Keresés

Részletes keresés

64estuja Creative Commons License 2014.04.07 0 0 4

Az, hogy gyűjtöm, azért túlzás. De nem számoltam fel a VHS állományt, mert nagyon profi magnóim vannak...:) Viszont vettem 6 alig használt kazit, majd kerül rá valami. Digitalizálással nem foglalkozom, így mard minen.

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.07 0 0 3

Sajnálom, hogy nem lett felkapottabb a topic, pedig hány olyan ember van aki kidobálja az eredeti műsoros VHS kazettáit. Nekem megszakad a szívem amikor lomtalanításnál azt látom, hogy kidobálják a kazettákat. Nekem érték ezért is gyűjtöm őket. A VHS korszaknak is megvolt a maga szépsége. Tehát ha van olyan aki kidobná a feleslegessé vált VHS kazettáit írjon ide a fórumra biztos valakinek kell.

HA meg van valaki aki még gyűjti a kazettákat írjon, mert én is csak egy embert ismerek magamon kívül.

Hó-pici Bendegúz Creative Commons License 2014.04.07 0 0 2

Nagyon örülök az ötletnek!

Nekem is van pár eredeti műsoros kazettám, szívesen túladnék rajtuk. (Foci, James Bond, Queen, talán még sci-fi is)

Délutánra összeírom őket.

64estuja Creative Commons License 2014.04.06 0 0 1

Én pl. keresem a következő színházi előadás TV-felvételét: Caligula helytartója,a pályakezdő Gálffival.

Minden megoldás érdekel.

.ZsL. Creative Commons License 2014.04.06 0 0 0

Nem 0 ötlet, 5-öst érdemel!

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2014.04.06 0 0 topiknyitó

Szeretnék egy fórumot VHS hívőknek. Van egy kis gyűjteményem. Eredeti műsoros kazettákat sohasem dobok ki. Sok embernek szemét nekem érték.

Leginkább sci-fi, és narrátoros filmeket keresek, de minden ajánlat érdekel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!