Keresés

Részletes keresés

PuPu Creative Commons License 2009.03.14 0 0 640

Drága korieander testvér, fogd be az orrocskádat, és viseld, hogy másnak nem okvetlen egyezik a véleménye a tieddel.

Tudod, 2009 et írunk, NATO, EU demokrácia stb stb...
:O))))

Előzmény: korieander (635)
PuPu Creative Commons License 2009.03.14 0 0 637

Tévedsz.

Ha kivonjuk a magyar Nobel - díjasokból a zsidókat, akkor már megintcsak a bőgatya és a fütyülősbarack marad...

Már csak a tisztánlátás kedvéért...

:O)))))

Előzmény: Illetékes úr (628)
meghallhatom Creative Commons License 2009.03.14 0 0 636
"Engem nem alazott meg."

A Magyar Köztarsasagrol es a magyarokrol volt szo.
Előzmény: vibor (626)
korieander Creative Commons License 2009.03.14 0 0 635
nem semmi fokhagymaszag árad a hozzászólásaidból drága elvtárs....
2009 et írunk, NATO, EU demokrácia stb stb...

.
Előzmény: PuPu (620)
Aerion Creative Commons License 2009.03.14 0 0 634
Azért te próbáld meg.
Előzmény: prenotalis (388)
Hector Servadac Creative Commons License 2009.03.14 0 0 633
Legközelebbi román hivatalos küldöttséget 30 napos szamárköhögés elleni karantén megfigyelésre különítsék el a határállomáson kiépített karanténba a szigorú motozás, útlevélellenőrzés és 100 fekvőtámasz után.
Illetékes úr Creative Commons License 2009.03.14 0 0 632
milyen nemzeti ünnep van MA???
Előzmény: vibor (626)
PuPu Creative Commons License 2009.03.14 0 0 631

Üzenném a moderátoroknak, hogy most is lehetnének olyan határozottak, mint amikor egy ilyen szerencsétlenről, mint ez is itten azt találtam írni, hogy szerencsétlen!

Sredni mester, ne hezitálj, - küldd a kislányt!

Előzmény: Törölt nick (621)
Aerion Creative Commons License 2009.03.14 0 0 630

A méltóságalázó a söpredék volt...

http://www.youtube.com/watch?v=Xw2QPKHkcuw

http://www.youtube.com/watch?v=U5QfzdK6bU8

Hogy az emberi méltóságot ki alázta, azt ne firtassuk, mert rosszul jösz ki belőle.

...s az ma is...

Szerintem nem okoz meglepetést a söpredéknek, hogy tudja, mire számíthat az olyan alakoktól, mint például te.

...amelyik képtelen a nemzeti ünnepeket méltón ünnepelni.

Talán mert úgy gondolják az ünnepek méltóságát az sérti, ha olyanok is úgy tesznek, mintha ünnepelnének, akik korábban egyáltalán nem tisztelték azokat az ünnepeket, amiket ma megünnepelnek.

Kosáryt pedig még az ellenségei is tisztelték...

Nem értem, hogy egy köztiszteletben álló embernek miért lennének ellenségei. Ha valaki köztiszteletben áll, az a logikus, ha nincsenek ellenségei, ha meg mégis vannak, az inkább azt jelenti, hogy nem áll köztiszteletben. Szerintem.

s lehet, hogy a sumirokat ő ejtette jól, míg a sumérozók a sötétek.

A sumér nyelvben az archaikus i hangzót néhány száz év alatt felváltotta az é (e) hangzó, és ez volt használatban több ezer évig.

www.freeweb.hu/aranylaci/sumer-magyar/sumer-magyar.rtf

Előzmény: Törölt nick (237)
meghallhatom Creative Commons License 2009.03.14 0 0 629
"Na, az volt a te világod, párttagkönyvvel a zsebedben. "
Az meg csak hagyjan de dobtarossal vedte az olvtarsakat es az epülö cocializmust.Ö örülne a legjobban ha a part hivo szavat hallatna.
Előzmény: Törölt nick (621)
Illetékes úr Creative Commons License 2009.03.14 0 0 628
miérrt ha nektek van nekünk miért nem lehet ha már egy szer mi találtuk fel.
Előzmény: PuPu (610)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.14 0 0 627
Kire erőszakolta rá magát?
Előzmény: Törölt nick (618)
vibor Creative Commons License 2009.03.14 0 0 626
Engem nem alazott meg.
Magan uton van?
Akkor ne csodalkozzon, hogy kap egy kis utlevel ellenorzest.

Legkozelebb nem fog elmenekulni az orszagbol nemzeti unnepunk alkalmaval. Ha meg megis, akkor igy jar legkozelebb is.
Előzmény: Törölt nick (618)
Pávek úr Creative Commons License 2009.03.14 0 0 624
Ez tkp. támogatható!

Álljanak térden a szőröstalpúak az alcsúti Szűz Mária-szobor előtt!
Előzmény: Hector Servadac (622)
Hector Servadac Creative Commons License 2009.03.14 0 0 622
Ezért többet ne hívjanak meg román küldöttséget se Alcsútra se pedig Felcsútra.Addig amíg a románok térden állva bocsánatot nem kérnek Sólyom Lászlótól.
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.14 0 0 621
Bezzeg a szovjet elvtársaidnak sikerült a hátsóját fényesre vixelned, amikor katonai összetartás volt. Na, az volt a te világod, párttagkönyvvel a zsebedben. Jó kis kommunista voltál, most meg itt osztod az észt, ne legvél r oly büszke!
Előzmény: PuPu (590)
PuPu Creative Commons License 2009.03.14 0 0 620

Tudod, kedves barka, amit írsz, az többé-kevésbé hüjeség.

Ha ott él másfélmillió ember egy tömbben ( nem annyi és nem egy tömbben...) akkor azok azt választanak meg az önkormányzataikba, akit akarnak, - az állam meg azt küld állami alkalmazottnak, akit akar.

A költségvetésről az önkormányzatok döntenek, a napi életet az önkormányzatok szervezik, - tegyék.

Jogukban áll egyébként a saját kulturájukat művelni, Magyarországon tanulni, és ha a két állam között javulnak a kapcsolatok, akkor nekem egyetlen faszkalap politikus se verje szét csak azért, mert pont olyan hüje a gondolkodása, mint neked, mert ezzel a kint élő magyarságnak tesz rosszat, csakúgy mint az a másik fasz, amelyik le akarkja a kintiekkel is képeztetni a magyarországi társadalmi megosztottságot, - hadd torzsalkodjon ott is magyar a magyarral.

Na.

Tököm tele az állandó harci buzgalomban tiprodó idiótákkal.

Az erdélyi magyarok meg dolgozzanak a hazájukért, amelyik Erdélyben van és amelyik egy Román Köztársaság nevű államnak a része.

:O)))

Előzmény: barka (611)
Fuckingham Palace Creative Commons License 2009.03.14 0 0 619

Ismét megmutatkozott a szálfatermetű Szász Jenci meg a bülbülszavú Tőkés pispek lankadatlan és kitartó munkájának az eredménye.

Az alcsúti gnóm meg dörzsölgetheti a kezét.

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.14 0 0 617
KIk a vendégek?

Szemlélet
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.14 0 0 616
A szemét mocskos román hatalom ismét megmutatta valódi arcát!
Lemmiwinks Creative Commons License 2009.03.14 0 0 615
A komcsik csak a legitimációjukért harcoltak.
Nekik csak Budapest és az iparvidékek voltak fontosak, ahol a hatalmi bázisuk volt.
Amint az antant felvillantotta a a legitimációt, azonnal feladtak minden területet.
Előzmény: Callie (451)
Hector Servadac Creative Commons License 2009.03.14 0 0 614
Nicoale Ceausescu diktatúrája alatt se alázták meg így a magyar köztársasági elnököt, azonnal hívja haza Göncz Árpád a bukaresti és kolozsvári nagykövetünket.
meghallhatom Creative Commons License 2009.03.14 0 0 613
"mi meg kussoljunk továbbra is szépen illedelmesen, amolyan jó kommunista módra, mint ahogy azt az átkosban tették "dicső" és "bölcs" vezéreink..."

Pontosan ezt akarta mondani de ez tölle nem meglepö.

Előzmény: barka (611)
T.Howard Creative Commons License 2009.03.14 0 0 612
Ebből is látszik, hogy miket tehetnek meg az egyszerű erdélyi magyarokkal ha ezt megtehették a Magyar Köztársaság Elnökével.
Előzmény: Skipi (595)
barka Creative Commons License 2009.03.14 0 0 611

"A magyar kisebbségek önrendelkezzenek nyugodtan, - senki nem akadályozza meg ebben őket."

Hát pernye, ahogy azt pupu-Móricka elképzeli...

Hogyan önrendelkezzen, ha éppen ezt a jogát csorbítja lépten-nyomon a nyomuló román sovinizmus. Az előbb írtam neked a magyar vezetők leváltásáról. Per pillanat egy szellemi irtóhadjárat folyik Romániában a magyarság ellen. Ezt hogy-hogy nem veszed észre?

"...én sem szeretném, ha holnap a svábok ki akarnák kiáltani Budakeszi autonómiáját..."

Enyhén szólva is aránytévesztésben szenvedsz, azért az erdélyi, még mindig legkevesebb 1.5 milliónyi ember más kategória, mint a néhány száz, ezer? budakeszi sváb. Ettől függetlenül mért zavarna, ha éppen nekik ez lenne az akaratuk. Szerintem egyáltalán nem veszélyeztetnék Magyarország területi épségét.

Te hasonlóan gondolkodhatsz, mint azok a román szélsőségesek, akik semmiféle jogokat nem akarnak adni az erdélyi magyarságnak, mivel ezekben egyből valamilyen elszakadási szándékot vélnek felfedezni. Persze a vörös- és fekete diktatúrák e téen hasonló elveket vallanak és hát te sem tudod átlépni a saját árnyékd...

"Ez egy veszélyes környék, itt nem lehet felelőtlenül nacionalistáskodni..."

Akarod mondani a szomszédaink nyugodtan fejtsék ki továbbra is diktatórikus, soviniszta hajlamaikat az uralmuk alá került magyarsággal szemben, mi meg kussoljunk továbbra is szépen illedelmesen, amolyan jó kommunista módra, mint ahogy azt az átkosban tették "dicső" és "bölcs" vezéreink...

Előzmény: PuPu (543)
PuPu Creative Commons License 2009.03.14 0 0 610

De jó lenne!

+ még hozzá atombomba is kellene!!!

De istenverte egy hülye vagy te!

Előzmény: Illetékes úr (596)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.14 0 0 608
Én a fórum vagy inkább e topic berkein belül értettem, fel sem merült bennem, hogy az én itteni "védelmem" bármilyen szinten befolyásolná Sólyom László megítélését, a való életben.
Előzmény: Törölt nick (597)
Lemmiwinks Creative Commons License 2009.03.14 0 0 607
NEM Románia vette el a területeket, hanem nagyhatalmak egy jobboldal által levezérelt és elvesztett háború után
1. nos a háborút a baloldal is támogatta, másrészt nem véletlenül robbant ki, a szerbek, románok, oroszok mind mind a monarchia területeire kacsintgattak
2. az őszirózsás forradalom győzelmének időpontjában Románia a Központi Hatalmak megszállása alatt állt, ezen kivül szövetségesünk volt először a Szovjet Oroszország elleni háborúban 1918 márciusától, majd a megszállásban segédkezett.
3. Ugyanezen időpontban a Magyar Királyságnak körülbelül 1.200.000 katonája volt, döntően az olasz fronton.
4. az antantnak kb 12 hadosztálya volt az egész balkáni térségben, és ebbe már a szerb hadsereg is benne van
5. a cseh hadsereg valahol Szibériában harcolt a Vörösök ellen

Namost a számokból is nyilvánvaló, hogy a térségben 1918 októberi végén a Magyar Királyság rendelkezett domináns katonai ütőerővel.

Hogy ennek ellenére 1919 januárjára az antant bárminemü intervenciója nélkül gyakorlatilag kialakultak a mai triannoni határok, nos az nem igazán a nagyhatalmak, de még Románia érdemének sem mondhatóak.
Találd ki kinek!
Előzmény: Törölt nick (414)
PuPu Creative Commons License 2009.03.14 0 0 606

Tévedsz.

Ez egyedül Sólyomnak szólt.

Ő meg - a nagy eszével - helybe ment a p*csánrúgásért.

Megdolgozott érte, - megkapta...

:O)))

meghallhatom Creative Commons License 2009.03.14 0 0 605
"Nem vagyok Solyom nagy rajongója...
DE amit müvelt a Román vezetés-az nyilt arculcsapása a magyarságnak-ill.ve a Magyar Köztársaság-hazánk nyilt megszégyenitése.
Mert ez igazán nem Solyom személyének-hanem az egész magyarságnak szóló üzenet volt..."

Pontosan erröl van szo.Aki ezt meg mentegetni probalja az nem magyar.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!