azt is adnak. Igaz tegnap az utolsó meccsre lettünk csak 5000 ezren, az meg elveszik ebben az impozáns nagy csarnokban, de az látszott, hogy a magyarok mind betartották a maszkhordást, külföldiek jórésze viszont a lelátón nem igazán. Folyosókon igen, de bent nem nagyon.
Csarnokról annyit, hogy mi fent ültünk a VIP páholyok fölött, de onnan is kíválóan lehetett látni a pályát. Persze közelebbről még jobban.
Szóval fantasztikus lett ez az új aréna, szerintem büszkék lehetünk rá. Remélem minél több sport (főleg kézi) eseménnyel meg töltik majd a lelátóit.
Gulyas Istvan:– Utólag belátom, az izlandi meccs vége felé időt kellett volna kérnünk, mielőtt Lékai Máté ellőtte volna. Nem szeretnék magyarázkodni, hogy csak az járt a fejünkben, az iksz nem elég, és nyernünk kell, mert tényleg így volt. Az lett volna logikus, ha nyugodtak maradunk, s előbb a döntetlent harcoljuk ki.
Nos, en nem ertek kulonosebben a kezilabdahoz. Megertem azokat, akik az eredmenytelenseg utan elzavarna a stabot, de megertem a higgadtabb hozzaszolokat is, akik azt mondjak, folytatni kell.
De konyorgom, aki ezt -most mar higgadt fejjel- lenyilatkozza, annak nalam AZONNAL repulnie kellene.
Lehiggadva is azt mondja, hogy:- az iksz nem eleg... Mi lett volna, ha a portugalok gyoznek a hollandok ellen?
-Az lett volna a logikus, ha nyugodtak maradunk, es elobb a dontetlent harcoljuk ki....
Ez hulye? Kb. 40 masodperc volt hatra. Hogy a picsaba lehetett volna ebbol dontetlennel tobbet kihozni???
Viszont a dontetlenhez nem csak a higgadt, megbeszelt variacio kellett volna, hanem az is, hogy ne hagyjunk 4-5 masodpercnel tobbet az ellenfelnek. Erre szinte azonnal ellojuk... Es itt nem a jatekos volt elsosorban a hibas, hanem a kispad...
Nyilván inkább erről célszerűbb írni, mint a magyar válogatott összeomlásáról. Figyelem elterelésnek teljesen jó, így kevésbé firtatják a kidobott 100 milliárdokat.
Gondolom majd ezután jön egy közlemény is mennyire jók vagyunk.
engedély nélkül elhagyta a szállodai karantént a francia kézilabda-válogatott koronavírusos játékosa Szegeden.
Információink szerint a balátlövő Karl Konanról van szó, akit hiába kerestek a szegedi Forrás Hotelben. A sportoló a csapat középdöntőbe jutása után egy bérelt autóval Budapestre indult, majd fertőzötten megjelent a recepción abban a kizárólagos fővárosi szállodában, ahol az Európa-bajnokság többi nemzeti válogatottja is megszállt.
Pingpongon jártam már így, de azt nem adták a tévében :)
Amúgy hová lett a németektől a fizikai felkészítés??? Tíz percre átkalandoztam és a Golla-Wiencek párost leszámítva az volt az érzésem, hogy kisfiúk, de legfeljebb sihederek játszanak felnőtt férfiak ellen.
Ezt a meccset a spanyolok valószínűleg normál körülmények közt is nyerték volna. A német válogatotton azért nagyon látszott, hogy ez nem egy csapat, csak 16 játékos, a második félidőben esélyük se volt.
Nehéz eldönteni, Tournat hosszú sztreccse b.sz-e oda jobban vagy netán a lelátón a La Marseillaise-ig tetőtől talpig testhez simuló trikolórba öltözött fiatalok...
Öh, nevető harmadikként inkább az iménti Soho Party-bevágás :)
"Én Éles Józsiék miatt is kedveltem meg, majd játszottam a kézilabdát."
Dettó, csak én tehetség hiányában nem játszottam komolyan vehető színvonalon. Viszont abban, hogy Veszprémbe mentem egyetemre, komoly sorsszerűség volt. :)
A kis és a COVID sújtotta Montenegro is sokkal jobb kézilabdát játszik mint mi. Igaz, nemcsak a szájuk jár, ők valóban lelkesek, agresszívak és nincsenek elkényelmesedve a beléjük tömött sok állami pénztől.
Én nagyon szeretném ha Chema maradna, sztem az EB-n egyértelműen visszaköszönt a hiánya a felkészülés során. Az korábban is tudott volt, hogy ő az ész.
Gulyással visszaköszönt a Csoknyais időszak, kommunikációban, teljesítményben. Meglátjuk, mi lesz.