Ez valóban biztonságos adag hiszen egy kis sárgarépa tizedében van ennyi. :-) És ez csak a szükséges napi mennyiség negyede. Vicc, aranyáron egy kis darab répa, ami ráadásul természetes béta-karotin forrás és nem pálmaolajból vagy hasonlóból készül ami az állítás szerint probléma.
Mit is írnak? "The 50- to 69-year-old participants took a pill daily for five to eight years that contained one of the following: 50 milligrams (mg) alpha-tocopherol (a form of vitamin E), as dl-alpha-tocopheryl acetate, 20 mg of beta-carotene (a precursor of vitamin A), as all-trans-beta-carotene, both, or a placebo (inactive pill that looked like the vitamin)."
És mennyi béta-karotin van abban a termékben, ami napi szinten fogyasztunk mi?
A közoktatásba még az elemi táplálkozási ismeretek sem férnek bele tehát nem kellene ezt másokon számonkérni, de másokat üzleti érdekből és ugyanennyi természettudományos tudással becsapni sem.
Velem feleslegesen akarsz vitatkozni. Mondott egy számot, vagy igaz, vagy nem. Másfél óra várakozás és a vizsgálat után, mikor már a papírokat írták, rákérdeztem milyen volt a napja, mekkora a forgalom (mert láttam hogy hullafáradt).
Minket pár perc alatt eligazított. Adminisztrálni volt ott más, voltak asszisztensek. Mikor odamentünk, olyan fél4 felé, dugig volt a váró és utánunk is sokan maradtak.
Mièrt nem írtál kapásból 360 at! Gyermekügyeleten az is belefèr! Nincs idô a sok kecmecre! Ne haragudj, de 10 perc alatt mèg adminisztrálni sem lehet rendesen! Max tippelni! Abban viszont èn is jó vagyok!