Azt tudom felajánlani, hogy megbeszélünk egy időpontot - akár ma is - én felsétálok a Konzumhoz, befizetjük a Rafi ATM-jén a számlámra, és onnan azonnal utaljuk az általad megadott számlára.
Az itteni e-mail címem sajnos már nem él a nyavalyás Vodafone jóvoltából, olyan van, hogy foma2, upcmail helyett meg freemail.
Igen, volt egy ilyen sejtésem, hogy ezért vannak vak menüpontok...
Pesten amúgy is járok többé-kevésbé rendszeresen. Csak általában hétvégén. Egy nap szabadságomat gondoltam volna megspórolni. Találni valakit aki utalgat nekem és kifizetni neki több ezer forintot az átutalás díjára megint csak elég macerás.
Eddig ez a Gránit Bank egyetlen hátránya, amibe belefutottam az évek során.
Pont egy pécsi unokatesómmal csináltuk ezt párszor. :)
Persze lehet másik banknál is számlát nyitni. Ennek költsége van, de ha van egy alap számla bankkártyával, akkor valamelyik fintech megoldással lehet még a költségeken faragni. Az államkincstárnál nem tudom, hogy lehet-e befizetni kp-t, vagy csak úgy, ha vesz valami állampapírt is az ember. Onnan is ingyen lehet utalni.
másik alternatíva, hogy keresel egy megbízható ismerőst, aki pécsen is megtalálható banknál vezet számlát. befizeti a számlájára, és átutalja neked. te meg kifizeted neki az átutalás árát. tuti olcsóbb, mint pestre feljönni :)
Nem tudja véletlenül valaki hogy készpénzt a Gránitos bankszámlára hogyan lehet befizetni, azon kívül, hogy személyesen bemegyek a Lechner Ödön fasorra?
Mivel pécsi vagyok, munkaidőben odajárulni elég macerás lenne. (Mikor nyitottam a számlámat jó 8-10 éve, még Budapesten laktam, csak azóta volt egy költözés.) Ma próbálkoztam olyan ATM-nél, ahol ki van írva hogy kp befizetésére is alkalmas. De a kártya behelyezése és PIN-kód megadása után a menüben nem is láttam ilyen opciót.
Igen, nálunk is felütötte a fejét egy 325Ft-os SMS díj terhelés. Telón panasz, azt ígérték majd visszahívnak. De visszahívás helyett szó nélkül jóváírták.
Nekem nem jelent meg semmi számlázott tétel (korábbi hónapokban volt) a kivonaton, most egy Költségterhelés Kamatelszámolás jelent meg 1250ft értékben, ami fura. Lehet 990+260? (bajnok plusz)
Köszönöm, sikeresen regisztráltam a kódoddal és mostanra már teljesült a jóváíráshoz szükséges feltétel, így hamarosan várható a számlán a 8000 Ft jóváírása.
Én is csak ajánlani tudom a bankot, a megtakarítási számla 500e fölötti részre már 4.4%-ot kamatozik (jegybanki alapkamat -1%), így ha másnak is kellene kód már én is tudok küldeni.
Ha a havi 4 ingyenes kp felvét mellé nem éri meg a 150 ezreset kérni a platinumnál.
"Amennyiben az első, vagy a második forintban teljesített készpénzfelvétellel átlépésre kerül a 2009. évi LXXXV. törvény 36/A §-a szerinti 150 ezer forint limit, a 150 ezer forintot meghaladó összeg után a mindenkor hatályos hirdetményben meghatározott díj kerül felszámításra, az alkalmazott fix összegű illetve minimum díj arányosítása nélkül"
Hogy lehet e 2 számlád azt nem tudom, de én a helyedben megpróbálnám felhívni őket és egy Gránit most kártyát valahogy kialkudni a Magas kamat számládhoz.
Ha nem lehetséges, akkor egy Digitális számla és ahhoz az a Gránit most kártya első évre 0Ft a díj, utána pedig évi 1390Ft
Köszi, igen ki van töltve az ingyenes felvételi lehetőség, persze azt nem értem (de tudom) hogy ezt az évek alatt miért nem lehetett valamennyivel megemelni.
Írta itt valaki korábban, hogy egyes csomagoknál 200 e Ft-ot is fel tud venni automatából ingyenesen. Azt meg lehet valahol nézni, hogy ez hogy van az egyes csomagokra vonatkozóan? Nekem pl gránit bajnok számlám van, de úgy tudtam, hogy ennél 150 e Ft a határ, létezhet, hogy többet is fel tudnék venni vele ingyenesen?
Dillentáns segghülye, írni, olvasni, másolni, szöveget értelmezni képtelen ügyintéző(k), überelte a BB-t is. Folyamatos félre, vagy nem tájékoztatások. A "hitelügyintéző" a nevemet nem tudta írni, de még rendesen az eladó számlaszámát sem tudta lemásolni. Plusz ezért nekem csináltak plusz feladatot. Tudod, amikor nem te követed el a hibát, mégis neked kerül pénzbe.
írtam erről korábban, január elején. Harmincegynéhány pontos panaszt írtam, ennek kb. 90%-át megalapozottnak találták. Adtak 100 ezer forintot fájdalomdíjul, de nekem többe került. Ketten is igen magasz szintről felhívtak, udvariaskodtak és még szóban is elnézést kértek. Egyébként a panaszkezelés és válasz közel ötcsillagos volt. De akkor már ügye kiborult a tej.
Egyelőre nem vittem tovább. Egy része olyan jelegű volt, amiért tavaly büntetést kaptak.
"A vizsgálat megállapította, hogy a vállalatirányítás területén a bank nem felelt meg teljes mértékben a szabályozási előírásoknak, a belső ellenőrzés nem rendelkezett a feladatellátáshoz szükséges erőforrásokkal, valamint a belső ellenőrzés folyamatainak kidolgozása és az általa elvégzett vizsgálatok nyomon követhetősége is hiányos volt."
Szerintem ha a panaszt tovább vinném, kinézne valami bírság. Persze, most, hogy tavaly év végén már részben a baráti körben van a bank, lehet, hogy csak valami jelképes.
Három hete még még mindíg volt olyan, ami azért kivágta a biztosítékot és elviekben kicsúsztam egy törvényi határidőből. Mindenesetre a lakcímmel kapcsolatos nyomtatványukra ráírtam a "különvéleményem". Még nem jött rá válasz.
A magas kamatot használom én is, most 3.4% a látra szóló kamat hiszen alap - 2%, amit nem lehet megkerülni az a 15% kamatadó, ez nyilván az összes banknál így van mind a lekötött betéteknél mind a szabadon a számlán lévő tőkénél.