Az az igazán röhelyes, hogy milyen egyértelműen ellentmond magának a szerző.
Egyrészről megnevezi a "bűnösöket" (H.Árpád, D-Für), de Orbánt fényezi.
Kérdem én, ki bizta meg H Árpádot? Ki tette meg kommunkiációsnak D-Fürt és ki nem vonta vissza a balfogások után?
Ha ezek az embere "bűnössek" akkor Orbán duplán az. Egyszer azért mert kinevezte őket, másodszor azért mert nem vonta vissza megbizatásukat időben (de még utánna se).
Mit nem lehet ezen érteni. A Pokorni elvtárs azért ambicionálja a polgármesterséget a párt vezetése helyett, mert a pártvezetése az igazi ambiciója....
Egy kis Orbán interjú-részlet négy évvel ezelőttről:
" Riporter- Az utóbbi napok egyik legdrámaibb fejleménye volt Pokorni Zoltán lemondása. Talán a szülõk iránt érzett szeretet, tisztelet egyik legnagyobb próbatétele az õ története. Hogyan látja, helyesen döntött a pártelnök, hogy amikor megzsarolt édesapja ügynökmúltjára fényt derült, távozott posztjáról?
Orbán: - A helyzetet megismerve úgy látom, hogy sem politikai, sem erkölcsi kényszer nem volt Zoltán lemondására. A vele való beszélgetésbõl kitûnt, hogy mély érzelmi megrendülésbõl született döntése. Ebbõl fakadóan nem kérdõjelezhetõ meg, és nem is vitatható általunk, politikustársai által, bármennyire közel álljunk is egymáshoz, mert át tudjuk érezni, hogy mit jelent egy ilyen helyzettel való szembesülés. Mindenesetre szimbolikus értékûnek tekinthetõ, hogy éppen Pokorni Zoltán döntött így, nem pedig azok, akik az õ édesapjának és sok ezer más embernek tették tönkre az életét. Remélem és kívánom, hogy Zoltán mihamarabb képes legyen a történteket oly mértékben feldolgozni, hogy ismét teljes energiával vehessen részt a Fidesz vezetésében."
Nekem a cikkben az tetszet a legjobban, amikor az elején a szerző vállonveregette magát a "tabudöntögetésésrt" és közben "szoros gyeplőn tartott balib sajtóról" beszél.
először jártam itt és.. válasz | megnéz | könyvjelző 2006.05.28 10:16:38 (3375)
én is így gondolom.
még pár év kell debrecen városának a csődhöz... csak ne legyen igazam.
a közgyűlésen, mikor Rab képviselőúr a hitelek finanszírozását firtatta, Kósa úr úgy vélekedett. nem tartható a városok költségvetése a mostani rendszerben, szal majd biztos változni fog! szerintem kicsit necces 1 vízióra alapozni a jövőt, de a debreceni fidesznek megfelel. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én nem így tudom, de mondjuk nagyon szomorú lennék, ha így lenne. Kósa az egyik legnormálisabb fideszes, gáz lesz így, ha csak ez az őrjöngő vonal marad...
Kósa? Lehet. Pláne, ha megnézed a debreceni botrányokkal foglalkozó topikot...közeleg az idő, midőn látványosan térdre rogy Debrecen....majd mindent hitelből finanszíroztak a hírek szerint...úgy könnyű...
Van egy kis oldalvágás Kósának is ezzel a helyi bázissal...
Orbán megállíthatatlanul tart méltó pozíciója felé. Egy 10-15%-os szalonnáci párt megingathatalan tekintélyű vezetője lesz, és még a saját volt fegyvertársai sem állnak szóba vele. Csurka meg az a csupaész Kovács Dávid eheti a kefét.