Keresés

Részletes keresés

i perseguitati_ Creative Commons License 2018.02.06 0 0 643

Őt már aligha, kb. 2 hete közös megegyezéssel szerződést bontott a Barcával, és aláírt Kínába, a senzeni leopárdokhoz (havi 100 ezer dollárért).

Előzmény: Adam.Clayton (642)
Adam.Clayton Creative Commons License 2018.02.06 0 0 642

igen, kellett volna..

most hogy a B-csapat edzője kapja meg (jó átmenetileg) a feladatot, vajh Rice-ot megpróbálják?

Előzmény: Gery1978 (641)
Gery1978 Creative Commons License 2018.02.06 0 0 641

Igen, csak kb ezeket a "bíztató jeleket" kellett volna egész szezonban produkálni. 

Előzmény: Adam.Clayton (640)
Adam.Clayton Creative Commons License 2018.02.06 0 0 640

mikor elkezdte variálni a csapatot, meg pl Navarrot játszatni (meg Vezenkovot) akkor azért voltak bíztató jelek.. csak megverték a Margitot meg a Cseszkát (:)) 

én sajnálom mert szimpatikus figura, és Ádám bizalmi ember volt nála

kérdés kit tudnak most lekaasztani

Előzmény: Gery1978 (639)
Gery1978 Creative Commons License 2018.02.06 0 0 639

Szerintem is. Régen meg kellett volna lépni, ahogy már többször írtam. Sehova se vezető úton járt a csapat.

Előzmény: NB2 (638)
NB2 Creative Commons License 2018.02.06 0 0 638

Kirúgtak Alonsot...

Szerintem későn!

NB2 Creative Commons License 2018.02.02 0 0 637

gejza!

Nem utólagos magyarázkodás, de a tudatalattim viccelt meg, mert pont mielőtt beírtam azt néztem, hogy ha kikapott volna a Milan utolsó helyre csúszott volna...

Barca: továbbra is tartom, hogy olyan irgalmatlanul jó sorsolásuk volt az utolsó 10 fordulóra, hogy egy jól felépített stratégával becsusszanhattak volna. Ha tegnap behúzzák, jövő héten nyer Maccabi és utána a rengeteg rivális aki küzd a 8-ért. De valami nem stimmelt tegnap se...

Adam:

Tudom hogy kell kiejteni:)

spider8:

Bevallom férfiasan az első félidőt:) De annyi elég volt. Az első félidőben szinte senkit nem lehetett dicsérni a Realban, 12 ember halmaza. Annyira nem működött semmi, hogy azt rossz volt nézni. Azért jó lenne ha felépülnének a sérültek, mert pl Campazzot nézni szenvedés, minden csak nem irányító.

Khimki: rohadt mákos csapat:) ilyen teljesítménnyel jobb helyeken nem ússzák meg 20 alatt, de ma nyertek, ráadásul a Malaga talán az utolsó esélyét szalasztotta el a 8-ba kerülésre. Év elején nem gondoltam volna amúgy, hogy ezt mondom:)

Baskonia: ott a cél előttük, már csak egy közte. Valahogy nekem rohadt szimpi csapat, kár hogy Ádi eljött onnan!

spider8 Creative Commons License 2018.02.02 0 0 636

Nézted a meccset? Doncic játszotta messze a legtöbb percet csapatában (30 perc 19 mp-et úgy, hogy átlagban 25 perc körül szokott kapni), pedig a 33-11-es első negyed után simán elengedhették volne ezt a totál esélytelen meccset... mégis sokszor egyedül vergődött, esett-kelt, küzdött a túlerővel szemben, néhányszor már félő is volt, hogy megsérül... annyira kilátástalan és elképzelés nélküli volt a támadójátékuk, mint amilyen erőteln a védekezésük... az a csoda, hogy valahogy mégis vissza tudták vergődni magukat a negyedik negyedben teljesen kieresztő hazaiakkal szemben az utolsó néhány percre a 20-30 pontos hátrányból...

Előzmény: NB2 (622)
Adam.Clayton Creative Commons License 2018.02.02 0 0 635

szerintem is... ezzel a kerettel szánalom ez az eredmény most már

Előzmény: NB2 (631)
Adam.Clayton Creative Commons License 2018.02.02 0 0 634

nem bántásból de nem cseszka, hanem cé-esz-ká-a... tudom az euroliga tv-n az angol szpíker cseszkának mondja, de nem az...

centralnij szportivnij klub armiji - nincs benne csé

Előzmény: NB2 (629)
i perseguitati_ Creative Commons License 2018.02.01 0 0 633

Kane -2 VAL

:))))))))))))))))))))))))))

Jól voltatok!

Voltam már Euroliga meccseken, de most nagyon irigyellek titeket. A Zalgirisre tényleg nincsenek szavak, csapatként biztosan nincsen párjuk az Euroligában.

14 844 néző...

Néhány éve körmendi cimboráimmal voltam a barcelonai Palau San Jordiban kosármeccsen, és amikor ott közölték a kaunasihoz hasonlóan brutálisan magas hivatalos nézőszámot,  elkerekedő szemekkel a következő fakadt ki belőle: basszus ez több mint Körmend és Vasalja teljes lakossága! :)))

Előzmény: Gery1978 (630)
i perseguitati_ Creative Commons License 2018.02.01 0 0 632

Kukacoskodás tudom, de egy ideje az Efes a sereghajtó, és nem a Milano. Szerintem Ádámék számára már teljesen sansztalan a play off, és az Euroligában már csak egyetlen céljuk lehet, nem utolsónak lenni... Ez utóbbi sem lesz olyan egyszerű, tekintve hogy pl. a Milanotól, akik most utolérték őket, oda-vissza kikaptak...

Előzmény: NB2 (631)
NB2 Creative Commons License 2018.02.01 0 0 631

Nah most kell kirúgni Alonsot. Múltkor azt mondtam, hogy olyan sorsolása van a Barcának, ha életben akarnak maradni le kell hozni 6-1-gyel, de az 1 vereséget nem az utolsó Milantól, rögtön az elején kell elszenvedni!

Jah és az Olimpiakosz akkora bajban van, hogy egy laza 25-össel küldte haza az aktuális bajnokot:) Egyébként a Fenernek szerencséje van, mert gödörben vannak, de mégis most kaptak ki először, a szoros meccseket behúzták.

De ahogy mondani szoktam, nem most kell jól játszani:)))

Gery1978 Creative Commons License 2018.02.01 0 0 630

Egyelőre túl friss az élmény, úgyhogy csak annyit, hogy ez kurva nagy volt. ZALGIRIS

NB2 Creative Commons License 2018.02.01 0 0 629

Ez a cseszka-real mennyire egyoldalú:(

többet vártam ettől a meccstől

Gery1978 Creative Commons License 2018.01.29 0 0 628

Hát igen, nem is ezzel a meccsel volt baj. Főleg, hogy a korábbi vereségeik miatt gyakorlatilag tét nélküli volt ez. Hanem a másik 7-tel...

Előzmény: NB2 (627)
NB2 Creative Commons License 2018.01.29 0 0 627

7-tel buktak idegenben, szerintem vállalható (gyakorlatilag az utolsó negyed miatt kaptak ki)

Előzmény: Gery1978 (625)
Gery1978 Creative Commons License 2018.01.29 0 0 626

Vereségnek vereség lett, de viszonylag szoros meccsen. 8 vereség 50 nap alatt.

Előzmény: Gery1978 (625)
Gery1978 Creative Commons License 2018.01.29 0 0 625

Ma Pana-Olympiacos a bajnokságban. Egy nagyobb vereség érdekes következményeket hozhat.

Előzmény: NB2 (624)
NB2 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 624

Necces a dolog... Otthon is és az EL-ben is úgy állnak, hogy félig üres, félig tele a pohár:) Simán kijöhet még úgy a szezon, hogy minden szép és jó, de az EL-ben most jön egy Fener (o), Real (i), Valencia (o), Pana (i) amit ha lehoznak 1-3-mal, elég meleg lesz a pite. De ha csak akkor lépsz, akkor lehet úszik az egész szezonod. Amúgy nekem egész évben egyik görög csapat sem volt meggyőző. Simán látom azt, hogy egy baromi összeszedett Zalgiris verje őket pályahátrányból is. Persze nem most kell a görögöknek jól játszani:) Pl a Fener is az elmúlt 5 meccséből 4-en is alig nyertek 5-ön belül.

Barca: utólsó, utáni esély, ha a következő 6 meccset lehozzák 5-1-gyel és ebből baromi fontos, hogy verjék a Maccabit akkor marad esélyük. Az izraelieknek 4 durva kemény meccsük jön, kinézhet egy 0-4 is nekik.

Előzmény: Gery1978 (623)
Gery1978 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 623

Az Olympiacos december 10-e óta elbukott 7, azaz hét meccset. Lassan ott is elkezdenek gondolkodni. Nem tudom mennyire stabil Sfairopoulos...

NB2 Creative Commons License 2018.01.19 0 0 622

Szomorú, hogy jövőre mégtöbb ilyen nyomorult meccsek lesznek. Rohadtul nem jó ez a 2 fordulós hét. Legalábbis én így érzem...

Egyébként kezdem azt érezni, hogy a Valencia és a Malaga most kezdi felvenni az EL ritmusát, jó kis meccseket tolnak. Mondjuk szerintem a mait elengedte a Madrid. Doncic alig játszott, ha ez a meccs fontos, kb az egész 4. negyedet végig tolja. Pl a Moszkva a 4. negyedet szinte ugyanazzal az 5-össel vitte végig. Meg is nyerték:)

Adam.Clayton Creative Commons License 2018.01.16 0 0 621

plusz megint túl sok gyermeteg hibával sikerült kikapni... 

Előzmény: NB2 (620)
NB2 Creative Commons License 2018.01.16 0 0 620

Mióta volt fejmosás a Barcánál, Heurtel egész jól tolja. Múlt héten is vele volt a legjobb a csapat és most is. Vele kellett volna kezdeni és akkor szerintem nem azzal megy el a meccs eleje, hogy visszajöjjenek. És utána megint és megint és megint. Az egész meccs arról szólt, hogy rohantak a Valencia után. Pedig ez a hét vízválasztó. 2 olyan csapattal játszottak akiket kötelező verniük, erre már az elsőt elvesztették. És hiába kap ki a Maccabbi ha ők nem nyernek, ráadásul a közvetlen riválisaik meg nyernek. Ha most csütörtökön nem verik le a Bamberget tuti game over.

NB2 Creative Commons License 2018.01.16 0 0 619

Állítólag igen.

Előzmény: Adam.Clayton (618)
Adam.Clayton Creative Commons License 2018.01.16 0 0 618

Seraphin sérült a barcaban?

NB2 Creative Commons License 2018.01.12 0 0 617

Milyen verést osztott ki a Baskonia?:) Akik amúgy a forduló egyik legnagyobb nyertesei, hiszen mindenki kikapott a vetélytársak közül mögülük és a Khimki kikapott, így egyre nagyobb eséllyel pályázhatnak a legjobb 8-ra!

Gery1978 Creative Commons License 2018.01.07 0 0 616

Egyelőre úgy néz ki, az Olympiacos megint belenéz egy pofonba, pedig hát az idei PAOK...

i perseguitati_ Creative Commons License 2018.01.06 0 0 615

A " the flying hungarian" újra a top 10 csúcsán:

https://youtu.be/zmai5fQco48

NB2 Creative Commons License 2018.01.05 0 0 614

Nah jött a Zalgirisnak egy picit érthetetlen vereség. Ahhoz képest, ahogy eddig tolták:) Tudom, hogy bárki bárkit bármikor, de ezek a meccsek fájhatnak.

Baskoniat sajnáltam, de basszus szerdán Real meccs és pénteken Fener? Ezt hogy? Amikor itt múltkor volt szó a spanyol csapatok "rossz" szerepléséről, ezt is számításba kéne venni, hogy azért a török-görög bajnokságban jóval több buli meccs van. Ha egy pihent Baskonia jön ide, lehet meglepetés okoznak!

Real szépen jön fel, de várom már a sérültek felépülését!

Ádiék szempontjából amúgy viszonylag szépen alakultak az eredmények. Maccabi, Baskonia bukta, egyedül a Khimki nyert, de ott is rezgett a léc. Már csak 2 győzelem mínuszban vannak, de ahogy tegnap mondtam nekik nagyon fontos lesz az előbb felsorolt 3 csapat megverése. Mondjuk utolsó fordulóban Barca-Khimki lesz, lehet akkor az döntő meccs lesz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!