Pedig én kifejezetten azt hittem, hogy azért ilyen pici, hogy több gaz tudjon közötte kinőni :D mondjuk betonba tenni drágább, lehet inkább a klasszikus homokággyal szenvednék.
Ha jól alapozol, semmit sem szed fel a fagy :D
Mondjuk ilyen alapon egy egész márványtömbbből kellene kifaragni a fürdőszobát, milyen jól nézne már ki :)
Sosem buktattak még le piás pultnál, mert nem iszok, pláne nem olyan üvegből. Van sajátom. Ellenben romannban szaladtak már gumival hogy "apának gyógyszer"
A térkő legnagyobb előnye hogy tartós, valamint konnyen lerakható/felszedhető, nem emelgeti a fagy, stb. És egyik sem azért van mert mintás.
Ó egy ilyen bemutatóra én is jelentkeztem, hullának, de azt mondták nem vagyok elég élethű :D
Mondjuk a vicc szerintem ott kezdődik, hogy az elsősegély doboz kötelező volt, és senki sem tudta használni, viszont a poroltó meg nem volt kötelező...
Mint oly sok dologhoz - a piáláson kívül -, ehhez sem értünk úgy igazán. B-s jogsihoz is elméletileg kötelező az elsősegélynyújtás vizsga, na az valami vicc... hátránya is lehet, amikor pl. valaki egy ilyen bemutató láttán szedi ki a gerincsérültet egy későbbi balesetnél...
Valaki régebben mesélte hogy ment az oviba a gyerekért, szembe jött egy kislány a folyosón az annyával, és azt mondta neki, anya puncija szőrös, te is megnézed? :-))
Nem maradt ki egy /n/ betű? Mert arról tényleg le kellene már szokni. Amúgy meg egyenesen felháborító amit megengedsz magadnak, engem lealkoholistázol, a5 5 és 3 éves gyerekeimről meg azt állítod hogy totyognak, és nem tudnak beszélni. Na tudod mikor szavazok én a te kedvedért a jobbikra! :-))
Hát amikor bebeszélsz magadnak valami betegséget, csak azért hogy pálinkázhassunk, na az már alkoholizmus! :D
Szerintem addig szokj le a piáról, amíg a gyerekek nem kezdenek el beszélni! :D vicces tud lenni, amikor mentek a boltban, a gyerek meg odatotyog a piákhoz, és elkezdi sorolni, hogy ez apáé, ez is apáé :D
Ritkán iszok, a multkor nagyon köhögtem, már vagy két hete. Hiába vettem be bármit, nem akart felszakadni. Jött a hétvége, jól bepálinkáztam, egész délután, késő estig 2-3 centet félóránként kb, másnap reggel köhentettem egyet, rögtön felszakadt, azóta kutya bajom. Lehet isok most is egyet megelőzés képpen.
b743 videójára gondolsz? Én azt nem látom. Kaptam trójából valami finomat, úgyhogy most másik vinyóról linuxszal nyomom, arra meg valahogy nem ment még rá a jókedv.
Dolgozni? Az mi? :D mi mostanság röhögni járunk be, még csak nem is melegedni, mert hideg van... gyanítom holnaptól meg túlóra lesz, mert egyszerre jött minden meló... na mindegy, drukkoljatok hogy találjak egy jobb helyet :D pl. valami állami hivatal sem lenne rossz, ott még kevesebbet kell dolgozni...
Néhány rendes rendőrt már én is láttam, de ritka mint a józan gergerg! :D
Ki tudja, talán csak ő maga, én most ezen röhögök:
,,Botokkal és baltákkal felfegyverzett részeg cigányok támadtak meg pénteken egy gépkocsit Gadnán, tájékoztatta a Boont egyik olvasója, aki úgy tudja, csak akkor engedték el a sofőrt, amikor rájöttek, hogy az a saját alpolgármesterük fia. “A kocsit szépen összetörték, rendőrségi intézkedés is történt”, közölte az olvasó. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a történetet. Lakatos Dezső, a település polgármestere viszont elmondta: a falubeliek "ijesztgették egymást", és a "felfokozott idegállapotban lévő" emberek dobáltak meg egy kocsit, amiről "azt hitték", szkinhedek ülnek benne. Pénteken halottak napja volt, és a "romák" félnek a halottaktól, ezért az egyik “egyedül élő asszonyka” elterjesztette, hogy szkinhedek vannak a faluban, mert így nem kellett egyedül lennie, mesélte a polgármester. A hír hamar bejárta egész Gadnát. Más forrásból úgy tudják, egyesek még a nádast is fel akarták gyújtani, mert szerintük ott bujkáltak a bőrfejűek.
További részletek: www.zoldalamimiattkilettemtiltvaegyszermertazsindexszerintpolitikaimegamúgsemmagyaráztákbővebben.hu''
A felzárkózni vágyó eltérő kultúra nagyon igyekszik :D ennél már csak a zöld vetőgumók bezabálása volt nagyobb sztori :D