Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ja, az első rész megvolt. Kb ugyanolyan gusztustalanul húscafatos mint a The Boys, csak itt jóval szerényebb a casting. Bár a kis Schwarci azért elkaphatja a fonalat ezzel a népszerűség felé vezető úton.
Nem mai darab, de mivel nemrég került fel a hazai tékába, és eddig elérhetetlen volt, így lekaptam, és elkezdtem. 3 rész után elég jó, színvonalas politikai meg maffiaszálas dráma, a junkie-n is dícsérték anno, meg azt is írték, hogy kár, hogy alig nézi valaki. Kedvcsinálónak írtam be, a főszereplők Jason Clarke és Jason Isaacs.
Elkezdtem a Yellowstone-t. Ez a Sons of Anarchy cowboy-os valtozata. Marhajo kis sori. Sheridan gyerek tenyleg eszmeletlenul erzi ezeket a temakat. Fasza a casting, elkepesztoen jok a karakterek. Beszippantott.
Nem rossz hangulatú krimisorozat a németektől, csak nagyon nőista. Nem úgy, mint a Híd, ahol Saga Norén karaktere zseniális, imádtam....vagy a Beforeignersek egész normális csajai.... hanem az, hogy minden férfi vagy szadista, vagy balfék, vagy idegbeteg....ellenben a nők bátrak és érzékenyek, vagy áldozatok. De ez már ilyen trend most.Amúgy minden okés a vége nem annyira.
Alapvetően jó színészekkel, leszámítva a rendőrnőt, aki borzasztóan idegesítő... (ill. kompletten az egész csendőrség mintha egy Luis de Funes filmből lenne kiemelve, annyira hülye döntéseket hoznak minden helyzetben)
nekem bejött a Wind River és a Hell or Highwater is Sheridan-től, a Yellowstone-t még nem láttam, de mindenki dicséri. a másik, hogy John Hillcoat, mint rendező vett részt ebben a soriban, aki azért eléggé odatette magát a The Road-dal, meg a The Proposition-nal. egyszóval ez egy jó gárda és minőségi cuccokban utaznak.
kusza?:)) azért ez nem egy bonyolult történet, nem is attól jó. az említettek meg totálisan képben vannak. főleg Kidman, akinek ugye azért nagyobb a szerepe, tökre jól hozza a hidegszívű bossy-t.
Special Ops: Lioness - Taylor Sheridan új sorozatát kezdtem el tegnap és úgy berántott, hogy egyből az első 5 részt le is daráltam. A Paramount+-on futó sori egy különleges CIA egység mindennapi életébe visz minket. Nagyon hitelesek a karakterek, ehhez mondjuk olyan színészeket hoztak, mint Zoe Saldana, Laysla De Oliveira, Dave Annable, Nicole Kidman, és Morgan Freeman, úgyhogy nem annyira van ezen csodálkozni való és a rendező is nagyon jól bánik a színész matériával. Több nagyszerű film hangulata, koncepciója visszaköszön benne, mint a The Heat, a Sicario vagy a Zero Dark Thirty. Finoman keveredik az egyes szereplők magánélete a szakmai munkájukkal, ami miatt több szinten működik az egész. Ajánlom mindenkinek, tékázható.