Nem egészen értem a problémádat, jelentkezzen be valaki ide, hogy te kérdést tehess fel? Jól értelmeztem a felvetésedet?
Alapvetően ez nem FaceBook, ez nem időkitöltésre szolgáló fórum, hanem inkább szakmai. Tehát ha kérdésed, gondod van, azt írd le és ha valaki szándékozik hozzászólni, akkor ír ide válaszul neked, de kérlek, hogy próbálj meg normális stílusban és nyelvezettel viszonyulni a topichoz. Köszönöm!
üdv, mindenki. kb 1 orája értem haza a CSATAHAJOVAL ! :D friss tulajdonos lévén a létező forumokat átnéztem, de néhány dologban azért kérnék segitséget, oylasvalakitől aki jártas spidermaxban. előre is köszönöm
Én is a simson start. Bár most 2 reggel jeget vakartam az ülésről indulas előtt. ( melóban nem fedett helyen parkol) Naggyal egy hete mentem utoljara. De még szándékozom vele menni.
Ha esetleg valakit érdekel akkor eladó lesz a Malaguti Spidermax GT 500-as motorom ,kihasználatlanság miatt(idén egyszer mentem csak vele kb 10Km-t) inkább olyané legyen aki használja is ,és nem csak a garázsban pihen.
Befaragtuk az újat : az eredeti lemeztartót át kellett szabni , mert a 10 év különbség azért meglátszik a technikán . Az új projin máhol voltak a lyukak + ugye az új már kettős funkciót lát el ( tompított és reflektor )
Nálunk az vált be,hogy láb közé kapom a mocit de állok úgy tartom ,lábtartók kint,ahogy már említette egy kolléga,minél közelebb húzom magam a kormányhoz,tartom a balanszot,addig az édes megpróbál fel mászni a kakasülőre.Néha érzem a (vas+csaj) mind a 300 kilóját .Vicces látvány lehet.