az anno KISZ-diszkókat gründoló Arató András nagyképűen annyit jegyzett meg a hallgatók kritikájával szemben, hogy a rádiót a tulajdonosok és nem a hallgatók tartják el. Ezzel ugyanazokat a hallgatókat köpi szembe, akiket tüntetni meg adományozni hívott még 1 éve. Pusztuljanak.
Lesz innentől harcias Gyurcsányozás és harcias liberálisozás :) Már alig várom amikor egymást tahózzák a maguk becses stílusában. A végén már nem KlubRádió lesz hanem KlubKocsma :) Az kell nektek háborús tahózó retorika egymás ellen :)
Az "elfogulatlanságáról" híres Orosz J. egy kori "klubtársuknak sem tetszik. Ezt találta írni Kanadából: "Meg érdekelne, akkor éppen finnyásságcsökkentő tablettát szedtek, amikor Mandur, Puch, Lendvai I. vagy éppen a szerencsejáték vezér előszobájában kellett ücsörögni, hogy jön-e a lé vagy sem, avagy a Táncsics Alapítványtól kuncsorogni."
Vagyis ezek a klubrádiós és egyéb "független" újságírók(?) a felsorolt helyekre jártak pénzért kuncsorogni a "hűségükért". Mert hát az "elfogulatlanságot" sem adják ingyen! És ezért ez a nagy szájkarate, mert a felsorolt helyeken most nem adnak.
Túlspilázod ezt az egészet, nem hogy zavart, nem okoz, de egyáltalán nem érdekel ki, vagy mi van a klubrádióban/val. Sose legyen ettől nagyobb gondunk.
nagy a zavar a jobboldalon, a Kuncze ügyben kapcsoladban. :D csak a nagy kombinálásban nehogy belerokkanjanak agyilag. egyrészük szerint azért rúgták ki, mert ez az ára, megkapják az ingyenes frekit, mások szerint az MSzP rúgatta, stb.
Egy optimista mondat a cikkből: "Ez azt jelenti, hogy az Infóhoz, a Katolikus-, a Mária-, a Lánchíd és az Európa rádióhoz hasonlóan a Klubrádió is hozzájuthat végre az ingyenes frekvencia használatához."
Hát, mitörtént, mitörtént? "A Médiatanács dr. Karas Monika elnökletével tartandó soron következő ülésén napirendjére tűzi és megtárgyalja a Klubrádió budapesti közösségi frekvenciahasználatával kapcsolatos kérdéskört – áll a médiahatóság hétfői közleményében."
Hanem van gond azért. Merugye
"A hatályos jogszabályok szerint egy vételkörzetben egy tulajdonos csak egy rádiót üzemeltethet. Ebből következően a közösségi frekvencia használatának alapvető feltétele az, hogy a Klubrádió, a Médiatanács és az NMHH Hivatala közösen teremtse meg a zökkenőmentes átállás lehetőségét. Fontos feltétel az is, hogy az átállással egy időben a rádió végleg befejezze működését a 95,3 MHz-es frekvencián, végérvényesen lemondva annak szerződéses használatáról. A közlemény szerint az NMHH Hivatalában az elmúlt napokban megkezdődött az a szakértői munka, amely a Klubrádió közösségi frekvenciahasználatával kapcsolatos médiatanácsi döntés megszületése esetén lehetővé teszi a zökkenőmentes frekvenciaváltás feltételeinek megteremtését."
Ámbár ha az InfoRádió átfrenkvencializálása sikerült...
egy reklámból: " ...van érettségid? hát, őőő.. nos akkor azt is szerezhetsz"...
nem tudom miért, de ez jut az eszembe, amikor ezt a nyelvészkedő órát hallom...a műsorvezető igencsak akadozik...és most próbáltam tisztelettudó lenni...
..ha már az anyám előkerül, akkor azt is sérelmezem, hogy olyan nyakataekerten teszi fel a telefonos kérdést, ami igencsak elgondolkodtatja a magyar anyanyelvű hallgatót... (no nem a válaszra gondoltam)
Debrecen stream-ek. Ezek mind fázishibásak. A bal és a jobb csatorna ellenfázisban dolgozik. Monóban hallgatva pocsékul szól, sztereóban élvezhető, de a fázishba szerintem zavaró.
nem is értem bolgárt, miért kér egy olyan párt vezetőjétúl interjút, amelyik nem is létezik. ha önállóan indulnának, be sem jutának, csak a fidesz hátán kapaszkodva tudnak a parlamentben megjelenni :D