Napokon belül kiderül, hogy a kormány ígéretéhez híven valóban mindenki jól jár-e az adórendszer változásaival. Mindenki szembesülhet az igazsággal, a lelkes fülkeforradalmárok és a 2/3-os felhatalmazásból részt nem vállaló maradék 2/3 is! Szóval ? Mindenki jól járt?
Minden bérkalkulátor szerint 2360,-Ft-tal. Papíron még nem kaptam meg, talán holnap. Nem vagyok szingli, meg bazi sokat sem keresek (br.300), meg gyeret is felneveltem, kettőt. Tehát én már mehetek a kukába. Köszöntem a 16 izé 20,3%-ot.
Nem tudtam, hogy a 40 és 16% között 2360Ft a különbség. Nem baj, 2/3-dal a matekot is át lehet írni (verni).
Ergo a netto 250 ezresek bére az adóváltozás következtében csökkent. Az, hogy a vállalata ezt követően emelt-e vagy sem, másodrendű és érdemben nem tartozik a dologhoz.
Ezt mondtam én is. Nálunk nem emeltek, ezt írtam le, csökkentek a bérek.
Meg azt is írtam, hogy a felháborodás miatt kajajeggyel lesz valamilyen
A 235 ezer főből szellemi 189 ezer (nem mind tanár, hiszen az oktatási intézményekben más szellemiek is dolgoznak), a többi a konyhás néni, a portás, a takarító, karbantartó stb.
Magyarországon a 2009/2010 tanévben óvódástól a felsőoktásig 2.133.238 fő tanuló volt.
Mert mindenkinek megemelték a pénzét a kompenzációval a dolgozó emberek zsebének terhére, ahelyett, hogy kivágnának innen 50-100 ezer láblógatót, és kompenzálgassanak azoknak a béréből!
Ez a kompenzációs emelgetés nálam is kiverte a biztosítékot.
Nincs pénz semmire, de van 30 milliárd a herék bérének kompenzálására.
Ezt nézheted akárhogy, a 10 millió emberre 750ezer közszolga irdatlanul sok.
Nem kell megint a tanárokat meg az orvosokat irni az első sorba, mert ez már unlamas.
Orvos tényleg kevés van, ebben nincs vita.
Tanár rohadt sok van (feleslegesen), hasonlítsd össze nyugati országokkal, ott hány gyerekre jut egy tanár, meg itt kishazánkban, meg fogsz lepődni.
A rendőrség most sem védi meg a házamat sem, meg engem sem, csak a trafipax meg a büntetés érdekli őket. Nézd meg a hiradókat, manapság ötezer forintokért vernek agyon embereket, hol a közbiztonság, amit Sintér megigért??
Önkormányzati / okmányirodázás kávézgatást ne vedd már munkának..
A honvédségen belüli láblógatást meg végképp ne..
Ezekről beszélhetsz bővebben, és akkor rájössz, miért az "indulat"
Mert mindenkinek megemelték a pénzét a kompenzációval a dolgozó emberek zsebének terhére, ahelyett, hogy kivágnának innen 50-100 ezer láblógatót, és kompenzálgassanak azoknak a béréből!