Orbán Viktor kitért Izrael esetleges EU-tagságára is. Mint mondta, az EU-ban uralkodó bővítés-ellenes hozzáállással szemben támogatni fogja az ország felvételét, ha a kérdés aktuálissá válna...(2011. február 14) -- Avigdor Liberman izraeli külügyminiszter Budapesten /2011. október 25. (5772 Tisri 27)/: Izraelnek mindenképpen az Európai Unió teljes jogú tagjává kell válnia. Időhatárokat nem kívánt megnevezni...
mint magyar tengerentuli terulet el tudom kepzelni hogy Andras kiraly jogan ujra magyar legyen a szentfold de
1,a 60 eve tarto nemet segelyezesnek beallitott kizsigereles azonnali leallitasa es kamatos kamattal visszafizetese
2,Izrael felveszi a katolikus hitet
de tulajdonkeppen mit is keresne izrael az unioban? nincs eleg cigany es terrorista a kontinensen?
esetleg mint fegyenctelep tartozhatnanak az euhoz.a selejt mehet oda van mar ott boven eleg.viktorral indulhat az elso jarat gyurcsannyal osszebilincselve...
Arra amúgy ráhibáztál, hogy nem tudok héberül, sajnos jiddisül is csak azt a húsz szót meg még néhányat ismerem, amit múltkor idéztem (tré, bóvli, sóher, smucig, elpaterol, markecol, szajré, balhé, svindli és társai).
Ezt írja a "Magyar Helyesírás Szabályai" tizenegyedik kiadása:
Az átírás elvei
218. A szépirodalmi művekben, a sajtóban, az általános és középiskolai oktatást szolgáló vagy kiegészítő kiadványokban a nem latin betűs írású nyelvek neveit és szavait a magyar ábécé betűivel (vö. 10.), lehetőleg a forrásnyelvből (tehát más nyelv közvetítése nélkül) írjuk át.
Nem Netanjahu, hanem Netánnyáhu vagy Netannyahu. Ő ugye Bibi, a bibiknek a neveit meg fonetikusan írjuk, mivel nem latin betűkkel írnak. Apropó, latin betűk, ki is elmélkedett arról, hogy Ájrópa nem görög-latin, hanem valami másmilyen alapokra épült?
Ahol az Orbán az elmúlt egy évben járt, ott bedőlt az ország. Én aggódnék a helyükben... vagy legalábbis átküldtem volna a palesztínokhoz is, biztos ami biztos, nehogy lépéselőnyt szerezzenek ha eljön a pillanat.
Semjén egy idióta, amit azzal is bizonyított, hogy "kereszténydemokrata" alibipártjában létrehozta a zsidó tagozatot. Hogy ő maga zsidó lenne, azt nem hiszem, ugyanis kalapban szokott járni a zsinagógába, mint a zsidofil politikusok általában, szemben például Rogánnal, aki büszkén felcsapja a kipát soros zsinagógalátogatása során.
Bizonyara amikor kalandozo oseink vagy kesobb valam Brancaleone fele rablolovag ostrom ala vett egy varost vagy jarvany miatt karanten ala vetettek akkor ott megettek a macskakat ,de akkor a kutyakat es a patkanyokat is,de azert a nyulpecsenyet es a baranypecsenet jobban szeretik
Erdekes dolog, hogy mi magyarok buszkek vagyunk(jogosan) az akkori fo fegyverunkre a visszacsapo reflexijra amirol ugye szol az ima is ,a magyarok nyilaitol... de a szakirodalom mindenutt mongol ij-kent emlegeti. Pedig a magyarok valamivel elobb jottek be Europaba ,.mint a mongolok ja es a mongolok nem is mentek tovabb ,mit MO.
"nahát, nem is tuttam, hogy tömjénzsóti zsidó... DDDDDDDDDDDDD"
Hat ha Katz feldkurat lehetett zsidokent katolikus pap akkor miert ne, kulonben is Mikes Gyorgy mar reg megmondta ,mindenki magyar es majdnem mindenki zsido.
Jézus zsidó volt. Aki hiszi a szeplőtelen fogantatást, annak félig, félig természettgfeletti. A 12 apostol, Mária vés József mindeképp. Nem beszélve Mária Magdolnáról és a velele együtt keresztre feszített latorról.
Mostanában a zsidók szeretik zsidó-keresztény kultúrának hívni! :-) Mi, keresztények, jókat nevetünk az izzadságszagú erőlödésükön...
A KDNP elnök-frakcióvezetője kijelentette: az unió identitása, Európa identitása a keresztény civilizációra, a zsidó-keresztény civilizációra, a görög-latin kultúrára és hagyományokra épül.