A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Engem a legjobban az foglalkoztat: Lajos miért nem azt a fekete-fehér cicát vitte végül haza, amelyikkel "szerelem volt első látásra" az edzőteremben? :D
Ez a majdnem teljesen fehér cica is nagyon aranyos, úgy dorombol, hogy tisztán lehet hallani és szelíd! Gondolom, ez volt a szempont, mert a többi elszaladt a felvételkor! :-)
Bocsi, a majdnem off miatt, de én nagyon macskapárti vagyok!
Érdekes ez a Boni, itthon felcsinálta az egyik hívő lányt, aztán cserben hagyta, majd kiugrott az egyházból, megszégyenítette a volt püspökét (is) az esküvőjén, aztán kimegy Rómába (gondolom magánemberként, mert mindezek után nyilván nem a Katolikus Egyház küldte ki hivatalosan valami magas egyházi pozícióba), ott sétálgat, nézegeti a kirakatokat, aztán az utcáról behívja valaki Vatikánba (nyilván rögtön a pápa elé), és ott rögtön hatalmas egyházi karriert csinál......
Az is érdekes, hogy Zolika korábban egy szürke/szürkésbarna cica volt, most meg a Zoltán Erikának hívott macska egy nagy fehér (a fején fekete foltos) cica, úgyhogy nyilvánvaló, hogy nem ugyanarról az állatról van szó.
A különbség az eddigiektől: most már előzőleg tisztában volt azzal Tivadar, hogy rendőrként nem intézkedhetnek (ezért is mentek civil ruhában), de -a terrorcselekmény előkészülete miatt- mégis megtették, halaszthatatlan nyomozati cselekményként.
Egy nálam sokkal okosabb mondta: egy filmen soha ne kérjük számon a valóságot :-)
Amióta ezt szem előtt tartom, már csak olyanokon akadok ki, ha egy macskáról csak akkor derül ki, hogy nőstény, ha fial egy alomnyi, különböző életkorban lévő kölyköt! :D
Nekem nem is a házasság miatt fura, hogy Hagymácska nem tud ukránul. Inkább azért, mert a határon élnek, sőt, ők tulajdonképpen Ukrajnában. Elemi érdeke lenne, hogy beszélje a nyelvet, és önállóan tudja intézni az ügyeket. Ideje lett volna rá bőven, hogy megtanulja.
Sok vegyes házasság van, ahol egyik fél se beszéli a másik nyelvét, egy harmadik a közös, "családi nyelv". Ez az ország belsejében elmegy, de Vologyában akár könnyelműségnek is mondhatjuk, hogy 20+ éve ott él valaki, és nem beszéli a hivatalos nyelvet.
Köszi, időközben a tegnapi részből lényegében kiderült, mi történt, csak a letartóztatási jelenetre nem emlékeztem, valahogy lemaradhattam róla. No de csak nem tudnak leszakadni arról, hogy a magyar rendőrök Ukrajnában akciózzanak, noha Vikiék mindig kikérik maguknak, ha a magyarok az ukrajnai rendőrség hatáskőrébe akarnak beavatkozni. Ez ugyanolyan idiotizmus, mint hogy a budapesti rendőrfőkapitány csicskáztatja a makkosszállási rendőröket.
Egyébként úgy tűnik, a tegnapi rész rekordot döntött az egy epizódban elhangzó ukrán beszédet tekintve. Az viszont kicsit abszurd, hogy Kriszta a házassága évei alatt sem volt képes legalább minimális szinten megtanulni ukránul, és Tatyika meg Viktor fordított a matematikus-feleségeknek. Pláne, hogy Oleg viszont egész jól beszél magyarul. Igaz, Kriszta elég fafejű, és mint tegnap kiderült, bunkó is tud lenni. Mondjuk ő nem tudta, hogy Oleg tényleg robbantásról értekezett a kollégáival, bár csak megbízást teljesített.
No most megint miért került börtönbe Oleg a barátaival? És hogyan tartóztatták le őket? Csak arra emlékszem; hogy a benzinkúton tartottak megbeszélést, utána filmszakadás.
Szerintem Ludmilla direkt olyan, amilyen, mindig süt a megnyilvánulásaiból, hogy mekkora úrinőnek (és szépségnek) tartja magát, de a viselkedéséből és részben az öltözködéséből is kicsit más derül ki. (Csak zárójelben, mert másik sorozat: érdemes összevetni a HM-ben Margaret asszonnyal, no valahol ott kezdődik az úrinő.) Amúgy a képernyő, illetve konkrétan némelyik képfelbontás szerintem is kövérít bizonyos mértékig, valahogy vízszintesen széthúzza az alakokat. Meg a kamera néha öregít is, főleg a női szereplőknél, ami az időnkénti túlsminkelés miatt lehet.
Tegnap láttam Hernádi Juditot a Válaszfalak c. darabban. Remek volt, mint mindig. És amiért megemlítem: újfent meg kellett állapítanom, hogy nagyon csinos. Egyszerűen nem értem, hogy lehet Ludmillaként olyan ... hogy is mondjam, kissé trampli. Úgy látszik, a tévé tényleg kövérít, azt hittem, csak ezzel mentegetőznek egyes túlsúlyos riportalanyok. :) Az öltözékre sem foghatjuk, Ludmillának még az arca is húsosabb. Nem tudom, mikor forgatták ezeket az epizódokat, de H.J.-t elég gyakran látom színpadon, és minden alkalommal konstatálom, hogy sokkal jobban néz ki, mint a képernyőn.
(A 2. mondat vicc volt, bocsánat! Nem gorombáskodni akartam, csak nem tudtam kihagyni.)
(Én a szünetig néztem, nagyon bárgyúnak találtam, nem szellemesnek. Nem kötött le, csak a főszereplő miatt kezdtem nézni, de nem éreztem, hogy egy nagy művészt látok.)
A pénteki adásban semmi érdemleges nem történt. Unalmas volt. Az előző rész " jobban tetszett! " Mert a baromságok tárházát láttuk benne! :)
- Ha Hubának nem Babos az apja, akkor Szvetlana miért hozzá rakta le anno? Egy zenésznél látta legjobbnak a fia, Huba jövőjét? :( Node, ki lehet akkor Huba apja? (Van egy tippem! :)
- Tivadar dilijére, méghogy Babos a hálózat vezetője, csak Zénó volt vevő. Jah! És tök komolyan vette Babos figyelését?! Ezért, a láthatatlan fehér köntösében - nem feltűnően, áh?! - kiült olvasni az esőben! Normális? Ennyi hülyét a határszélen, már mindennek a csimborasszója tényleg. De hogy Tivadar is "bogaras! lenne?! " Hogy nem veszi észre, hogy matatnak a zsebében? Hogy elindulnak a kocsijával? Vagy akit a felesége úgy beetethet, mint Huba a lámát?
Aki beveszi Gina "születésnapi hazugságát", egy kis simi simi közben?! Sőt, a habfürdőben még Szkandert is pártfogásba veszi és a körözését is lerendezi majd Gina, az hótziher! :) Aki ennyire nem lehet azért rafkós! A hiba Tivi készülékében van! :)
De remélem azért éberebb lesz az irodában, ami Sótonyi poloskáját illeti ?!
- Mari/Mirának remek füle van! Még a faliszőnyegen keresztül is fogta a fakopáncs Gina jeleit?! De hogy ennek a jelenetnek is milyen szerepe volt vagy lesz a jövőben, nem jöttem rá?!
- A bányába összegyűlt Róza mama és klánját és embereit nem látják a robbantók?! És csak úgy ukmukfuk robbantottak! Róza mama két veje no comment! (Fiatal fegyveresek közé befekszenek, óriási baromság.)
Az egész bánya ügy, egy felesleges elterelő hadművelet, időhúzás. Odaszalad mindenki, fű, fa, Róza mama, püspök, pap, ha jobb nem jut eszébe a forgiknak.
- A szoboravatáson kár, hogy nem tettek "utalást" Pálinkás Gyurka kezére! De Róza mama lehet, hogy rögtön kiszúrta, hogy megvan-e Gyurkán az ismert jel?!
- Bonifác levelet írt, de maradjon a pitlibe vagy ott ahová elszaladt!
(Vagy visszajön és a gyülekezet térdre fog borulni előtte? És visszajön! :((
- Apropó! Laura és Zozó már végleg Budapesten maradnak a nagypapa házában? Vagy visszajönnek még Makkosra?
Vagy Laurát (Tóth Angelikát) így írják ki a terhessége miatt?
Szerintem is rájöhetett, hogy "Sukorov" valójában Gyurka, de még nem jött el az ideje a lelepleződésnek. Kíváncsi vagyok, az igazi Anatolijnak lesz-e még szerepe, és arra is, miről fog szólni a 4. évad, ha Gyurka már ebben lelepleződik, ugyanis a cselekményben elég jelentős szerepet kapott a két személyazonosság váltogatása. Anatolij már az első évadban fölbukkant, végig ott volt a másodikban, a mostaniban meg Gyurka vette át a helyét, hova lehet ezt még fokozni? Talán egyszerre lesz jelen a két ikertestvér? És már most sem nagyon tudják épkézláb dolgokkal kitölteni a cselekményt.
Jut eszembe, a szektával mi lett, föloszlatta magát? :)
Szerintem már sejtette, most viszont megbizonyosodott róla.
Szenzációsat alakított Molnár Piroska! A duli-fuli morcos öregasszony vonásai egyszeriben megenyhültek és olyan szerelmesen nézett az ő Gyurkájára, mint fiatal lány korában! :-)
Amikor a korábbi évadban az "igazi" Sukorovot Vikicske, az unokája odacipelte megkötözve Keresztanyu házába, Keresztanyu rögtön rávágta, hogy ő nem Pálinkás Gyurka, mert a Gyurkának a kezén van valami különös ismertetőjel, ami alapján azonosítani lehet.
Na most ha ez így van, akkor az "igazi" Pálinkás Gyurkát hogyan nem tudja azonosítani Keresztanyu a keze alapján? Vagy a tegnapi részben már rájött, hogy a szoboravatáson megjelenő "Sukorov Antal" Pálinkás Gyurka csak nem akarta leleplezni?
Azt értette valaki, hogy Ginának minek kellett a férjétől ellopott rendőrautóval átmenni Mirához Ukrajnába (a határon nem tűnt fel Zsigának, hogy Gina vezeti a férje autóját?), és kopácsolni neki, hogy mit válaszoljon a rendőrök kérdéseire?
Nekem sem volt világos, mire volt jó ez az egész. Esetleg Ginának is van valami köze a suhancokhoz? Erről eddig nem volt szó. És az a kopogtatás is tök fölöslegesnek tűnt. Pláne, hogy Mira amúgy ismeri a suhancokat, gondolom Mikola révén, Gina viszont tudtommal nem.
Én azt sem tudtam követni, Sárika mikor habarodott vele Zarathusztrába (vagy fordítva). Illetve hogy Pálinkás Gyurkát mióta gondolták halottnak, amikor mintha arról lett volna szó korábban, hogy valahol a volt SZU-ban tartják fogva.
1. a két lökött nem vette észre azt sem, hogy kb. 20 méterre megállt mögöttük. Egyébként Nikola háza -valószínűleg- megközelíthető a zöldhatáron át, ő is rendszeresen azt az utat használta, amikor motorozott.
2. Tivadar ismeri a feleségét,akinél az "átöltözés" órákat vesz igénybe és -mert udvarias férj- nem akarta sürgetni és rányitni. :DD
Ezeket Barbi baba poénos jeleneteknek szánja, de nem azok! :D
Azt értette valaki, hogy Ginának minek kellett a férjétől ellopott rendőrautóval átmenni Mirához Ukrajnába (a határon nem tűnt fel Zsigának, hogy Gina vezeti a férje autóját?), és kopácsolni neki, hogy mit válaszoljon a rendőrök kérdéseire?
Mira ezeket nem tudta volna Gina kopácsolása nélkül, magától is elmondani a rendőröknek?
És vajon mit csinál azóta Tivi tökegyedül a Kolbászdában Ludmilla Lugasában, akinek már órákkal ezelőtt bement a felesége a konyhába, hogy felvegye a kabátját? Nyilván ő sem fog gyanút, és nem néz be a felesége után, csak áll a Lugas közepén és áll és áll.....