Szia! Köszönöm, jól vagyok, csináltam még egy tök pozitív tesztet hétfőn (vagy kedden?). Orvoshoz még nem megyek, csak augusztus elejére kapok időpontot a szakrendelésen, akkor tudok beutalót kérni UH-ra, ami meg attól számítva két hét múlva lesz. Szóval legalább 8. hetes leszek, mire UH-ra eljutok, egyelőre 5 betöltött hétnél járok. Abban a magánrendelőben, amire gondoltam, nincs UH, ugyanott lennék, mintha a szakrendelésen adnának rá beutalót, és még pénzbe is kerülne. Biztos vagyok benne, hogy nem késő ez az időpont az UH-ra. Egyelőre nincs panaszom, még a rosszullétek sem értek utol, és többen mondták, hogy semmi értelme a korai UH-nak. Most várok.
még itt dekkolok az irodában de most elhatároztam, hogy azért is internetezni fogok egy pár percet. Bobka, nagyon nagy gratuláció!! Vérvételre kell menned?
Na, tényleg csak egy pár perc volt a netből, mennem is kell. Remélem egyszer lesz időm tisztességesen visszaolvasni és bővebben reagálni.
tényleg... akkor mel babája lesz érzékeny lelkű halak, a tiéd meg egy akaratos kis kos :)) stuncnak is meg nekem sárkányrepülős vízöntőnk lesz :))
kiosztásra vár még egy két lábbal a földön álló, gyakorlatias, családközpontú bika és egy hóbortos, szórakozott és szórakoztató ikrek, tessék, csak tessék! :)))
Lányok köszi, köszi :))) Holnap reggel kell mennem a Kaáliba vérvételre, tehát holnap kiderül, hogy elkezdhetem-e elhinni :))) Most olyan valószínűtlen... :)))
köszi, a múlt hetet eléggé nehezen viseltem, még tünetek nélkül is. de hétfő óta néha mintha émelygést éreznék. remélem ennél durvább nem nagyon lesz. :o)
Na, most értem vissza a randiról Dr. Mikolttal :)))
Az úgy volt, hogy igazából reggel teszteltem egyet 10-essel, de tök negatív lett. Elmentem zuhanyozni, eltelt 20-25 perc és a teszt nagyon halványan csíkos volt. Teljesen tanácsatalan lettem és megcsináltam egy 25-öst is. Az dettó ugyanezt csinálta, csak ott 25 perc múlva egy még halványabb, de látszó csíkort produkált. Teljesen összezavarodtam.
Bejöttem és tanácsot kértem nagytudású Mikolttól, akivel megbeszéltünk egy randit délutánra. Csináltam 2 óra nem ivás - pisilés után egy 10-est ( ez volt az utolsó 10-esem ) és most is kb 15-20 perc múlva jelent meg rajta a csíkocska, szerintem hangyafaszányira halvány, Mikolt szerint 2 méterről látható :)))
Nos, nem tudom megmutatni, mert elkommunizálta, de azt ígérte, hogy bescanneli és betesz ide :))))
Nem merem elhinni, hogy sikerült. Még nem.... Kell egy kis idő, míg az agyam felfogja, hogy lehetséges, hogy gyereküknk lesz :)))
NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI DRUKKOLT NEKEM ÉS GONDOLT RÁM!!! :))))))