2. és ha nem változna, az se azonosit téged se mint nicket se mint személyt, hisz ezer gépről jelentkezhetsz be, nem csak a sajátodról.
3. van egy nagy cég, vagy mondjuk az egész Vodafone mobilnet hálozat, ugyanaz az IP cime mindnek. (lehet a voda már más, valamikor egy IPről ment ki mindenki)
Az nem a te géped, hanem a szolgáltatód szervere, és akármikor változhat. Ha meg nem, annyit lehet belőle megtudni, hogy melyik szolgáltatónál vagy (már emberi szemnek is, mert amúgy az IP-cím is elárulja).
...és erősen sérelmezik, hogy annakidején delfinekkel etették fel őket.
___
Paradigmaváltás kell.
Annakidején, amikor mindenkinek volt 20...200 hozzászólása, igaz volt, hogy csak egy virtuális bugyborék, pukkan, lesz másik, az ember nem sérül.
___
Ma, amikor valakinek van 10000+ hozzászólása, és annak 5-10%-a szellemi érték, azt már az ember hozta létre, nem a bugyborék. Tíz év alatt megváltozott ez az egész. Itt igenis emberek vannak, akiknek a virtuális pofonokkal igazi fájdalmat lehet okozni.
___
Aki itt beírkál, mint például én most, az egy komplex egyén.
Van egy reális része, a személy (Barna Józsi)
és egy képzetes része, a nick (Fekete Kavics).
___
Tehát durva hozzászólást kiszedni: OKÉ
Valakit kitiltani egy időre, hogy lehiggadjon: OKÉ
Mivel ez a topik a polidiliben van, legyen ez a hozzászólásom on. Tele vagyunk azért itt régi nickekkel, ők még emlékeznek arra, hogy hosszú évekig uralták a helyet macskakarmok, pixik, indiánok, i tak dalse. Az ő szavatosságuk már akkor lejárt, amikor még a konzervdobozaikra azt írták, hogy jó még + 5xxx évig. Letiltatták/tiltották a nekik kellemetlen nickeket és a saját kellemetlen hozzászólásaikat is......
Nekik üzenem a "saját prófétájukkal": Az Idők Változnak
Bob Dylan - Az Idők Változnak
"....Gyertek, anyák és apák Az egész vidékről, És ne ítélkezzetek arról, Amit nem értetek. Fiaitoknak és lányaitoknak Nem parancsolhattok, Régi utatok gyorsan elöregszik, Kérlek, lépjetek le az újról, Ha segíteni nem tudtok, Mert az idők változnak.
A vonal már megrajzoltatott, Az átok elhangzott, Aki most lassú, később gyors lesz, Ahogy a mostani jelen később múlt lesz. A rend gyorsan elenyészik, És aki most első, később utolsó lesz, Mert az idők változnak."
Le...rom az egészet, hát nem érted! Nincs jelentősége... Kitiltottak, ez rosszul esett, visszaengedtek, az meg már nem érdekelt. A kézcsókolós nénike nem én vagyok, bocs.
Kissé megkésve, de köszönöm, hogy visszaengedett a metakazamatába, ahonnan a mai napig nem tudom, anno miért tiltottak ki?
Én úgy kerüétem ebbe az egész fórumvilágba, mint Pilátus a krédóba, 6. éve csak kapkodom a fejem a több tízezer hsz-al a hátam mögött is:-) Ha hiszitek, ha nem, csak beszélgetni szerettem volna...