Végül aztán nem hiába edzem elmémet nap mint nap ellenzéki irományokon rájöttem a mutatvány igazi céljára. Ami pedig nem más mint az éhezés radikális csökkentése kies hazánkban. Ugye az tudott, hogy Jakab és társai szerint, az országban négymillióan éheznek. Ez lesújtó. Mármost, ha ezeket az embereket hosszú asztalokhoz terelik és megkínálják a jeles férfiú főztjével, azonnal kiderül, hogy nem is éhesek. Akik mégis, azokat suttyomban eltemetik, annyival is kevesebb. Ha aztán az egészet felveszik és bemutatják, bárki láthatja, hogy Jakab képviselő egy csapásra felszámolta az éhezést. A módszer annyira hatásos, hogy nekem már a puszta látványtól is elment az étvágyam.
"Csütörtöktől ismét új akciókkal várják a boltok a vásárlókat: legtöbb helyen a sertés- és csirkehús az akciós, de minden bolt próbálja kedvezményes áron kapható kínálatát más húsokkal is kiegészíteni. A Tescóban a marha, a Lidlben a nyúlhús, az Auchanban a halhús, a Sparban a kacsahús van a héten akcióban. "
Jááj, most nézem, Jakab elment Somogy megyébe, paprikás krumplit csinálni. Hogyaszongya, ott alacsonyabb az átlagbér és 163 forinttal többe került a hozzávaló. :D Pesten elment egy Tescoba, vidéken meg egy Coop boltba, korrekt összehasonlító túra.. :)
Holnap reggel meg indul a szendvics gyár. :) Az erdei turistaházból a tivornya alatt már nem fognak elmenni kajálni, jól jöhet iccaka pár szendvics a fiúknak. Bár lehet, hogy főznek kint valamit. Mindegy, biztos, ami biztos, kaja legyen, különben hiszti van pasik körében. :) Mondjuk nem leszek ott, szóval nem látom majd. :)
Holnap a férjemék indulnak valami osztálytalálkozó félére (egomi franka, csak pasik) Balaton mellé, de ők nem terveznek csobbanni, helyette kibéreltek egy erdei turistaházat.
Én meg állhatok neki este kisütni egy rahedli sajtos rudat nekik, megígértem. Fincsi lesz a sütő mellett bazgerálni. :)