Szóló motor esetében a gépjármű kategória L3E, oldalkocsisnál L4E.
Ez jelenti, hogy milyen a gépjármű, az összes többi adat lényegtelen.
A motor lehet oldalkocsis 2 személlyel, ha a motoron csak egy személynek van hely.
Ez miatt balhéznak, ha az oldalkocsis motorról leveszed az oldalkocsit és szólóban mész vele, mert akkor már L3E, a papírjában pedig L4E szerepel. Régen nem számított ez.
1. A 374-es számú bejegyzésben "azoli72" föltöltött 3 fotót. Milyen oldalkocsi látható rajtuk?
2. Egy oldalkocsis motorkerékpár forgalmi engedélyében miként szerepel az oldalkocsis használat? Gondolom az ülések száma, a saját tömeg és a megengedett össztömeg más mint ugyanazon motorkerékpár esetében szólóban. Valami más adat is különbözik? (sose láttam még fogat forgalmit... Esetleg ha valaki lefotózná a sajátját és elküldené mailben azt nagyon megköszönném. Ha a nevedet, meg az azonosítókat kitakarod/olvashatatlanná teszed, azt megértem, engem nyilván a műszaki adatok érdekelnek)
Valamiért nem megy megy fel a kép:(! Az izs.hu képtárában a Híres képei közt meg tudjátok nézni a fogato. Előre is köszi,valaki tud rá mondani valamit!
Feltöltöm a képet,majd beszúrás gomb,(bár arra kattintva nem látom,hogy dolgozna a gép),aztán az elküld gomb. Miután ez megtörtént,a gép dolgozik,és kiírja,hogy az üzenet nem tartalmaz szöveget,és nem is jelenít meg semmit!
2013. február 3-án - 1 évi szünet után - ÚJRA! Alföldi Veterán Börze Szolnokon! ÚJ HELYSZÍN: Szolnok - Logisztikai Központ, Téglagyári út 36. (a Téglagyári út legvége) Az ország egyik-, a Keleti régió legnagyobb veterán börzéje! Adás - vétel - csere! :-) www.alfoldiveteran.hu
Az oké hogy okos, csak amíg nem tudok valami majdnem biztosat, addig nem akarom a pénzt és időt tátölteni. Pesten biztos könnyebb dolgom lenne. HMV-hely, Csongrád megye tudtommal nem partner.
Mi is hajtottuk ezt a témát, és a közlekedési felügyeletnél azt az infót kaptam, hogy csak a hozzá rendszeresített oldalkocsit lehet vizsgáztatni. Tehát a Velorexet nem lehet a Pannónia mellé kötni. Az csak a Dunával műszakizhat (műszaki adatlapos hatósági vizsgán). Le is tettem arról, hogy az SR 500 mellé kapcsoljam a Superelasticot.