Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
Szegény te, a Balatonon eszembe nem jutna 405-ös listákat nézegetni.. Kimennék a partra / kirándulnék a környéken stb. Ha mégis ennyire "itt akarsz lenni", akkor irfanview-nak van pdf olvasó képessége, ha letöltöd az alap program mellé a kiegészítőket tartalmazó csomagot is. (pár MB az egész).
Azért szvsz nehogy má' mindeki hozzád igazodjon, mert épp Balatonon vagy egész nyáron, és spórolni akarsz a nettel (ami érthető).
Ha lenne saját topikod, (pl. V43 322 topik) akkor persze más lenne a helyzet..
Ilyen 1 emberi hangvételű hsz. Valamelyik éjszaka BX 59-76 tt.-sal közel 2 órán keresztűl beszélgettünk, így már Ő is tanusít6ja, szorult belém emberség. Most mi lesz a következő reakció? Madarat tolláról, V43-ast BX-ről? Hozzáállás kérdese minden. Aki nem nem tanult ezen hsz.-ból, az a jövőben se' várjon toleranciát!
Nem kell drasztikusan megváltozni egy fórum kedvéért, csak elfogadni a kompromisszumokat, ahogy mindenhol máshol az életben.
És ismét nem kötekedésképpen, tudom, hogy rövidítés miatt írsz ennyire szlengesen (pl. 1 = egy), de olykor - számomra - ezt több idő elolvasni, mintha rendesen leírnád :( Főleg mikor egy mondatban nyóc-tíz ilyen is szerepel.
Tudom, ha nem tetszik, ne olvassam :D Abbafejeztem a rinyát.
Szerezz már be egy INGYENESen letölthető PDF readert, pl. Adobe Reader. Az ált. beépül a böngészőbe is, így kitt-katt olvashatod BPI-779 listáit, amik azt hiszem majd' minden kérdésedre válaszolnak. Korrekt listák és naprakészek!
Az a bonyolúlt benne, hogy a Windows kép & fax megjelenítőbe adja be, hogy nincs villám nézet. Szerinted én ezt élvezem? Nem lenne 1Xűbb rögtön megnézni?