Akkor meg pláne nem kell nyavalyogni amiatt a teszt miatt. Egy alkalmi szívást megúszhatna "ártatlanként" ha olyan régen volt, a maszopospk meg azt mondanának, amit akarnak, nem hinnének neki azok a szavazók, akik korábban az úriemberre szavaztak, és most elbizonytalanodtak.
Csak hát ha a jóember cuccozott télen, nyáron, akkor alighanem az elmúlt hetekben is sort kerített legalább egy szippantásra.
Athénban láttam ilyen szívást egy parkban, kb 1 méter távolságból. Szakadt csávó odaült mellém, megkérdezte, hogy honnan jöttem, aztán hogy Mo-on is olyan szar-e mint náluk - mondtam, hogy az nem kifejezés, sőt. Erre elővett két különféle tablettát és egy bankkártyát, a bankkártyával szétpaszírozta porrá és két kuis kupacra osztotta. Egy papírlapból csövet tekert, egyik halmot egyik orrlyukával szívta fel, a másikat a másikkal. Aztán széttekerte a pepírlapot és gondosan lenyalta a kincset róla. Egyébbként nem "anyag" volt, hanem valószinűleg valamilyen gyógyszerek amik elkeverve együtt jól odahajintanak az agynak. Mondta, hogy ez a park az ő lakása, mire megkérdeztem alhatok-e egy éjszakát a lakásában, amit megengedett :-)
1. alkalmi drogozásnál pár nap, de rendszeresnél több hétis lehet!
2. hányszor irjam le, hiogy a drog akkor épül be akörömbe, hajba,amikor az létrejön a körömágyban/hajtüszüben! utólag már semmi sem rakódik le benne, ergo ha a haj6köröm túlnő, akkor nincs mit vizsgálni benne! Két hónap alatt pedig bőven túlnő (már ha viselsz kabátot nyáron!)
Ja. A rezsicsökkentésből alighanem emelés lesz rögtön a választások lezárása után, a "szabadságharcot" meg majd meglátjuk. De való igaz, ezek nem idevágó témák.
A foltok nem érdeklik se őt, se a fideszt. A következő félév nem foltos lesz, hanem nyakig fekáliás mindkét oldalról. Mi itt kutathatjuk a fórumon mind a 120 nick hogy mi történt, de a zembereket a rezsicsökkentés érdekli és a szabadságharc.
Könnyen lehet, hogy megtagadják a nyomozást. A hitelessége a tét, az emberek bizalma. Ehhez kéne a hajteszt, aminek a nem elvégeztetése valamilyen szinten felér egy vallomással. Onnantól meg a folt rajta marad.
Például azzal, hogy a maszopos nem tudja pontosan meghatározni az időpontot, és hogy mit szívott az orrába. Mert szívhatott akár tubákot is, az talán nem tiltott. ;-))
Ez érdekes probléma lesz, hogy mit fog tartalmazni egy esetleges feljelentés. Ugyanis olyan bűncselekmény nincs, hogy valaki úgy általában drogos, olyan mégkevésbé, hogy valaki egy videón mit csinál. Olyan van, hogy kábítószerrel való visszaélés - hely, idő, kábítószer, cselekmény. Tehát azt latolgatom, hogy ha a maszopos feljelentést tesz, akkor milyen indokkal tagadhatják meg a nyomozást.
a szocikat mióta zaravja drogozás, amikor a Együtt201r4 egyik vezetősgi tagja volt narkós fű lobbista:D biccess...amúgy meg nem csodálom, hogy ilyen sok baromság hallatán , amit az ellenzék pofázik el kezd valaki drogozni,,,máshogy hogy bírná ki ezt a sok hülyeséget?:D
A vizelet vizsgálatot azért vitatták, mert hamar ürül. Ha valaki nem napi szintű kokós, de azért szívogat, egy jól megválasztott időpontban produkálhat negatív eredményt.
Míg a haj-és körömtesztelésen nem, ahhoz hónapokig meg kéne állnia.