Végre megoldódtak a belépési gongjaim. Telefonon már jeleztem Fhantomnak, hogy megyek-gyünk mind a hatan a csöpp családommal és, hogy a feleségemnek FZ1, nekem FZ30-as gépem van.
Végre megoldódtak a belépési gongjaim. Telefonon már jeleztem Fhantomnak, hogy megyek-gyünk mind a hatan a csöpp családommal és, hogy a feleségemnek FZ1, nekem FZ30-as gépem van.
A program érdekesnek ígérkezik, az egyedüli hátrány, amiért vacillálok, az az, mint írtam, hogy suli van, és most kivételesen (miért ne pont most) délután kezdődik az óránk, zh, + angolból szintfelmérőt kell írni vagy kedden, vagy szombaton (holnap dől el). Ha lesz lehetőség, elcserélem az órát más időpontra és lemegyek. (mindig ez van, ha valamit valóban akarok; biztos valami próbatétel, tényleg akarom-e.... :)) ) Ja, és ha anyuméktól le tudom nyúlni a kocsit, mert az enyém még mindig szervizelés alatt van :(
Lesz valami program este is (8 utan)? Masnap meddig lesz program, ha 11-ig el kell hagyni a szobat? Jo lenne lemenni, de megeri-e ha csak estere tudnak leerni?
sziasztok! azt szeretném megkérdezni, hogy viszonyultok azokhoz a delikvensekhez, akik nem aludnának ott? Szombaton jövök haza Pestről (Kanizsára) és szívesen beugranék pár órára viszont vasárnap reggel dolgoznom kell, így legkésőbb a vacsora után tovább kéne állnom. Így szívesen látott vendég lehetnék? wonka
Sajnos lehet, hogy mégsem tudok lemenni a találkozóra :(( Megkaptuk az órarendet, délelőtt, délután órám van, utánna angol. Csak este 6-7 után tudnák indulni, és 180km-re lakom :(
- 13 órától találkozó a nagyterembe. (várhatóan mindenki megérkezik)
- Ha valaki családdal és gyermekekkel érkezik, a feleségem külön progamot szervez nekik. Babamúzeum megtekintése, belvárosi séta, amig mi elvagyunk foglalva.
- Köszöntő
- ismerkedés, a résztvevők bemutatkozása, tapasztalat csere, az általunk használt gépek eszközök véleményezése.
- Vendégünk Pati Nagy Bence riportfotós
- ca.14 órakor a Bory vár meglátogatása.
- délután szabad program
- Este közös vacsora egy belvárosi étteremben.
- Vacsora után a Panasonic Magyarország által felajánlott ajándékok kisorsolása
Szia Tamás!
Köszönöm a válaszod és ahogy tudom, hogy mimódon alakulnak a dolgaim egyből hívlak. Ez előre láthatólag legkésőbb a jövőhét második felében fog megtörténni.
Előre is köszönök mindent. Jóidőt a fotózáshoz, ihletet a képekhez.
Üdv: Maci a Laci