Pontosabban 427 regisztrált játékos van - ebből 12x16 = 192 játszik a csoportokban aktívan... vagyis nem, mert 14 játékos itt sem játszik... ehhez még tegyünk hozzá néha benéző 100 játékost = 278 játékos - ez lóbakfitty :)
Elsősorban a játékra fordítandó időigényt kellene csökkenteni. (pl. láda nyitás. Ha valaki több ládát szerez, órák mehetnek el semmit tevéssel míg mindegyiket kinyitja. Ezt szolgálná még szerintem a felfedezés kártyák megszerzésének rövidebb ideje is, ez is rengeteg várakozást tud okozni. 5 kártya elköltése nem vesz igénybe többet mint 5-6 másodperc, míg ugyan ennyi kártya megszerzése jóval több időbe kerül. Másodszor amit már többen is felvetettek: rendet kellene vágni a kérdések között. A sok értelmetlen - főleg bulvár kérdést ki kellene selejtezni, hogy tényleg inkább a tudás domináljon, mint a szerencse.
Én a magam részéről többet vártam el a játéktól, de azért kitartok, mert majd hátha...
Nem tudom, hogy mi volt a célja vele, de ha én szemléletem az: mondjuk megveszek egy játékot vagy csináltatok, akkor arra buzdítom a szoftverfejlesztőket vagy a kérdések kitalálóit, hogy minél nagyobb hasznot termeljen és ha nem így van egy bizonyos idő elteltével, mint ahogy ennél a játéknál is, hát akkor én bizony páros lábbal rúgom ki az emberkéket. :)
Szerintem a készitők is nagyobb sikerrel számoltak, mint ami van, gondolj bele a honfoglaló csak okos eszközökről megy már jó ideje pc-n nem, a labit meg úgy csinálták, hogy számitógépen (is) megy.
Biztos vagyok benne, hogy a tulsjdonos cég is nagyobb forgslmat várt mint ami van.
Ebből is látszik, hogy a játék folyamán mindenkit más-más motívumok vezérelnek. A felesleges kérdések megjegyzésével én is így állok, meg sem próbálom megjegyezni őket, és így fordul elő, hogy amikor már sokadjára kapom meg ugyanazt a kérdést, még mindig nem tudok vele mit kezdeni:-)
Beszélgetésetekbe bekapcsolódva, részemről csak egy unaloműző játék az őszi-téli-tavaszi hónapokra, még csak agykarbantartónak se mondanám. Jelenleg, mint tudjátok 3 játékos elégíti ki a játszási időmet...az is bőven elég már, nem mintha nem volna időm, mert az alváson kívül, szinte egésznap játszhatnék. (régen 12 volt, amikor még érdekesnek találtam a kezdetén ezt az Amerikából importált játékot) Mondjuk már az elején megállapítottam, hogy a (filmes, celebes, színészes vagy ki kinek a kicsodája vagy a sport, valóságshow etc.) az érdeklődési körömön kívül esik. Nem nézek meg, meg nem is néztem ilyen jellegű műsorokat, max. híreket olvasok, meg egy-két dokumentum filmet nézek meg. Az biztos , ha folyamatosan lehetne játszani, akkor többen játszanának ( és ezzel együtt nagyobb bevételt produkálna a játék a tulajdonosnak) de úgy tűnik nem ez a cél, így csak egy szűk kör játszik ( a létszám nem nagyon változik, azok is egy része, aki újonnan belép, a többség kilép azért, mert nem nyernek, kudarcként élik meg ezt a játékot (pedig ez csak egy virtuális játék, akkor vajon a való életet, hogyan élik meg....) Szóval én ezt szűrtem le az ottani meg itteni hozzászólásokból...Én valahogy másként állok hozzá - ha nyerek, akkor nyerek, ha nem akkor nem és az élet megy tovább-semmiféle kudarcélményem nincs, sem virtuálisan, sem a való életben. Gondolkoztam, hogy mi lehet a játék célja, talán, hogy cél orientáltak legyenek a játokosok vagy valami hasonló...mert biztos vannak ilyen emberek akit ez motivál! Na én nem ezek közé tartozom :) :)
Annyit még, ami ami a legutóbbi újításokat illeti, sikerült nekik betenni, még egy tippelős kvízt, na attól meg hidegrázásom van annyira utálom, legalább annyira, mint a több válaszos kérdéseket, ha tudom kitöltöm, ha nem akkor találomra nyomok valamit, arra, hogy keresgéljem a jó választ arra lusta vagyok, még akkor is ha van ilyen típusú kártyám. :)
Szia! Igen. Azt már a kezdetek kezdetén is megállapítottuk, hogy ez egy időigényes játék. És ebből következik, hogy az eredményes játékhoz rengeteg idő kell. Talán sok olyan szála is van a játéknak, ahol a felesleges időhúzásokat lehetne csökkenteni, de nekem úgy tűnik, hogy a játék megvalósítóinak nem ez volt a szándéka. Pedig az nyilvánvaló lenne, ha valaki mondjuk napi 8 óra játék helyett 1 óra alatt érne el ugyanolyan eredményeket, ez tovább javítaná a játék megkedvelését. A dolog másik oldala: mindenki annyit játszik, amennyi időt szán rá. Én például tudom azt ha minden nap 24 órát töltenék el itt a játékkal, az eredményeimen már és még akkor sem tudnék javítani. Beskatulyáztam magam, és ezzel a saját magam általi besorolással elégedett is vagyok.
Én sem hagytam volna abba a rendszeres játékot, ha több időm lenne. Alkalmanként játszani viszont szerintem nem nagyon érdemes. Akkor az izgalmas dolgokból kimarad az ember, úgy mint a bajnokságból, kupából és a páros ligából. Örülök, hogy te még játszol, és drukkolok neked. Nem rossz agyserkentő játék, nekem is tetszik, kizárólag időhiány miatt mondtam le róla. Kb. 1 hete már egyáltalán nem játszom. Viszont örülök, hogy te tudsz időt szakítani rá, van kitartásod és szép eredményeket érsz el a játékban, még ha nem mindig érzed is. Csak így tovább, ameddig csak lehet, vagy amíg kedvet érzel hozzá!
Szia! Látod, még mindig vagyok. Ennek első oka, hogy jelenleg jobb játékot nem találok. A játékban meg mindig találok valami újat, jelenleg a páros bajnokság az ami érdekel. Közben a sima bajnokságban is részt veszek- változó sikerrel- és ezen túlmenően van még a kupa is, ahol szintén lehet küzdeni a jobb helyezésért. Közben beléptem egy klánba is, ott is történnek érdekességek. Nekem egyedüli bajom vele- hogy nyugdíjas létemre rengeteg időt felemészt. Persze mindeni csak annyit játszik, amennyit jónak érez.
Te hogyan tudod még mindig ezt a játékot élvezni? Ne értsd félre nem rosszból kérdem! De már többünk irta, hogy nem játszik, te pedig még mindig lelkes vagy .😎
Ma nagy eredményről kell beszámolnom. Trónfoglalásban túlléptem a 150. trónszéket, és elértem a sikeres 151. foglalást. S nem is akárki ellen. Az ellenfél az általam igen magas szintre értékelt Medve volt, aki ellen a 6. döntetlen és 165. vereség mellett elértem a 12. győzelmet is.
Már tegnapelőtt gratuláltam Don Pedronak az 5065-re, akkor még csak megelőlegezett első helyért a csoportod bajnokságában, ugyanis előnyöd behozhatatlan volt. :)
A tegnap véget ért Szófia Bajnokság, Kupa és Páros Liga eredményei:Az elit csoport első öt helyezettje: Metronomus, Medvehangya, 7pettyesKaticabogár, Csonmjong, Lysandra.
A további csoportok győztesei: Aprokavics, Totila, Szabaja, Eliante, Don Pedro Gonzales de Toledo, Ssytaland, Lleytonka, Damira, Belescus, Sboszi és Heather85.A kupa döntőjében a bajnokság két legjobbja, Metronomus és Medvehangya mérkőzött meg és Metronomus nyert.A páros liga legjobbja az Ernafled/Darsan …
Innentől pihenő következik, mert Mester utasítására a készleteket kell feltölteni., A másik oldala a dolognak, hogy innen már előrelépni nehezen lehetséges.