"Az Országos Választási Bizottság (OVB) keddi ülésén ismét elutasította azt a népszavazási kezdeményezést, amelyet azzal a céllal nyújtott be egy magánszemély, hogy június 4-ét Trianon-emléknappá nyilvánítsák. Az Alkotmánybíróság tavasszal semmisítette meg az OVB előző, ugyancsak hitelesítést megtagadó határozatát. A bizottság szerint a kérdés nemzetközi szerződéseket érint, így tiltott tárgykörbe tartozik."
Naplója szerint Horthy-t, bolond vénembernek tartotta aki az összes zsidót megakarja menteni...
Vagy, hogy a magyar államélet zsidókkal van teletűzdelve és hogy még a Führernek személyesen sem sikerült Horthyt meggyőzni a zsidók deportálásáról? stb. stb.
Ez az elnevezésben is kifejeződik: Magyaroszágon a német, szlovák, román stb. nemzeti kisebbség, míg a cigányság etnikai kisebbség.
Hogy mik is a különbségek? Pl. hogy a nemzeti kisebbségek törekvése a saját iskola, osztály, míg az etnikai kisebbségieket minden áron össze akarják zárni a többséggel, ha jó, ha nem. :P
Kedves petemmerich, igazán örvendek a jó hirnek, hogy egy hasonló sorozatot ohajtók a közönség elé jutatni mint Nagy jozsi bácsi csinálta 1938-40-ben. A NagyJozsef sorozatának a cime az volt: TRIÁNONI RABSZOLGÁK. Tisztában vagyok, hogy sokat változott a világ és ma többség mindenütt annyira szereti a kissebbséget, hogy a kissebbség hálából puszit nyom a többség fenekére. Ez csak magyarországon kivétel ahol a többség nyomja a kissebbség fenekére a puszit.
A korábban beharangozott Trianoni Szemle című új tudományos folyóirat első száma a jövő héten megjelenik.
Az első lapszám tartalmából: Fábián Gyula, a szerkesztőbizottság elnöke köszönti az olvasót, Duray Miklós tanulmánya az ország összeomlásának kilencvenedik évfordulójáról, Raffay Ernő az 1916-os erdélyi román katonai betörésről, Takaró Mihály Trianon és a szabadkőművesség kapcsolatáról, Szidiropulosz Archimédesz pedig az első világháború előtti parlamenti obstrukcióról ír. Lesz még a lapban egy Bene blokk (Beneéletrajz, illetve Benenek 1916-ban Párizsban francia nyelven megjelent magyarellenes röpiratának első része. Végül olvasható még három középiskolai tanár elemzése arról, hogy a trianoni kérdéskör hogyan jelenik meg az oktatásban.A lapban térkép-melléklet található.
A Trianoni Szemle külső borítóit a folyóirat művészeti vezetője, Veszeli Lajos festőművész tervezte.
Hülyén írtam.Nem konkrét személyre gondoltam.Úgy globálisan értettem a világ történéseire.Hatalmi-gazdasági villongások a világban stb. Egyébként szerintem mindenkit lehet antiszemitának nevezni ha egy más közösséget bánt valós vagy valótlan indokkal,miközben meg van győződve a saját álláspontjának igazával,ami mindenek feletti.
Ne keverjük Hitlert -a nyilasokat/Szálasi/-meg Horhyt!Ne mossuk össze őket!Miklós apánk sem volt egy szende szűz,de azért megpróbálta. Teljesen lesarkítva a Trianon témát,egyetlen idióta embernek lehet köszönni ezt.A többi csak bólogatott!Biztos küldetése volt!Lehet?Miért ne?Kiválasztott volt?Sok katonája igen!És ő?Homály fedi az eredeti nevét! Attól függetlenül dögöljön meg!Ja,már nem él,hála!Van helyette más. Hajrá Magyarok!!!
irta: "magyarország területén született gyerekek - a cigánygyerekek is, mind magyarok,"
A cigánygyerekek nem az anyanyelvüket hanem a számukra idegen magyart tanulják az ovodában meg az iskolában.Ez igy nagyon jó, épp ezért sehol a világon nem mondják rájuk, hogy cigányok hanem azt mondják, hogy magyarok. A mai világban a lényeg, hogy senkise anyanyelvén nevelkedjen, mert akkor mingyárt az elejétöl lecsökken annak az eshetösége, hogy a gyerekböl náci váljon. Magyarországon azért van ojan sok náci mert a magyarok is magyarul tanulnak az iskolában. Ezt megkell szüntetni!
a magyar érdek nem az, hogy a szomszédait atommal próbálja sakkban tartani, és egyfolytában attól kelljen tartania, hogy a szomszédai majd szintén atommal próbálnak rajta revansot venni.
nem tudom, mennyi idős vagy és vannak-e tapasztalataid a hatvanas évek kétpólusú világának esztelen fegyverkezéséről, ami már a világűrre is kiterjedt, de te ugyanezt indítanád el a legszívesebben újra.
a magyarország területén született gyerekek - a cigánygyerekek is, mind magyarok, és ha nem lennél teljesen elvakult a gyűlölettől, te is rájönnél, hogy nem a cigánygyerekek születését kell megakadályozni, hanem azt, hogy ezek ne eleve hendikeppel jöjjenek a világra.
azt sem tudod, hogy jános gazda fiának már esze ágában sincs a földet túrnia, mert adott esetben, ha tanul, esetleg könnyebb munkával is megkeresheti a kalácsra valót.
látom sokmindent tudsz rólam, főleg azt, hogy a változatlanságot imádom.... fel kell homályosítsalak: nincs autóm, nem dohányszom és nem iszom, max. nyáron, evezéskor néhány sört. a nyugdíjam sem foglalkoztat, mert szeretem a munkámat, és amíg van állásom, nem akarom igénybe venni. orvoshoz is ritkán járok - van egy a családomban, ha kell, és a cigányoktól sem féltem soha. amíg a hozzád hasonló lúzerek mocskos eszméi nem őrjíti meg a fél országot, nem is tartok semmitől.
de ha ez mégis így történne, akkor majd minden erőmmel azon leszek, hogy harcoljak ellene, és ezen a ponton nem számít majd, ez mennyire fenyegeti az életemet, mert jobb lesz egy jó ügyért meghalni, mint egy ilyen sátán által eluralkodott világban élni.
semmivel sem vagytok jobbak az ávós gyilkosoknál. azok sem mentek semmire az előző rendszerben, hittek abban, hogy eljött az ő idejük, és ők is bizonyos szent érdekekre hivatkoztak, amikor a savas kádba lökték azt, akit ellenségnek nyilvánítottak.
Ha jól értettem azt irtad , hogy nincs zsidófobiád, söt idönként még anriszemita se vagy, de akkor minek kell neked TRIANON emléknap? Nem jobb lenne, hejete gyurcsányemléknapot tartani ?
"Nyilván azt el kellene kerülni, hogy az egész világ rühelljen bennünket."
Neked elég lenne, ha csak itt Közép-Európában utálnának minket. :-(
(Mielőtt azt írnád, hogy most is így van, közlöm, hogy nincs így, csak a hozzád hasonló küldetéstudatosok utálják a magyarokat és ehhez pont ti szolgáltok nekik municíóval. Az jól van, hogy majmolod a zsidókat, próbálsz tanulni tőlük, de ésszel tedd!)
na arról te aztán ne álmodozz, hogy ilyen ordas eszmékkel sokan akarnak veled egységben lenni.
inkább míg élek, letagadom, hogy magyar vagyok.
vezessen veled együtt a kozarek.
Amit te ordas eszmének minősítesz, az csupán annak az óhajnak a kinyilvánítása, hogy Magyarországon a magyar érdek legyen az első. Fontosabb legyen 10.000 magyar gyerek megszületése mint 100.000 cigánygyereké. Fontosabb legyen az átlagéletkor megőrzése öt év csökkenés helyett mint a multiknak adott 100%-os adó és járulékkedvezmény. Fontosabb legyen, hogy János bácsi majd fia örömmel és nyereségesen gazdálkodjon a földjén mint az Eurázsia földalap éves 60%-os hozama.
Nyilván, számodra fontosabb az, hogy lehetőleg ne változzon semmi, hátha neked még lesz nyugdíjad. Hátha még nem kell eladni a lakásod, autód mert még tudod fizetni a rezsit. Hátha megveheted még a doboz cigidet a két pohár borodat és futja tejfölös krumplifőzelékre. Hátha fogad még az orvos. Hátha még nem üt le a cigány fényes nappal. Ez mind semmivé válik 20 éven belül, ha a jelenlegi irányzat tovább tombol.
Így van, de egy kellően felderített és bizonyított dicső múlt önbizalmat ad a népnek.
Pl a zsidók nyomatják, hogy ők a nonplusultra, külső ellenséggel szemben összezárnak. Nyilván azt el kellene kerülni, hogy az egész világ rühelljen bennünket.