Keresés

Részletes keresés

python 357 Creative Commons License 2018.05.28 -12 0 4134

:))))).........Pedig írtam a minap,-hogy "cippzár a számon" a kékkel kapcsolatban!...

És még egy monogramm kezdőbetűjét is megváltoztattam szándékosan,nehogy "gond" legyen...

A "csőr"( ami inkább pofa)sic!..:)) tartás tekintetében igazad van, beismerem, de mint tapasztaltad, az utolsó nagy flamme miatti 

"koppantás" jó ideig sajgott a kobakomon,-és nem is fizikailag,-hanem mert érzékeltem a fiúk rosszallását..

Tök igazatok volt,-de elhagyom-tam  azt a rossz beidegződést,hogy a végsőkig nyomom a kovácsfújtatót egy  flamme táplálása érdekében....

Okosabb lettem?.......No nem, viszont bölcsebb se!...(önírónia on)..:)))

Előzmény: defensio (4131)
python 357 Creative Commons License 2018.05.28 -12 0 4133

......Mindaddig meg leszel találva "háborúk lordja",-amíg büszkén veregetve a melled hencegsz az illegális huszon harminc joule-os buheráiddal!!...

Kérdés: hány nickedet rootolták már???......

Na ugye,-hogy ugye?..

Sokat,-ez a nicked is csak 80 hsz..-es.....vajon -mé????.

Úgyhogy cseppet sem hiteles a szöveg Kedves topictárs!!!!.....;)))))

Előzmény: Törölt nick (4128)
rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 -5 0 4132

Nem, szándékosan csináltam a liberós nicket úgy kiakasztott a sok nickes topiktárs.  Egyébként mindíg rókafegyver néven írok fegyveresbe. Helyi városi topickban van egy másik, de azt meg kértem hogy tiltsátok le a fegyveresben, nehogy véletlenül azon írjak. Meg is tettétek ezt kérésemre.

Előzmény: defensio (4129)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 0 1 4131

Tessék erről írtam lentebb...

(mert nem tudja tartani a csőrét!)

Előzmény: Törölt nick (4128)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4130

8 óra tiltás nekem, de amúgy is aludtam végig

Őszintén, minden modinak kijárna 1 hét után 1 hét kitiltás! Már csak jutalomból is!

Amúgy amit te kaptál az nem kitiltás volt, hanem nyugtató leszedálás és hidd el hogy a te érdekedben!

Előzmény: rókafegyver (4127)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 -1 4 4129

Két nick összekötése bizonyítékkal szerintem nem beazonosítás, sima bukta.

Ez annyira csúszós és egyben pengeél, hogy jobb elkerülnötök és nem belekeverednetek!

Az az egyértelmű összekapcsolás amit a nick maga tesz közzé és nem elbaltáz. (Neked is volt egy véletlen beírásod a minap amivel össze lehetett volna kötni másik nickkel, de nyilvánvaló volt, hogy elnézted)

Nekünk több szabályt és előírást figyelembe véve kell gondolkodnunk és intézkednünk.

Hidd el a modik képben vannak minden fórumcsoportban!

Előzmény: rókafegyver (4123)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.28 -1 11 4128

Amit szépen megfogalmaztál, az pont rád illik!!!!!

Ha vannak jo napjaid, még el is lehet veled lenni, de legtöbnyire nem!!!!!

A lègfegyveresbe az egyik legnagyobb bomlasztó vagy, ha nincs vita te kreálsz gunyosan....

Ezt nem tegnapról mára talaltam ki, 3-4 èves cirka megfigyelès....

De mig puttyin nedo 3 masban veritek közösen egymásnak, engem nem zavartok....

Csak minket ne találjatok be...

Előzmény: python 357 (4102)
rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4127

8 óra tiltás nekem, de amúgy is aludtam végig☺

Előzmény: defensio (4126)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4126

De figyeld meg, minden lánctörlés fikanick belépéséhez köthető. Tudom, meg az általam bedobott politikához. 

Ez a mondat nagyon teccik!

:D

A lánctörlést próbáljuk mindig minimalizálni. Igazából minden lánctörlésben (mostanság) volt egy kicsi ami átjött az törölt hozzászólásból, vagyis kicsit sáros volt. Kapott valaki amúgy ezért büntit?

Előzmény: rókafegyver (4122)
rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4125

Nem hiszem azt természetesen. 

Előzmény: defensio (4124)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4124

Változni? Miért, minek kellene változnia?

Mi nem megy rendesen?

Hány törzstag lett kitíltva?

(nedolaci meg_ne_szólalj!)

Egyedül jelentősebben inda van jelen (de ő amíg lélegzik itt lesz)

Exi is sokat (rengeteget) változott, elült a vihar a ződ körül nálatok (most jöhet másik szín)

Mi a gond amiért hajunkat kellene tépni és mamut szórni fejünkre?

Valóban úgy hiszed, hogy bamba szemlélői vagyunk az itt folyó dolgoknak és semmi nem történik okkal?

:)

Előzmény: rókafegyver (4117)
rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 -11 0 4123

Egyébként lehet én tudom rosszul, de a beazonosításra tett kísérlet tényállása nem akkor igaz, ha a nick mögötti valós személyre vonatkozik?  Két nick összekötése bizonyítékkal szerintem nem beazonosítás, sima bukta.

Előzmény: defensio (4120)
rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4122

A legnagyobb gond a stílus, mert az ellenvéleményeket is lehetne sértés nélkül beírni. Néha mostanában ez már nekem sem sikerül, de dolgozom rajta. De figyeld meg, minden lánctörlés fikanick belépéséhez köthető. Tudom, meg az általam bedobott politikához. Erre már vigyázok.

Előzmény: defensio (4118)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 0 3 4121

Jajj már csak te kellettél ide!

:)

Előzmény: nedolaci (4116)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 0 10 4120

A moderátor bünti helyett beírhatta volna, hogy hiszen az vagy bakker miért kavarsz? Megsemmisül és abbahagyja a bomlasztást.

Ez nem így működik! Vannak alapszabályok, melyeket be kell tartani! Nem nehéz!

Akivel meg nem akarsz értekezni (ahogy látom vannak elegen így is kik rángassák a szőrödet) azt ignorálod!

Előzmény: rókafegyver (4103)
python 357 Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4119

Vettem!......:)

Előzmény: defensio (4118)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4118

Néha azért túltoljátok a nagy buzgalomban! :)

Előzmény: python 357 (4102)
rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4117

Értelmetlen lenne százszor ugyanazt előhozni ez igaz. Megértettem, kíváncsian várom változik e valami. Nem szoktam a modikat bírálni mert jogom sincs hozzá. Egy felvetésemet boncolgatjuk csupán. Azt is értem, hogy a fórum nem csak a fegyveresből áll, máshol nem biztos, hogy állnak ezek a problémák.

Előzmény: defensio (4113)
nedolaci Creative Commons License 2018.05.28 -1 0 4116

"Szerinted nem látjuk át egyesek "színjátékát"?

Khmkhmkhm!!!!   Sőt! ...........Akár többet is! .............Ugye?   ;-)

Előzmény: defensio (4113)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4115

Ellenünk dolgozna a dolog!

Ha troll és ír a modisba, mert jó pontot szeretne szerezni, felismerteti magát => előny

Ha nem troll és jelent valós dolgot => előny

Ha nem troll és jelent nem valósat => előny mert elmagyarázzuk neki miben tévedett ezáltal az is tanulhat aki szintén nem tudta.

Előzmény: Törölt nick (4100)
python 357 Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4114

:)))).....Ha kimondottan bomlasztó személyiségű nickről  van szó,-ekkor szerintem helyénvaló a moderáció figyelmét felhívnunk rá..

és segíteni nekik abban,hogy radírozva legyen a rakoncátlankodó user!!!

Előzmény: Törölt nick (4107)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 -1 10 4113

Talán Defensió olvassa ezt is és elgondolkodik.

(Min?)

Olvastad amit a modisban írtam neked? Tudtad értelmezni? Megértetted? 

És a lényeg: Elfogadtad?

Ha igenek a válaszok, miért írsz valótlant?

Szerinted nem látjuk át egyesek "színjátékát"?

Lett írva neked mi a megoldás ellenük? (igen!)

Betartod? (Nem!)

Kinek kellene elgondolkodni?

Előzmény: rókafegyver (4099)
rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4112

Ezt em tudtam, bocs. Megtévesztő nagyon.

Előzmény: python 357 (4108)
python 357 Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4111

:)))))...........

Előzmény: defensio (4106)
rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4110

Igazad van, de ha valaki csinál egy 22lk nicket és csak gerinctelenkedik azt helyesled? Velem is eljátszotta ugyanez az ember, mert a nick mögött ember van.

Előzmény: Törölt nick (4107)
simply alkaline Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4109

Bocsánat Defensio. Mos tudomásul vettem a szabályt.

Előzmény: defensio (4106)
python 357 Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4108

Róka!!!....Azok rootolt nickek,-technikai okok miatt rakta vissza a gépház!.:))))

Azok már nem élő nickek,-defenzio kérésemre felvilágosított.

Előzmény: rókafegyver (4104)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.28 0 11 4107

Nono, topikleírásból: "Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik."

Nekem a fegyveresen egy nickem van ( na jó, most már kettő, feltámasztottam kegyeletből egy másik fórumon elhunytat ). Ha bejelentést teszek a modisban - általában joxabályellenes, vagy durván provokatív hsz-ek miatt - azt ezen a nicken teszem. De mindenki annyi álarcot visel, amennyi jól esik neki, benne van a játékban. És nem illik nyilvánosan agyalogni azon, melyik álarcok mögött áll ugyanaz a személy.

Előzmény: rókafegyver (4103)
defensio Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4106

Topikleírás:

"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá ! 

Előzmény: simply alkaline (4101)
python 357 Creative Commons License 2018.05.28 -2 0 4105

Mindjárt kezdhetnéd azzal,-hogy tartod magad a topic leíráshoz,-ami vastagon van szedve mindjárt az elején a fejlécben,az újdonánc nickek hozzászólási lehetőségével kapcsolatban!!!.....

A hozzászólásodhoz: Felvetésed kimondottan a trollok és a -fikanicnek létét segítené,ugyanis aki normálisan kezd és kellő tisztelettel kér segítséget,- vagy dob fel egy új témát,azzal egyik veteránnak vagy aktív tagnak nincs és nem is lehet kifogása!!!.

De a beugató pár nickes provokatív userekkel kapcsolatban nyílván működésbe lép a csoport önvédelmi reflexe és,-nagyon helyesen,-jelenti a moderációnak!!!

Az látszik,hogy  melyik oldalon állsz,(kis hamis...😉) rutinos fórumozó vagy,régóta ismerünk már!!........😏😏😏

Utóírat:..úgye többször nem forszírozod oly elszántan a privát kapcsolatfelvételt velem?.....😉😉😉

Természetesen itt a topicokban szívesen segítek neked léges témákban a legjobb tudásom szerint!!....

Előzmény: simply alkaline (4101)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!