A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
én is remélem, de nemcsak a pörgésen múlik. a beállóval pl. nem lehetett mit csinálni, ijesztően jó volt a fickó. én focizgatok kispályán, és volt, hogy fogno kellett valakit, akivel nem lehetett mit kezdeni, pedig pörögtem, megtettem mindent, de hiába. valami ilyesmit láttam. ha a feka szélső, meg a beálló nem nyújtja, amit nyújotott, simán nyerünk.
Vagyis, bár a forma alapján most Dánia jobb szerintem, ha az oroszok verik őket -márpedig nem irreális eredmény-, akkor gyakorlatilag továbbjutottunk...
Amikro volt lehetőségünk arra, hogy felzárkozzunk, akkor elb....tuk.... Amikor emberelőnyben voltunk, akkor kaptunk két gólt.... Amikor csak Diaz, Puki, nagy Laci, és Gál teljesítet, míga többiek...
Így ki lehet kapni.... A védekezés is néha botrányos volt, a beállos miatt... Kár, hogy nem láthatom az orosz-dán meccset. Van egy olyan érzésem, hogy a dánok harapni fognak.
Láttad a FRA-GER-t? 60 percen keresztül ugráló, üvöltöző kispadok, vérben forgó szemek a pályán stb stb....Na ennyi hiányzik napok óta...Meg ez fog is mindig, amíg nem harapják ketté a kispadot, nem leszünk sosem ott az elején.
Nem védtünk ziccereket, de a védekezéssel volt baj, nem a kapussal!!! Mi megharcoltunk minden gólért, a spanyolok meg senkitől sem zavartathatva lőhettek kapura.
nem akarlak én meggyőzni. szerintem mentek, próbálkoztak, és volt is sansz, de akkor hibáztak, van ilyen, de ez nem a győzni akarás kérdése. úgy hiszem, hogy most nagy a nyomás, ha holnal elkapják a ruszkikat bármi lehet.
ugye-ugye, hogy igazam van? Hát pont most ismerted el, hogy a másik oldalon volt extra kapusteljesítmény. (Mégha Te ezt úgy fogalmaztad meg, hogy a mezőnyjátékos volt birka, a kapusnak csak annyi dolga volt, hogy nem ugrott el előle.)
Na várjál, szerintem ez nem így van, vagy én tudom rosszul a feltételeket.
Dánia jelenleg 2 pontos, holnap minden bizonnyal verik a cseheket, az 4. Ha ma az oroszok verik a dánokat, majd holnap minket is, akkor Oroszország 6, Magyarország és Dánia 4-4 pontos, ez esetben viszont az egymás elleni eredmény nekünk kedvez.
A dánok holnap megverik a cseheheket Ha nyernek az oroszok, akkor is csak úgy mehetünk tovább, ha nyerünk ellenük.A dán-orosz a közvetlen eredmény az oroszoknak kedvezne s nem hajtanának ellenünk annyira, mivel harmadiknál jobbak nem lehetnének és negyediknél meg rosszabbak. Kérdés lenne, hogy ők melyiket akarnák?
bizony, őket se kihagyni! viszonylag jól lőttek és mindig jókor, persze nem hiba nélkül, de ha illyés, mocsai, császár "csak" ennyire ment volna, akkor mi örülhetnénk!
Zsanna, azt egy csapaton akár egy perc alatt észre lehet venni, hogy meg akar-e nyerni egy meccset vagy nem. Itt simán kiderült, hogy több mint a fél csapat nem akart ma minden áron nyerni. Összpontosításnak, tűznek nyoma se volt. Ne jöjjön nekem mindenki azzal, hogy extra kapusteljesítmény hiányzott! Talán Puki meg Nándi adta el elől sorra labdákat, talán ők lőtték bele a kapusba a labdákat? Ugyanmár!
erről van szó, de a fanyalgást nem értem, komolyan. van egy jó mentalitású csapatunk, néhány klasszissal, pad nélkül. kikaptunk a világbajnoktól, de nincs tragédia. ha holnap így pörgünk nyerünk hárommal, az egyenes kiesésben meg bármi lehet.
Nekem is, játszunk, játszogatunk, de sajnos komolyan nem haraptunk ma sem. Ha holnap is ilyen lesz a hozzáállás, akkor akár csomagolhatunk is. Nem volt egy közönségszórakoztató mérkőzés és nem is rágtam le a körmöm izgalmamban, hogy hátha! Lesz (legyen) ez még jobb is!