Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
Hát pl. a forgalmiját a tárcájában hordja, de én nem szoktam csak úgy kérdés nélkül kiszedni. Szólok, hogy kellene az autója forgalmija és kiveszem. Mire mondja, hogy persze. Vagy ő mondja, hogy vegyem ki. De nem veszem ki csak úgy.
inkább azt mondjátok meg, hogy mi lehet ez a hang a felső szomszédtól? néha percekre hallanni, szerintem olyan, mintha a műanyag mocival előre hátra gurulgatna a kissrác a parkettán, az uram szerint meg mintha vágnának valamit fűrésszel. de napokig??
vicces:) amúgy hálás vagyok nekik a leendő házunkért:D
A gyerekemre vigyáz, csak hogy tüzeljem az engem gonosz kizsákmányolónak vélőket. Mentségemre szóljon, délutános vagyok, kilencig dolgozom és nem szívesen teszem.
én meg még azóta se jutottam ki a piacra.. holnap már erőt kell vennem magamon, nem hiszem, hogy szombaton a tumultusban akarnék maradék sonkát válogatni:)
Egyetértek a vádlókkal, ha már bíróság elé vitte zsombi az ügyet, mert hiába laknak együtt, ha mégis külön. Amire nem volt megkérve, azt ne tegye meg. Más lenne mondjuk, ha egyedül takarítgatott volna orvul, hogy ne vegye észre senki :)), mondjuk kitereget, vagy elmosogat, ilyesmi, ami még "feltünőtlen" ;), viszont határozottan jólesik meglátni, hogy azzal nem kell foglalkozni.
Mikoltnak egy erőteljes és határozott hajrá! :)) Mikor lehet gratulálni? Tudom, kiszámolhatnám, de mégis jobb, ha ezt nem nekem kell. :))))
Na olvasok tovább, hátha tovább derülhetek az ügyön, úgyis kiborítottak ma rendesen, jól adtam egy pofont a szarnak. Na de hagyjuk is, szóra sem érdekes. Lényeg, hogy én is számonkértem anyámon a húsvéti sonkát, mert milyen már, hogy még tudjam is, hogy tarja, vagy nem tarja? Francot érdekel. Sonka legyen, jó nagy és füstölt, oszt kész. :)))))
egyébként igazad vanabban, hogy rettenetes anyós leszek, tudom ám, hát még ha nem szólok egy szót se, már a látvány is elég szegény lánynak, képzeld még ha meg is szólalok a magam virágnyelvén, de addig gyakorolok és mire odaérek csupa bűbáj meg kedvesség leszek:)))
na most már honnan veszitek, hogy én ilyesmit akarnék csinálni majd a jövőben?????:))) én örülök ha a saját háztartásomat átrugdosom egyik napról a másikra, eszembe nem jut másikat felvállalni!!!:))) és miköze annak, hogy rondán beszélek (egyébként tényleg? nekem nem tünt fel:)) ahhoz, hogy nekem menyem lesz???:))
Zsombi, neked még jobban kell majd vigyáznod, merta menyed háztartásába piszkálsz majd bele a segítségeddel, nem a lányodéba... az még keményebb dió ám!
(Ha randán beszélsz, akkor is ... ez kikívánkozott belőlem, nem olyan fontos, csak.)
Én mindent belátok, de a vak bácsit akkor kell átkísérni a zebrán, ha kéri. Ha nem kéri, akkor nem feltétlen kell, ugyanis lehet, hogy nem akar átmenni.
pont ez fordult meg itt a beszélgetés alatt a fejemben, hogy "istenem, add, hogy úgy segítsek, hogy ne anyázzanak utána"":)) de különben meg én levontam a konzekvetúrát (szeretettel békának:)) én már soha nem segítek senkinek, mindenki kapja be:)))
"vannak anyák, akik akkor is tenni akarnak mindenképpen feltétlen valamit, amikornem kéne"
Zsombicicó ezt szép nagy betűkkel nyomtasd ki, és ragaszd ki a szekrényajtóra belülről (feltéve, ha maradt még egy kis hely a plakátoktól ;)))) és időnként olvasgasd, neked még van időd, hogy véreddé váljon :)))
(Én nem fizettem volna ki. Nem kértem és úgy érezném, hogy belenyúlt a pénztárcámba, beosztja a pénzemet. Ha legközelebb hi-fi tornyot vesz, mert szerinte az nélkülözhetetlen, akkor azt fizeted ki?)
azért fizettem ki, mert ne legyen ajándék az, ami miatt kiabálni kezdek és nem akarom megköszönni. Nekem ne legyen senki se adósom és később ne hánytorgassák fel, hogy kifizettek x pénzt a lakásom kiganajozásáért. Eszembe se jutott, hogy ne fizessem ki.
bazmeg, megint nem a mondanivalómra figyelsz!!!:)) asszed ez jobb, mint amikor bemész valahova kérés nélkül????? ugyanaz, de persze ez nem baj, mert te csinálod:)) kibékíthetetlen, aztán jóvan!!!:) na