Keresés

Részletes keresés

Glavo Creative Commons License 2010.11.17 0 0 312

Németországban a Kereszténydemokrata Uniónak már volt mohamedán minisztere: Aygül Özkan.

Előzmény: horex (305)
vidékipupák Creative Commons License 2010.11.17 0 0 311

Őszinte együttérzésemet fejezem ki a Nemzeti Színház művészeinek és minden dolgozójának Alföldi Róbert megrendült egészségi állapota miatt.

Mert mi más lehet az oka, ha valaki a kirablása alkalmából a rablónak kölcsönadja a lakását, hogy ott ünnepelje a sikeres kifosztást!
Szegény Alföldi Úrnak vagy agydaganata van, vagy a fejében agytekervények helyett szalma kacskaringózik!
Persze felmerülhet más alternatíva is, tudniillik, hogy anyagilag megéri.

Neki.

blogtalan Creative Commons License 2010.11.17 0 0 310

Ezt a témát sokféleképpen lehet megközelíteni, de ahogy megközelítette, az botrányt fog szülni. És itt is Erdély van a középpontban.

Előzmény: Törölt nick (309)
blogtalan Creative Commons License 2010.11.17 0 0 308

Kb., de várjuk meg a bemutatót, hátha önvédelemből finomítja!

Előzmény: sesebese (306)
sesebese Creative Commons License 2010.11.17 0 0 306

Nyíltszíni fajtalankodás, pirosfehérzöldben???

Előzmény: blogtalan (304)
horex Creative Commons License 2010.11.17 0 0 305

Hát most Lyól lebőgettél igazán!

Nem baloldali "diszciplina". De hgy jön ide ez a szó??

Nem gondolod "viccesnek" ha valamely mohamedán pártnak lenne keresztéyn platformja, vagy izrelinek palesztin stb.stb.

A keresztény és a zsidó egyház igencsak nincsenek jóban kb. az ujszövetség óta

Na ezért nézek értetlenül ki a fejemböl

Ha te nem, örüjj neki

by horex

Előzmény: Törölt nick (298)
blogtalan Creative Commons License 2010.11.17 0 0 304

A mai nap történéseinek fényében különös jelentőséggel bír a november 20-ai, Robika által rendezett "Magyar ünnep" bemutató, ami a hírek szerint legalább olyan mértékben, ha nem jobban kiveri majd a biztosítékot, mint ez a bérbeadás! Kíváncsian várom!

barka Creative Commons License 2010.11.17 0 0 303

Teljesen igazad van, de pindiy állításaira, más szempontok alapján kellett kiemelnem Robika nyilatkozatából... 

Előzmény: Törölt nick (300)
gyufagéza Creative Commons License 2010.11.17 0 0 302

Ja!

Bocsi a kommancsok télleg nem gyalázták a magyarságot, mindössze írtották..ezek a felsorolt patkányok meg helyeseltek és igazoltak.

Előzmény: barka (299)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.17 0 0 300

nem jó a kiemelésed. Alföldi egyébként szvsz nem magyarellenes, hanem csak egyszerűen egy amolyan önmegvalósító hülye, a maga ökör gondolkodásával. lásd:

"úgy ítéltem meg, hogy a rendezvény elősegítheti azt, hogy a két ország, Magyarország és Románia, a viharos történelmi események ellenére a kultúra és a művészet segítségével is közeledjen egymáshoz."

ez szép és jó lenne, ha mondjuk egy román festészetet bemutató tárlat nyílna, vagy egy román zenekar lépne fel, stb... de jelen esetben kurvára nem erről van szó, ennek az egésznek semmi köze se a művészethez, se a kultúrához.

mondom, Alföldi simán egy barom, anno a Hitleres tököm tudja milyen előadása miatti plakátok miatt a Mazsihisz is pellengérre állította, meg ugye legutóbb a horvátok az ottani faszos dolga/előadása/plakátja miatt...

kimondhatjuk, ez az ember alkalmatlan eme intézmény vezetésére. ha rajtam múlna, akkor a mai nappal fegyelmivel kirúgnám a picsába.

Előzmény: barka (282)
barka Creative Commons License 2010.11.17 0 0 299

Miért is égne?

Egyrészt mert ezek egyike sem rokonom, másrészt nem hallottam őket olyan ordenáré hangon ócsárolni, gyalázni a magyarságot, mint azt, ez a görény állat szinte menetrendszerűen megteszi. Ennek az embernek eddig egyetlen értelmes mondatát nem olvastam. Írásai - legalábbis amiket olvastam tőle (szerencsére azért nem sokat) -, tele vannak ferdítésekkel, hazudozásokkal, csúsztatásokkal, elképesztő politikai és történelmi tudatlanságokkal. Egyszóval tömény hányinger... :(  

Előzmény: gyufagéza (292)
blogtalan Creative Commons License 2010.11.17 0 0 297

Robika, így estére, megérezhette, hogy valamit elbaxott. Magabiztosságga mostanra valószínűleg negatív értéket mutat. Nyilván tanácskozik kármentés címén az agytröszt. Egyet tudnak tenni, lemondják a rendezvényt. Ebből viszont diplomáciai bonyodalom lehet. Szóval, nem lennék a helyében.

Előzmény: Lala bá' (290)
barka Creative Commons License 2010.11.17 0 0 296

Remélem, hogy Robikát kirúgják (ezek után nagyon megérdemelné) és az ünneplést a Nemzetiben nem fogják engedélyezni.

Ez lenne a minimum, amit ez ügyben elvár az ember a kormányától...

Előzmény: Lala bá' (290)
gyufagéza Creative Commons License 2010.11.17 0 0 295

:)))

Nem zokásom ilyenkörökbe járni..

Vámos s.nyaló Gyuri sincs ott?

Előzmény: Törölt nick (291)
blogtalan Creative Commons License 2010.11.17 0 0 294

Azt mond, amit akar, de a stílus! Bicskanyitogató!

Előzmény: horex (289)
horex Creative Commons License 2010.11.17 0 0 293

Hááát, mintha a Fidesznek lenne szoci tagozata/platformja

Vicc szerintem egy KDNP és az izraelita műhely

Meg mi az hogy "műhely"? Ezek még egy kalapácsot sem láttak nemhogy muhelyt

by horex

Előzmény: Törölt nick (279)
gyufagéza Creative Commons License 2010.11.17 0 0 292

Hát persze, hozzá képest Tovaris Szűrös, a Népszabadság pártrovatosa Bencsik, Pálffy a TV párttitkára, Győri Béla a Rádió párttitkára.. Seszták Ági néni Magyar Ifjúság a KISZ KB lapja a FIDESZ KISZ titkárokból álló élcsapata viszont nem...?

TGM akkor volt ellenzéki amikor a fentiek Kádár seggét nyaldosták ezerrel ( bocs ha valakiket ihagytam)

Néha nem ég az arcbőröd?

Előzmény: barka (286)
Lala bá' Creative Commons License 2010.11.17 0 0 290

Na végre! Lesznek következményei szerintetek ? Kisebb blamázs miatt már voltak menesztések.

Előzmény: blogtalan (288)
horex Creative Commons License 2010.11.17 0 0 289

Hallotam sok mendemondát TW-rol de nem láttam még képen, nem ismertem, irásait sem

Itt ugyan lekicsinyli a tokaji bort pláne a d.amerikaival szemben.

Ugyanakkor nincs igaza?

Ha valakik ki akarnak válni és mást más pénzszerző tevékenységet akarnak ott csinálni mint a szőlő/bor,miért ne tehetnék

Miért kell azonnal lerugni a fejét, mert ő másképp látja a dolgokat?

by horex

Előzmény: blogtalan (276)
blogtalan Creative Commons License 2010.11.17 0 0 288

Megszólat a Fidesz is:

"Fidesz: az igazgató nem érzi az ügy súlyát

A Fidesz parlamenti képviselői sajnálattal olvasták Alföldi Róbertnek, a Nemzeti Színház igazgatójának a román állami ünnepséggel kapcsolatos nyilatkozatát. Ha azt feltételezzük, hogy az igazgatót a legjobb szándék vezette abban, hogy a "két ország, Magyarország és Románia, a viharos történelmi események ellenére a kultúra és a művészet segítségével is közeledjen egymáshoz", azt akkor sem tudjuk elfogadni, hogy az igazgató nem érzi az ügy és a körülötte kialakult botrány súlyát - írja a Fidesz frakció közleménye.

Szerintük "egy kiemelt nemzeti intézmény vezetőjének tisztában kell lennie azzal, hogy a magyar nemzet többsége számára Erdély egykori elvesztése máig ható mély traumát jelent" és elvárják, hogy azt ne a nemzeti kultúránk egyik szimbolikus terében rendezzék meg. "A két nép közeledése és kulturális kapcsolatai számunkra is fontosak, ám a meglévő érzékenységekre és a fájó sebekre mind a politikai, mind pedig a kulturális vezetőknek tekintettel kell lenniük"."

gyufagéza Creative Commons License 2010.11.17 0 0 287

Nem látom Lovast..:O)

Előzmény: Törölt nick (285)
barka Creative Commons License 2010.11.17 0 0 286

Ilyen egy emberi alakot öltött görény... :(

Előzmény: Törölt nick (265)
gyufagéza Creative Commons License 2010.11.17 0 0 284

Vámos _Echo tv_ Lovas Ma Nem...

Előzmény: Törölt nick (279)
barka Creative Commons License 2010.11.17 0 0 283

Ne hozz ki a sodromból!...

Előzmény: Glavo (272)
barka Creative Commons License 2010.11.17 0 0 282

"...ilyen rendezvény nem müxik a külügy hozzájárulása nélkül....érdeklöggy a Martonyinál...."

Ezt eddig csak te állítottad.

Viszont Alföldi Robikának az alábbi közleménye mintha azt igazolná, hogy az ügyben főnökként, egyedül ő döntött...

"A Budapesti Román Kulturális Intézet megkeresésekor – miszerint a román nemzeti ünnep alkalmából szeretné bérbe venni a Nemzeti Színház nagytermét – úgy ítéltem meg, hogy a rendezvény elősegítheti azt, hogy a két ország, Magyarország és Románia, a viharos történelmi események ellenére a kultúra és a művészet segítségével is közeledjen egymáshoz. Ezért engedélyeztem a színház bérbeadását. A megjelent sajtóhírekkel ellentétben nem állt szándékomban senki érzéseit megsérteni.
Budapest, 2010. november 17.

Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház főigazgatója"

Előzmény: pindiy (264)
pindiy Creative Commons License 2010.11.17 0 0 280

marhaság...

Előzmény: Törölt nick (278)
őszkaján Creative Commons License 2010.11.17 0 0 277

Robika nagyon jól tudja, hogy nem illik beleszarni a zongorába, de valami nagy durranást akart. Ha a performanszaira nem reagálnak kénytelen olyan valamit csinálni amit a nem színházba járók is észre vesznek.

Előzmény: Törölt nick (266)
blogtalan Creative Commons License 2010.11.17 0 0 276

Ha 4 percig nézve és hallgatva ezt az embert neked nem ugyanez jut eszedbe, akkor kár vesztegetni rá a szót:)

Előzmény: horex (273)
horex Creative Commons License 2010.11.17 0 0 275

Kinek a mije Pállfy??

Előzmény: blogtalan (271)
horex Creative Commons License 2010.11.17 0 0 274

Megerősíti Pálffy jelöltségét az Izraelita Műhely pártja"

Előzmény: Törölt nick (270)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!