Női tüntetés a Rebisz-laktanya előtt
2007. május 22. 12:13 | Forrás: MTI
A Fidesz és a KDNP női képviselői csütörtökön 18 órára néma tüntetést szerveznek a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) Kerepesi úti laktanyája elé - jelentette be Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke kedden sajtótájékoztatón a Parlamentben.
Ne csináld már! A falra mászom attól, hogy egy eszement hülye, buta, gátlástalan, aljas, primitív zsigeri fidesz-akciótól hanyatt esik a média, az értelmiség. És azt mondja: "Milyen ügyes!"
Nem ügyes! Pelczné és a fidesz pr egyszerűen buta és aljas. És a végtelenségig gátlástalan. Igenis neked és nekem csinálják! Azért, hogy legyen, aki azt mondja, hogy: "Milyen ügyes!" Azt hiszed, a zombikat érdekli? Azt hiszed, nekik ettől jobb? Nekik mindegy. Ők így is, úgy is imádkoznak a Messiás képe előtt. Viszont egyszercsak megjelenik egy értékelés - mondjuk a Vision Consultingtól -, ami azt fejtegeti, hogy milyen ügyesen megnyerték ezt a kommunikácis csatát is a fideszesek. És ha elhiszed, hogy ügyesek voltak, tényleg megnyerték.
Voltam már hasonló helyzetben és a kurázsi ilyenkor rengeteget számít.
Ha egy rendőr felajánlja a büntetlenséget szexuális szolgáltatásokért cserébe, miként ezt tették velem - a nőkben ((( mellesleg: a férfiakban is!))) kell legyen annyi kurázsi, hogy,keményen és határozottan visszafenyegesse őket.
Azt mondják : nem számít. De. Számít. És le is állnak.
Ezért nem megyek tüntetni, inkább nem hagyom magam, ha helyzet van....
Egy olyan országban, ahol a középületet felgyújtók ellen intézkedő rendőröket anyázzák, komoly üzenete van annak, hogy egy párt képviselője gyakorlatilag politikai tüntetést szervez egy rendőri szerv ellen.
Főleg úgy, hogy a randalírozók szinte egyike sem baloldali szavazó. Ebben majdhogynem biztos vagyok, bár - természetesen - erre vonatkozó adatok nem állnak a rendelkezésemre.
Ezért van egy nagyon jól elrejtett üzenet ebben az akcióban.
Mondom megint: nem téged, engem céloznak ezzel. Nem mi vagyunk a célközönség.
Könyörgöm, mi ügyes azon, hogy két oldalról hülyézik Pelcznét? Ez az akció annyira buta, hogy még Orbán Viktor Mihály egyes rajongói is "A hülyeség monnnyyon le!" transzparensekkel akarnak tüntetni ellene! Buta, ízléstelen, aljas. Soroljam még?
"...Namost én fideszes volnék, de akkor is azt gondolom, hogy megint átesnek a ló túlodalára. Ez már a szokásos kommunikációs hülyeség, tényleg nincs egyetlen értemes média szakembere a fidesznek?..."
Pont hogy nagyon jó kommunikációs szakemberei vannak a fidesznek. Szerinted miért csapott le Pelczné azonnal a lehetőségre? Mi az üzenete annak, hogy KIZÁRÓLAG a KDNP és a fidesz vesz részt ezen. Az MSZP-t miért nem hívták meg? És az SzDSz-t? És a többi pártot?
Nagyon pontosan, nagyon jól kapta el Pelczné a lehetőséget. Ügyes.
Fidesznel mar megint keves esz, sok ugra-bugra. En remelem az aldozatnak van igaza de ha nem sikerul bizonyitani az allitast arra politikailag ra lehet pacsalni. Erre direkt politikat epiteni ezert jokora hulyeseg.