“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Szerintem maga a freemail adja el a spammereknek a címeket. Nem létezik, hogy mindenki kapja ezeket. Régen atomjó szűrőjük volt, és ha mégis átcsúszott valami, akkor domainestől ment a levesbe minden spammer cím. Ma meg utálat belépni is, annyi faszság van benne.
Nekem pár hónapja a Freemail nevében jön naponta 2-3 email, hogy lejárt, nem étem el, megszűntetik, hosszabbítsam, fizessek, stb. Már jött vagy 50 levél. A Freemail-esek is szóltak, hogy nem ők, de én már az elsőnél tudtam.
Meg gázszámláról is jön teljesen jónak tűnő, csak ugye ők ezt a címet nem is ismerik, meg hülye időpontban is jön, meg sűrübben. És a számla sincs mellékelve...
Figyelem: Frissítsd az adataidat, és kapsz 3 hónapot ingyen!
Kedves felhasználó,
Az előfizetésed hamarosan lejár. Annak érdekében, hogy ne veszítsd el a hozzáférést a tartalmainkhoz, frissítsd az adataidat most!
Köszönetképpen 3 hónap ingyenes előfizetést adunk. Csak frissítsd az adataidat, és megkapod az ajándék hónapokat!
Az egyedi felhasználói azonosítód:
591053
Ne várj! Annak érdekében, hogy elkerüld a fiókod megszüntetését, frissítsd az adataidat a következő 3 napban. Ha nem teszed meg, 3973 Ft díjat kell fizetned, és elveszítheted a hozzáférést az adataidhoz."
A frissítéshez megadott ablakot bemásolás után töröltem, ráklikkelhető maradt ide bekopizva is.
A feladó a Netflix. Így, kopaszon. Kibontva: noreply@sailor.clothing. Teljesen hülyének nézik az embereket. :)
És még valamit: nincs is Netflix előfizetésem. De azonosítóm azé' most már van! :))))
Egész profi munka, zeneileg jó, a két hülyegyerek tud énekelni, a látvány jól meg van csinálva, a szöveg kreténség, de ezzel sem lógnak ki az átlagból, még sláger is lehet belőle :)
Az abszurdumokról néha kiderül hogy van bennük némi igazság. Most is. Igen, lövöldözöm, csak nem a konyhából hanem a konyhában. :)
Tiz évig voltam lövészklub-tag, a nógrádverőcei lőtérre jártam elöltöltőzni. Most már nem járok ki, kocsim sincs hozzá, úgyhogy kénytelen vagyok a konyhában célba lőni CO2-es légpisztolyokkal. És azt is eltaláltad hogy csend lett, egy hete elköltöztek a fejem fölül a cigók. :))))
Szerintem lövöldözz a konyhából. Mondjuk a járókelőkre vagy a szomszédokra, ez nyugtató hatású amúgy is az idegekre, és lesz darád is. De legalábbis csend a szomszédban.
Agatha Christie-ről olvastam, hogy annyira utált mosogatni, hogy aközben találta ki a legjobb gyilkosságokat.
"Igen. Nagyon. :) Csináltass inkább a szomszédasszonnyal."
Nem szeretek kérni. Ha a szomszédasszonyok adnak valamit akkor adják azt maguktól mee szeretnek. Vagy mert meg köll valamit javítani. :)
A grízt meg lespórolom a grízes tésztáról. Teszek rá sajtot, lekvárt. Igaz, akkor már sajtos tészta lesz, vagy lekváros. :)
A grízzel megmarad a bensőséges kapcsolat lőtéri segédanyagként. Tudniillik az elöltöltő, feketelőporos lövészetnél amikor a hatlövetű forgópisztoly dobfurataiba kiméri az ember a 21 grain lőport, utána grízt töltünk rá hogy az ólomgolyó mögött ne maradjon légzsák. Annyi kell belőle hogy az ólmot bepréselve az a furat tetejénél legyen, de ne lógjon ki és a mögötte lévő töltet már jól össze legyen nyomva.
Most jut eszembe hogy én már kilószámra pirítottam grízt. Lövésnél héccentség hogy megpirulva megy ki. :))))
Igen. :) Én mindent is meg akarok kóstolni majd ott, amit csak lehet. Bár időnként megszívom, mint a fecskefészeklevessel, amit csak becsületből toltam le. Jó, íze nem volt legalább. De ettem száznapos tojást is ugyanott, az nem volt rossz, simán tojásíze volt.
De már kinéztük, hogy hol lehet Dragon beardöt enni, meg ilyesmiket. A férjem meg megnézte, hogy hol vannak a KFC-k, mert ő nem bír csípőset meg fűszereset enni és még a sushit se különösebben szereti. És hát kételkedik benne, hogy találunk neki ehető kaját. :)
Több ismerősömnek is "csak" sima hisztaminintoleranciája van, nem pedig egyéb allergiája. Én most visszaterheltem magam, és ha telítődöm vitaminokkal, újra megpróbálom az összes eddigi eredményemet ellenőrizni, kezdve a gluténnal, mert mindig olyan fura teszteredményeim jöttek ki, ami nem volt számomra egyértelmű. Aztán ha újból megbizonyosodik, akkor elfogadom és megpróbálom betartani. A vérképem egyébként jelentősen javult, amióta húst is eszem, nincs vashiányom sem, pedig ugyanúgy eszem pizzát és péksüteményeket.. Eddig ez volt a cöliákia vezető tünete (ti. a vashiány), kíváncsi vagyok, mi jön ki ebből az egészből.
Egyébként még elolvasni is nagyon jó, hogy mikor mit kell csinálni. Nekem volt, hogy eszembe jutott és segített. Pl. amikor 140-nél leállt a H1-es motorja, és volt annyi eszem és lélekjelenlétem, hogy kicsorogtam a leállósávba a lendületből.
Optimális esetben mind a négy évszakban kéne legyen vezetésgyakorlat, és akkor mindent lehetne gyakorolni. Bár persze akkor még drágább lenne a jogsiszerzés, szóval ez nem járható út.