Eladó a Mandarin kertben az A épületben napfényes, mégis hűs, ősfás parkra néző, jó elosztású kétszobás, két erkélyes lakásunk. A lakás lombkoronaszinten van, gyönyörű a panoráma! Igazi tölgyfa hajópadlóval, minőségi szaniterekkel, ajtókkal, beépített konyhával és gardróbbal együtt. Ára: 21,5 m Ft.
Igen valóban nagyon zavaróak a hangos bulik, akár lakáson belül, akár kívül tartják. A hangos zene és kiabálás nem vicces dolog éjjel. Este 10 óráig nem érdekelne, de utána már nyugi kéne sztem mindenkinek. Főleg, hogy a házirend is ezt mondja ki.
Az, hogy az elszívódon keresztül mit engedsz a lakásodba, rajtad múlik. Én két darab visszacsapó pillangószeleppel oldottam meg a szigetelést, amit kicsit átalakítottam, hogy valóban légzáró legyen. A szagelszívónk így is jól működik, de vissza nem jön semmi sem.
A bejárati ajtónkat is átalakíttattam annak idején. Nagyon jó lég- és hangzáró lett végre. A folyosó hangjai alig jönnek be. Persze a női kopogós cipők ellen nincs orvosság :)
Azt szeretnem kerdezni, hogy a bringatarolast hogy lehet megoldani? Egy garzont berelek az F-ben. Tarolo nem tartozik hozza, a lakasban pedig nem nagyon fer el a bicikli, es a foberlo nem is szeretne, hogy ott taroljam. Korulneztem a garazsban, de elso ranezesre nem talaltam semmi csovet ahova le tudnam zarni a bringat. Az udvaron ha jol lattam vannak tarolok, de fedett helyen szeretnem hagyni, ha lehet. A lepcsohazban le tudnam zarni a korlathoz, de nem tudom hogy ez mennyire szokas, nem szolnanak-e esetleg a lakok.
A húszas éveink második felében járunk. Mindketten diplomával és jó egzisztenciával rendelkezünk.
A Mandarin Kertben, illetve a környék (XI. kerület) új lakóparkjaiban 45-60 m2-es, 1,5-2 (garzon/1 szobás nem jöhet szóba) szobás albérletet keresünk, 55-80e FT körüli bérleti költséggel.
Ha esetleg tudtok ilyen lehetőségről megköszönném, ha értesítenétek az alábbi email címeken: kovacsdz@gmail.com, esetleg telefonon a 30-290-6689-es számon.
tökörülnék, ha esetleg a szenvedélybeteg cigarettások nem az erkélyen meg az ablakban drogoznának, mert reggel, szellőztetés közben nem olyan jó elszívni a füstjüket. és este sem. pont.
Üdvözletem mindenkinek! ELADÓ min. nappali + 2 szobás ingatlant KERESEK saját részre a XI. kerületben, a Mandarin Lakóparkban. Fontos lenne + garázs, + tároló megvásárlási lehetősége is. Ha magánszemélynek szeretné értékesíteni ingatlanát, fényképpel, leírással írjon erre az email címre: ayber@ymail.com (Yahoo!)
Normal
0
21
false
false
false
HU
X-NONE
X-NONE
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Normál táblázat";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}
XI. kerület Kelenföldön, 2008-ban épült Kondorosi lakóparkban (5. ütem) egy 44 nm-es 1,5 szobás, ERKÉLYES lakás eladó. Maga az ingatlan kiváló állapotú. A környezet kifejezetten kellemes, csendes, a levegő tiszta. A fűtési energiát és a használati meleg vizet gázkazán biztosítja.
Sziasztok!párommal keresünk 1,5-2 szobás,amerikai konyhás kiadó lakást a mandarin lakóparkban,azonnali költözéssel ha lehet!Aki esetleg tudna ilyet,kérem jelezze nekünk a 06706748433-as telefonszámon! Köszönjük!
Azért az érdekes, hogy minden lépcsőházba csak kulccsal lehet bejutni + minden emeleti folyosón is van egy kulccsal nyitható ajtó és ennek ellenére eljutottak a lakás ajtajához.. Jó a biztonság a házban..
Sziasztok! Azt hiszem az infó közérdekű, kettő is van. a) ma éjjel 3:35-kor megpróbált bejönni valaki az ajtónkon. Mivel azt hittem a párom érkezik haza, ezért a zárban lévő kulcsot elfordítottam, mire hallottam a szaladást a folyosóról. Mire ajtót nyitottam már csattant a folyosó ajtaja az ember mögött, elmenekült. Rendőrség kint volt, senkit nem találtak, portaszolgálat a kamerás felvételen megtalálta, ketten voltak, egyikük az "F", másikuk az "A" épületben próbálkozik. Zárjátok be mindig az ajtókat! Két hete az F épület 5. emeletén próbálkoztak, zsákmányoltak is egy mobiltelefont. b) kétszer ellopták a rendszámomat a ház előtt álló autómról, ill. másik kocsit is láttam a ház előtt hátsó rendszámtábla nélkül. Mi van itt???