Keresés

Részletes keresés

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5095

Elég komoly számú oldalt üzemeltet a kft vagy mi, ez a labi csak 1 a sokból, szerintem a nyereségesebb oldalak fedezik pl a labi fenntartását....

Előzmény: Törölt nick (5094)
Törölt nick Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5094

Tudom a Hoxa cégé...

Előzmény: BASEBALL_FAN (5091)
Törölt nick Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5093

Pontosabban 427 regisztrált játékos van - ebből 12x16 = 192 játszik a csoportokban aktívan... vagyis nem, mert 14 játékos itt sem játszik... ehhez még tegyünk hozzá néha benéző 100 játékost = 278 játékos - ez lóbakfitty :) 

Előzmény: Don Pedro Gonzales (5090)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5092

A ládákat pénzzért megvehető nem tudom miért hamarabb lehet nyitni, nekik ebbe ez az üzlet... vagy vársz vagy ha elfogy az aranyad fizetsz...

Előzmény: Don Pedro Gonzales (5089)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5091

Ezt egy olyan cég csinálja ami több weblapot üzemeltet , több témában stb, 

Előzmény: Törölt nick (5088)
Don Pedro Gonzales Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5090

Jelenleg 426 játékost tartanak nyilván az egyik ranglistán  (Jó válasz arány). Ez figyelembe véve, hogy nemsokára 2 éve megy a játék lófitty.

Don Pedro Gonzales Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5089

Bocsi, hogy közbeszólok. 

Elsősorban a játékra fordítandó időigényt kellene csökkenteni. (pl. láda nyitás. Ha valaki több ládát szerez, órák mehetnek el semmit tevéssel míg mindegyiket kinyitja.
Ezt szolgálná még szerintem a felfedezés kártyák megszerzésének rövidebb ideje is, ez is rengeteg várakozást tud okozni. 5 kártya elköltése nem vesz igénybe többet mint 5-6 másodperc, míg ugyan ennyi kártya megszerzése  jóval több időbe kerül.
Másodszor amit már többen is felvetettek:  rendet kellene vágni  a kérdések között. A sok értelmetlen - főleg bulvár kérdést ki kellene selejtezni, hogy tényleg inkább a tudás domináljon, mint  a szerencse.

Én a magam részéről többet vártam el a játéktól, de azért kitartok, mert majd hátha...

Előzmény: BASEBALL_FAN (5086)
Törölt nick Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5088

Nem tudom, hogy mi volt a célja vele, de ha én szemléletem az: mondjuk megveszek egy játékot vagy csináltatok, akkor arra buzdítom a szoftverfejlesztőket vagy a kérdések kitalálóit, hogy minél nagyobb hasznot termeljen és ha nem így van egy bizonyos idő elteltével, mint ahogy ennél a játéknál is, hát akkor én bizony páros lábbal rúgom ki az emberkéket. :)

Előzmény: BASEBALL_FAN (5086)
Törölt nick Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5087

Ez nálam is, így van :)

Előzmény: Don Pedro Gonzales (5084)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5086

Szerintem a készitők is nagyobb sikerrel számoltak, mint ami van, gondolj bele a honfoglaló csak okos eszközökről megy már jó ideje pc-n nem, a labit meg úgy csinálták, hogy számitógépen (is) megy.

Biztos vagyok benne, hogy a tulsjdonos cég is nagyobb forgslmat várt mint ami van. 

Előzmény: Törölt nick (5081)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5085

A készitőknek az az érdeke, hogy minél többet nyomkodd. :)

Előzmény: időgép 2013 (5080)
Don Pedro Gonzales Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5084

Ebből is látszik, hogy a játék folyamán mindenkit más-más  motívumok vezérelnek.
A felesleges kérdések megjegyzésével én is így állok, meg sem próbálom megjegyezni őket, és így fordul elő, hogy amikor már sokadjára kapom meg ugyanazt a kérdést, még mindig nem tudok vele mit kezdeni:-)

Előzmény: Törölt nick (5082)
Don Pedro Gonzales Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5083

Ma sikerült elfoglalnom az 50.trónszékemet:

Törölt nick Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5082

Még annyi, ami kimaradt, hogy az érdeklődési körömön kívül eső kérdésnél, meg se jegyzem a jó választ, mert annyira nem érdekel.....

Előzmény: Törölt nick (5081)
Törölt nick Creative Commons License 2022.12.12 0 0 5081

Beszélgetésetekbe bekapcsolódva, részemről csak egy unaloműző játék az őszi-téli-tavaszi hónapokra, még csak agykarbantartónak se mondanám. Jelenleg, mint tudjátok 3 játékos elégíti ki a játszási időmet...az is bőven elég már, nem mintha nem volna időm, mert az alváson kívül, szinte egésznap játszhatnék.  (régen 12 volt, amikor még érdekesnek találtam a kezdetén ezt az Amerikából importált  játékot) Mondjuk már az elején megállapítottam, hogy a (filmes, celebes, színészes vagy ki kinek a kicsodája vagy a sport, valóságshow etc.) az érdeklődési körömön kívül esik. Nem nézek meg, meg nem is néztem ilyen jellegű műsorokat, max. híreket olvasok, meg egy-két dokumentum filmet nézek meg. Az biztos , ha folyamatosan lehetne játszani, akkor többen játszanának ( és ezzel együtt nagyobb bevételt produkálna a játék a tulajdonosnak) de úgy tűnik nem ez a cél, így csak egy szűk kör játszik ( a létszám nem nagyon változik, azok is egy része, aki újonnan belép, a többség kilép azért, mert nem nyernek, kudarcként élik meg ezt a játékot (pedig ez csak egy virtuális játék, akkor vajon a való életet, hogyan élik meg....) Szóval én ezt szűrtem le az ottani meg itteni  hozzászólásokból...Én valahogy másként állok hozzá - ha nyerek, akkor nyerek, ha nem akkor nem és az élet megy tovább-semmiféle kudarcélményem nincs, sem virtuálisan, sem a való életben. Gondolkoztam, hogy mi lehet a játék célja, talán, hogy cél orientáltak legyenek a játokosok vagy valami hasonló...mert biztos vannak ilyen emberek akit ez motivál! Na én nem ezek közé tartozom :) :)

Annyit még, ami ami a legutóbbi újításokat illeti, sikerült nekik betenni, még egy tippelős kvízt, na attól meg hidegrázásom van annyira utálom, legalább annyira, mint a több válaszos kérdéseket, ha tudom kitöltöm, ha nem akkor találomra nyomok valamit, arra, hogy keresgéljem a jó választ arra lusta vagyok, még akkor is ha van ilyen típusú kártyám. :)

Legyen szép napotok! :)

időgép 2013 Creative Commons License 2022.12.11 0 0 5080

Szia!  Igen. Azt már  a kezdetek kezdetén is megállapítottuk, hogy ez egy  időigényes játék.
És ebből következik, hogy az eredményes játékhoz rengeteg idő kell.
Talán sok olyan   szála is van a játéknak, ahol a felesleges időhúzásokat lehetne csökkenteni, de nekem úgy tűnik, hogy  a játék megvalósítóinak nem ez volt a szándéka.
Pedig az nyilvánvaló lenne, ha valaki mondjuk napi  8 óra játék helyett 1 óra alatt érne el ugyanolyan eredményeket, ez tovább javítaná  a játék megkedvelését.
A dolog másik oldala: mindenki annyit játszik, amennyi időt szán rá. Én például tudom azt ha minden nap 24 órát töltenék el itt  a játékkal, az eredményeimen már és még akkor sem tudnék javítani. Beskatulyáztam magam, és ezzel a saját magam általi besorolással elégedett is vagyok.

erobika Creative Commons License 2022.12.11 0 0 5079

Én sem hagytam volna abba a rendszeres játékot, ha több időm lenne. Alkalmanként játszani viszont szerintem nem nagyon érdemes. Akkor az izgalmas dolgokból kimarad az ember, úgy mint a bajnokságból, kupából és a páros ligából. Örülök, hogy te még játszol, és drukkolok neked. Nem rossz agyserkentő játék, nekem is tetszik, kizárólag időhiány miatt mondtam le róla. Kb. 1 hete már egyáltalán nem játszom. Viszont örülök, hogy te tudsz időt szakítani rá, van kitartásod és szép eredményeket érsz el a játékban, még ha nem mindig érzed is.  Csak így tovább, ameddig csak lehet, vagy amíg kedvet érzel hozzá!

Előzmény: időgép 2013 (5078)
időgép 2013 Creative Commons License 2022.12.11 0 0 5078

Szia! Látod, még mindig vagyok. Ennek első oka, hogy jelenleg jobb játékot nem találok.
A játékban meg mindig találok valami újat, jelenleg a páros bajnokság az ami érdekel. Közben a sima bajnokságban is részt veszek- változó sikerrel- és ezen túlmenően  van még a kupa is, ahol szintén lehet küzdeni a jobb helyezésért. Közben beléptem egy klánba is, ott is történnek érdekességek.
Nekem egyedüli bajom vele- hogy nyugdíjas létemre rengeteg időt felemészt. Persze mindeni  csak annyit játszik, amennyit jónak érez.

Szép napot!

Előzmény: BASEBALL_FAN (5077)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2022.12.11 0 0 5077

Te hogyan tudod még mindig ezt a játékot élvezni? Ne értsd félre nem rosszból kérdem! De már többünk irta, hogy nem játszik, te pedig még mindig lelkes vagy .😎

Előzmény: idooogeep (5076)
idooogeep Creative Commons License 2022.12.09 0 0 5076

Beneveztünk a minden napra egy trónszék mozgalomba:

idooogeep Creative Commons License 2022.12.09 0 0 5075

A mai napot nevezhetjük akár a totális kudarcok napjának is.

Törölt nick Creative Commons License 2022.12.06 0 0 5074

Gratulálok! A segédeinknek meg sok szerencsét a párosban :)

Előzmény: idooogeep (5072)
erobika Creative Commons License 2022.12.06 0 0 5073

Szép! Gratulálok!

Előzmény: idooogeep (5072)
idooogeep Creative Commons License 2022.12.06 0 0 5072

Sziasztok!

Ma nagy eredményről kell beszámolnom. Trónfoglalásban túlléptem a 150. trónszéket, és elértem a  sikeres 151. foglalást. S nem is akárki ellen. Az ellenfél az általam igen magas szintre értékelt Medve volt, aki ellen  a 6. döntetlen és 165. vereség  mellett elértem a 12. győzelmet is.

Törölt nick Creative Commons License 2022.12.02 0 0 5071

Szép napot topiklakók!

Azt mondja a kvízokos nekem, hogy a 6-os csoportban indulhatsz jelenleg, hacsak megnem változik a következő 4 napban :)

erobika Creative Commons License 2022.11.21 0 0 5070

Már tegnapelőtt gratuláltam Don Pedronak az 5065-re, akkor még csak megelőlegezett első helyért a csoportod bajnokságában, ugyanis előnyöd behozhatatlan volt. :)

De akkor még egyszer nagy gratula!

Előzmény: Don Pedro Gonzales (5069)
Don Pedro Gonzales Creative Commons License 2022.11.21 0 0 5069

Kvízlabirintus 

A tegnap véget ért Szófia Bajnokság, Kupa és Páros Liga eredményei:Az elit csoport első öt helyezettje: Metronomus, Medvehangya, 7pettyesKaticabogár, Csonmjong, Lysandra.

A további csoportok győztesei: Aprokavics, Totila, Szabaja, Eliante, Don Pedro Gonzales de Toledo, Ssytaland, Lleytonka, Damira, Belescus, Sboszi és Heather85.A kupa döntőjében a bajnokság két legjobbja, Metronomus és Medvehangya mérkőzött meg és Metronomus nyert.A páros liga legjobbja az Ernafled/Darsan …

erobika Creative Commons License 2022.11.19 0 0 5068

Gratula Pedrónak!

Előzmény: Don Pedro Gonzales (5065)
idooogeep Creative Commons License 2022.11.18 0 0 5067

Előzmény: idooogeep (5066)
idooogeep Creative Commons License 2022.11.18 0 0 5066

Felültünk a 150. trónszékre!

Innentől pihenő következik, mert  Mester utasítására a készleteket kell feltölteni., A másik oldala a dolognak, hogy innen már előrelépni nehezen lehetséges.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!