az összes megbízható oldal péntekre írja, lehet valami ünnepnap lesz kínában, vagy csak bevárják a mai ágat. fura lebonyolítás
mindenesetre remélem nem lakott jól, mert rohadt nehéz, ám fontos meccs lesz a maga 180 nyerhető pontjával, ennyiért egy egész évszakot végiggürizik szinte. de úgyis lehet mondani, hogy ennyi ponthoz egy újabb masters 5. forduló kéne...ergo innen fizet igazán jól a verseny ha az embernek komoly ranglista céljai vannak, és ugye respektnek sem lenne utolsó dolog egy elődöntő, még az is lehet megkeresi valami komolyabb szponzor/edző
Ma nagyon ki volt purcanva, ő még ehhez a ritmushoz nincs szokva. Én leginkább a fáradtságtól féltem, de ez most ki lesz lőve. Minimum, hogy nagyon szoros lesz....
Hurkacz lesz az ellenfél pénteken??Ezt írja az eredmény.com.Mindenesetre fel kell készülni,hogy lesz tie break.A lengyel idén feltünően sokszor játszott 7-6osokat, a ranglistán gyengébb ellenfeleit is így veri meg.Alcaraz kétszer verte 7-6osokban,Djoker pedig a Wimbin nyert 7-6 7-6 5-7 6-4re.
Fejben nagyon rendben kell lenni a rövidítésekben,meg persze az egész mérkőzésen.
Amúgy színvonalban a mostani meccse nem volt egy nagy szám.Mondjuk a ki nem kényszerített hibát Hurkásnál 9-re,a kínainál 10-re írják,hát nem tudom...
Piszok nehéz lesz breakelni,bár De Minaur is hasonló ütőerejű volt,mégis simán megcsinálta Fábi.
Nem mindig. Tood Martin, Coria. Fábi így hogy 2 szettre megy mind a GS torna, mert mindig van egy pihenő nap, 2 szettben már klasszis. Talán még egy kicsi idő kell, hogy a 3 szettest is így bírja, de hátha nem. De a feje nagyon jó.