Ember! Pártgyülire nektek sem való! Nem tudom, minek énekelni páértgyülésen ilyet. Máshova való, nem ide. Nem tudod felfogni? Magyarázd már meg, szerinted miért kell itt, egy pártgyüűlésen ezt énekelni, miért kell zászló, kokárda? Ettől érzitek magyarabbnak magatokat a többieknél?
Pontosan a fidesz intézkedései olyanok voltak, és lesznek is mindig, hogy csak aszerint tudj élni. Aki ettől el akar térni azt gazdaságilag is ellehetetlenítik.
Nem akarlak zavarba hozni, de pontosan hol, hány négyzetméternél van a határ a személyi kultusz es az egyenes tekintetű polgárok reklámozása között....? Pl. Pleczné képe a Keletinél, vagy Vitya es Schmitt a Lendvai utcában miért nem személyi kultusz még?
Egy tehetségtelen rasszista tetű komcsizott (heves viktorozás közepette), mocskolta az ellenfelét - tette ezt unalmasan, ostobán - papírból olvasva, el- elaakdó hangon. Mocskos módon riogatta a romákat, valami megoszásról károgott (ő - ez gondolom saját maga paródiája) és valami munkáról is próbált beszélni (erről ő mit is tudhat?). Egyesüljön veled a félhülye, ismét a "Szeretünk Viktor!" felíratú táblát cipelgető párás szemű sereged. Xarban vagy rasszista. te már tudod, hogy ismét kikaptatok.
Szerintem ahelyett, hogy magyar szolidaritásról, Internacionáléról, szoborparkról, volt párttagokról és egyéb lényegtelen dolgokrül beszélünk, arról kellene szót ejteni, hogy mitől lesz jobb az egészségügy, mitől lesz több munkahely, miképp lehet az emberek döntésére bízni, hogy milyen 2006-ban hogyan éljék az életüket.
Erről kellene a vitáknak szólni, és én találtam is olyan pártot, amelyik ezekre próbál választ adni. A Fidesz nem engedne államon kívüli tőkét az egészségügybe, a saját értékrendszere szerint próbál szelektálni a magyar emberek életmódja között, és ennek érdekében akár korlátokat is állítana az egyén szabadsága elé, szavazókat próből szerezni olyan magyaroktól, akik nem itt fizetik az adót, és nem itt járnak iskolába. Arról kell döntenünk, hogy akarjuk-e ezt ismét, ahogy 1998 és 2002 között? Én nem akarom.
Elárverezik a hírhedt Orbán-Torgyán képet - 2004. május 14.
Nemeskürty István szerint nem õ rendelte a festményt
Huszonötmillió forintos kikiáltási áron licitálhatnak az interneten a vevõk Róth István "Millenniumi magyar kormány a Korona évében" címû alkotására, amelyet még az egykori milleniumi kormánybiztos rendelt meg. Állítólag. Nemeskürty István most ugyanis azt állítja: nem õ adta a megbízatást. A festmény értékét máig nem fizette ki az állam a mûvésznek.