Keresés

Részletes keresés

e_szter Creative Commons License 2019.07.27 0 0 4637

Precíz, pontos nő takarítást vállal Budapest egész területén! Referenciám van.

Keressenek bizalommal!

+36708839110

Ria0330 Creative Commons License 2019.07.24 0 0 4636

Tisztelt Fórumozók!

Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt. lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!

takaritas0330@gmail.com

Üdvözlettel 

Ria

Rekakolonics Creative Commons License 2019.07.22 0 0 4635

Tisztelt Fórum!

Kedd délutánonként vàllalok takarítói, bejàrónői feladatokat magànlakàsoknàl. 

Kérem, keressen, ha felkeltette hirdetésem a figyelmét! 

rekakolonics50@gmail.com 

leander68 Creative Commons License 2019.07.22 0 0 4634

Most szerdára, 2019.07.24-én délután 2 és 6 óra között takarítónőt keresek Budapest, XX. kerületbe, egy, a Lázár utca környékén lévő kis lakásba. 

A feladatok a következők lennének: kis méretű (1 nm), szűk fürdőszoba takarítása, járólap felsúrolása, csempe mosása, kis méretű konyhában (3 nm) járólap felsúrolása, konyhabútor lemosása, mosogató környékének súrolása, gáztűzhely lemosása kívülről, csempe mosása. A szobában (11 nm) pókhálótalanítás, portörlés, porszívózás. A teljes lakás 16 nm.
Kérem, hogy a takarítónő hozza a saját szereit és takarítóeszközeit.
Ajánlott egyszeri, fix díj: 8 ezer Ft.

Rendszeres takarítás is lehetséges ugyanitt, ha meglesz a bizalom és kölcsönös elégedettség.
Ajánlatokat e-mailben kérek ma este 8 óráig e-mailben, telefonszám megadásával: m3edit@freemail.hu 

Ria0330 Creative Commons License 2019.07.22 0 0 4633

Tisztelt Fórumozók!

Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt. lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!

takaritas0330@gmail.com

Üdvözlettel 

Ria

Natika85 Creative Commons License 2019.07.21 0 0 4632
Takarítást válalok lakásokba,lépcsöházakba nagytapasztalatal rendelkezem évek óta ezzel foglalkozom.A 19.10.20.21.23.kerületekbe.2000ft/óra érdeklödni sabjannatalia@gmail.com.Tel szám privibe.
YsabellMisscleaner Creative Commons License 2019.07.21 0 0 4631

Kedves Takaritónőt keresők

Felújítás utáni,pipperre,nagy takarítást vállalok Budapest területén.

NON STOP akár azonnal!

Fiatal,preciz,gyakorlattal rendelkező hölgy vagyok.

Számlával igény esetén.

A nap bármely időszakában kérhet árajánlatot.

06204553664

Hívjon bizalommal!

ÁGNES

"Nem csak ott ahol a papok táncolnak"

YsabellMisscleaner Creative Commons License 2019.07.21 0 0 4630

!!Kedves takarítónőt keresők!!

Kis és nagy takarítást ,pipere takarítást ,rendszeres takarítást vállalok egész Budapesten és környékén.

Hétfőtöl vasárnapig,akár éjjel.

Referenciával,akár számlával állok rendelkezésére.

Fiatal hölgy több éves tapasztalattal.

Airbnb-s lakások folyamatos takarítását is vállalom.

Elérhetőségek

Ágnes

06204553664

❗❗❗Nem csak ott ahol a papok táncolnak❗❗

Cristinaaa Creative Commons License 2019.07.19 0 0 4629

Kedves Fórumozók!

Magamra és környezetemre igényes 45 éves Olasz - Magyar tolmács vagyok. Pénteki napokra, heti rendszerességgel vállalnék takarítást hosszú távra Fejér megyében. Agárd,Gárdony, Velence és környéke, Pest megyében Tárnok és Érd még szóba jöhet.

Ha megbízható, intelligens, munkáját rendesen elvégző, kedves, segítőkész bejárónőre, takarítónőre van szüksége, hívjon a következő telefonszámon :

0670 216 7433

Érdeklődését előre is köszönöm :)

Ria0330 Creative Commons License 2019.07.17 0 0 4628

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

Üdvözlettel 

Ria

Rekakolonics Creative Commons License 2019.07.14 0 0 4627

Kedves Tagok!

Takarítói, bejàrónői/vasalàs is/ munkát vállalok lakások, házak, irodàknàl.Hétvégén is szívesen segítek alkalmi rendrakasnàl, felújítás utáni nagytakarításban. 

Kérem, keressen, ha egy megbízható, leinformàlható segítségre van szüksége!

rekakolonics50@gmail.com 

Biroera Creative Commons License 2019.07.14 0 0 4626

Tisztelt Fórum!

Magànlakàsoknàl vàllalok takarító, bejàrónői feladatok elvégzését akár hétvégén is. 

Nem órabérben dolgozom, hanem előre megbeszélt fix összegért. 

Üdvözlettel :biroerikatakaritas@gmail.com 

Ria0330 Creative Commons License 2019.07.12 0 0 4625

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

Üdvözlettel 

Ria

001Angyal Creative Commons License 2019.07.11 0 0 4624
  • Kedves Tagok!

Vállalok hosszútávon rendszeres takarítást, vagy alkalmi teljes körű nagytakarítást, ablakpucolást.
Magánlakások takarítását, iroda takarítást.

Több éves gyakorlattal, referenciával, jogositvánnyal.Délelőtt bölcsődében gyerekezem, igy a délutánjaim rugalmasak ;)

Gyorsan alaposan dolgozom,a megbeszéltek, saját igények szerint igy  lehetőség szerint inkább fix árban szeretek megállapodni.

Látatlanba semmit nem vállalok el, nagyon rossz tapasztalatok miatt.:(

Kérem KOMOLYTALAN emberek kíméljenek, aki azt gondolja, hogy egy előre megbeszélt lefixált időpontot az utolsó pillanatban lemondhat, mert épp a körmöse akkor ér rá pont....nyilván van olyan eset amikor le kell mondani, át kell rakni...rugalmas vagyok, de ne játszunk egymás idejével, pénzével.

Általában saját kulcsom van, nem szokott ebből probléma lenni, de azért futottam már bele hasonló esetekbe sajnos.

Igény esetén vállaljuk hétvégén s.o.s. munkára , költözés előtti nagytakarítást, esetleg dobozokba elpakolást, jól összeszokott segítőtársammal.

Ecseren élek, így optimális lenne a számomra a közelbe, Maglód,Üllő, de Budapest több kerülete is, igazából megbeszélés kérdése minden.

Ha úgy gondolod, hogy a leírtak alapján rám van szükséged kérlek, keress bizalommal.

Személyes találkozót mindenképp javasolnék, a kölcsönös szimpátia elengedhetetlen,mert nem mindegy kit engedünk be az életünkbe, ez egy bizalmi állás.

06205323009 

Köszönöm, hogy elolvastad.Csodaszép napot :)

Üdv.:Anita

Biroera Creative Commons License 2019.07.10 0 0 4623

Tisztelt Fórum!

Hétvégén takarítást vàllalok magánszemélyeknél akár többed magammal is felújítás vagy építkezés utáni nagytakarításnàl. 

Illetve, ha a megrendelőnek időbeosztàsilag a hétvége a kedvező akkor bármilyen bejàrónői feladatok elvégzését is vállalom. 

Kérem, keressen, ha segítségre van szüksége! 

biroerikatakaritas@gmail.com 

Ria0330 Creative Commons License 2019.07.09 0 0 4621

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

Üdvözlettel 

Ria

timkua Creative Commons License 2019.07.08 0 0 4620

Alkalmi takarítást vállalok! Állandó munkahely mellett vállalnék alkalmi lakástakarítást. 1800/h . Üdv: Anikó 06/30 593 44 50

Pálvölgy Creative Commons License 2019.07.08 0 0 4619

Tisztelt Hölgyek,

Megbízható bejárónőt keresünk hosszútávra, folyamatos munkára, heti 2 napra (8 óra), egy gyakorlott, precíz, kutyabarát hölgy személyében, általános feladatokra, mint takarítás, szükség esetén posta átvétele, óraleolvasó/szerelő beengedése.

Mosni, vasalni, főzni nem kell.

Akár napi kifizetéssel.

A ház Budapest II. kerületi (Pálvölgy), buszoktól kb. 10 perc sétára található.

Kérem, pár sor bemutatkozással, fizetési igénnyel jelentkezzen,

Köszönöm,

Szép napot,

Erika

email: 2palvolgy@gmail.com

pharmagold Creative Commons License 2019.07.08 0 0 4618

Tisztelt Fórumozók!

XIV. kerületi gyógyszertár keresi megbízható, precíz takarító kollégáját napi 6 órában.

(hétfőtől - péntekig )

Ha érdekli állás ajánlatunk keressen a 0670/3246250 számon v szombathy1977@gmail.hu

email címen.

Ria0330 Creative Commons License 2019.07.08 0 0 4617

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

Üdvözlettel 

Ria

BabiTak Creative Commons License 2019.07.07 0 0 4616

Üdvözlöm!

Budapest belvárosban takarítást vállalok, sok éves gyakorlattal! Munkám precíz, alapos, fix díjjal dolgozom, kis és nagytakarítást vállalok! Nincs káros szenvedélyem, referenciával rendelkezem!

Hívjon és egyeztetünk !

Tel:0620/2539227.

E- amil: vargababika@gmail.com

Lakástakarító Creative Commons License 2019.07.06 0 0 4615

Igényes, megbízható nő vagyok. Lakás, iroda, rendelő takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Alkalmanként min. 4 órát vállalok, hétvégén is dolgozom.   

Ha alapos, precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mailen várom a jelentkezését: lakastakarito@freemail.hu

Ria0330 Creative Commons License 2019.07.04 0 0 4614

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

Üdvözlettel 

Ria

Házvezetőnő Creative Commons License 2019.07.03 0 0 4613

Házvezetőnői munkát keresek

egy vagy két fős háztartásban

A takarításon kívül szívesen segítek bevásárlásban, főzésben, vasalásban is. 

Kizárólag igényes, kulturált munkaadót keresek, akinél hosszú távon dolgozhatok. 

Amennyiben elfoglalt, rám bízhat postai, hivatali ügyintézést vagy adminisztrációs feladatokat is, mert ilyen irányú tapasztalatom is van. Megbízható vagyok, referenciával rendelkezem. 

Egy héten több alkalom is szóba jöhet. Az órabérem 2000 Ft. 

Keressen bizalommal: hazvezetono1234@freemail.hu

Biroera Creative Commons License 2019.07.02 0 0 4612

Tisztelt Fórum!

Magànlakàsoknàl vàllalok takarító, bejàrónői feladatokat akár hétvégén is. Továbbá irodák, rendelők, alkalmi takarítást is vàllalunk. 

Kàros szenvedelyektől mentes, megbízható, precíz vagyok. 

Kérem, keressen, ha felkeltette hirdetésem a figyelmét! 

Köszönöm! 

biroerikatakaritas@gmail.com

_Szilvi_ Creative Commons License 2019.07.02 0 0 4611

Kedves fórumozók!

Nemdohágyzónő vagyok, több mint 20 éves szakmai munkatapasztalattal. Vállalom iroda - és orvosirendelők rendszeres takarítását. Munkámra garanciát vállalok! Referenciával rendelkezem.
A munkavégzésem megbízható,precíz,pontos. Budapesten 
 Ár megegyezés alapján, a terület megtekintése, és a 
személyes találkozás során. Budapest IX VI VII VIII XI XIII V kerületekböl .
Hívjon bizalommal!

+36 30 446 0178

Üdvözlettel:

Szilvia

Nikolettt0815 Creative Commons License 2019.07.02 0 0 4610

Tisztelt Mindenki!

Budapesten lépcsőház,illetve iroda takarítást vállalok Szàmlával.Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,megbízható,refernciával rendelkező hölgy vagyok.

Kedvezményes áron dolgozom.

Várom mielőbbi jelentkezésüket.

Előre is köszönöm.

E-mail:nikolettt0815@gmail.com

Tel.:0630/6439304

Tisztelettel:Nikolett

Biroera Creative Commons License 2019.07.01 0 0 4609

Tisztelt Fórum!

Magànlakàsoknàl vállalok takarítói, és bejàrónői munkát hétvégén is. 

06708855593

Zaporozsectulaj Creative Commons License 2019.06.30 0 0 4608

Csinos vagy

Előzmény: dorottya_sza (4603)
Ria0330 Creative Commons License 2019.06.30 0 0 4607

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

Üdvözlettel 

Ria

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!