Otthon végezhető munkára jelentkezéssel bankkártyaadatokat csalnak ki ismeretlenek az egyik közösségi portálon – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán. Az MTI információi szerint a felhívás a Facebookon jelent meg.
A rendőrség tájékoztatása szerint szerdán jelent meg a közösségi oldalon egy hirdetés, amely otthon végezhető munkáért akár napi 257 amerikai dolláros keresetet ígér.
A jelentkezés során egy olyan weboldalra irányítják el az érdeklődőket, ahol a bankkártya számát, lejárati idejét és biztonsági kódját is meg kell adni, ezekkel az adatokkal pedig visszaélnek.
A rendőrség azt kérte, hogy személyes adatokat, valamint bankkártyaadatokat ne adjanak meg a felhívásra.
Franciaországban már perelt be Biogazdálkodót vegyszergyártó cég, mert nem használ vegyszert!? Szerencsére a gazdálkodó nyerte meg a pert! Hogy mik vannak.
Cicamica...Ami úgy néz ki mint a piramisjáték, úgy működik mint a piramisjáték, az piramisjáték, tök mindegy, hogy hívod.
Amikor pozíciókat pakolsz be magad alá, akik fizetnek a felettük lévőnek, az piramisjáték - és mint ilyen istenverte nagy trógerség, ugyanis az emberiség lélekszáma korlátozott, és mégha mindenkit sikerülne is beszervezni, előbb utóbb csak lesz olyan, aki alá már nem jut a kutya se. Úgyhogy húzz el innen a fenébe szerintem.
En itt senkitol nem kertem/kerek penzt, tagokat keresunk, akik velunk akarnak dolgozni, es penzt keresni. Ha barkit is erdekel a lehetoseg informacioval tudok szolgalni ingyen!
Kedves Order of Hermes! Ez az üzlet egy tisztesseges es valos lehetoseget ajanl, nem piramisjatekot. Es ami a lényeg, hogy fizet! Több ezer $-t kerestem vele ezideig, szívesen meg is mutatom! Nem ildomos más üzletét ilyen megnyilvanulassal kritizálni, ha magunk nem győződtünk meg róla! Keress meg nyugodtan, és szolgálok neked bizonyítékkal bőven! Mindenki maga dönt, hogy el e a lehetoseggel. En itt annak kivanok segiteni a jobb boldogulas remenyeben, aki ezt elfogadja. Koszonom! http://www.wealthpodium.com/FeederExpress/indexhu.php
Sanyi vagyok. Augusztusban költöztem Lyonba, pontosabban Tassin la Demi Lune -ba. Egyik kollégámmal bérlünk itt egy lakást. Szívesen ismerkednénk más Lyonban élő magyarokkal.
Ha te is szeretnél többet megtudni, rólam, rólunk írj bátran.
Van egy olyan vicc, hogy valaki kirak egy hirdetést, hogy mindenkinek megmondja, hogyan lehet sok pénzt keresni, csak küldjön neki 20 dollárt. Valami balek küld is, erre visszakap egy levelet, hogy: "Így".
Szia! En tudok egy nagyon jo lehetoseget, online, barhol vegezheto, nekem mar bevalt en ezzel keresem a kenyerem. http://www.wealthpodium.com/FeederExpress/indexhu.php Nezd meg ezt a linket es irj nekem a missnikike@gmail.com email cimre vagy skypera: missnikike , hogy mit gondolsz rola. Koszonom! Varom valaszod! Eseka Nikoletta
Szia! En egy kicsit odébb lakom (Lyon). Probàlkoztàl màr a Facebook-on ? Rengeteg magyar van ilyen nevû csoportokban: franciaorszàgi magyarok, MON- magyarok Franciaorszàgban... Biztos talàlsz valakit a közeledben.