Már alig vezetek . Március 31.-én letettem a lantot . Pestre már nem járok , itthon még ezt-azt befejezek és igazi nyögdíjas leszek . Ráadásul a kocsim is kölcsön adtam a menyemnek .
Néha mondtam annó a kollégának , hogy úgy elfáradtam , hogy örülök ha haza találok ... Még a végén igaz is lehet majd .:-(
Vezetni viszont továbbra is imádok .... beülök a volán mögé , és még a kedvem is jobb lesz . De most pár hete odaadtam a menyemnek használni . Bizisten hiányzik ....
Aha ... több eszük van . Mer' négykézlábról nem kell a lábadnak megemelni a segged ?
De abban igazságod van , hogy a székig vagy ajtófélfáig el lehetett volna másznom . De hogy mi a fene történt a lábammal , azt fel sem fogom . Sose fáj (hálisten' másom sem .... egyenlőre) . De hogy mostanában nem guggolok le , az biztos .
...éééééés ma reggelig 9 órát aludtam . Ez legalább csudálatosan jó .
Most aztán végképp meggyőződhettem arról , hogy megöregedtem . Macskakaparót szereltem , és leültem egy műa. stokira . Felállni meg nem bírtam . Egyszerűen nem emelt fel a lábam . Ha nincs itt az unokám , este 6-ig ott ültem volna , míg jön a fiam az unokáért . De uncsikám odahúzott egy széket , amiben megkapaszkodhattam . Francba ! Mi jön még , amire fogalmam nincs , hogy számítani kell majd ?