Nagyon sokszor éri - többnyire jogosan, valljuk meg - kritika a Körmend-tábort. De nincs, és egyszerűen nincs és pont még egy olyan tábor az országban, ahol a 11. helyen lévőket ennyien kísérik idegenbe. És a meccs után ilyen ünneplést csapjanak a játékosokkal a vendégszektorban.
"Tudom jól, hogy tábor lehet száz és száz. De Körmend csak egy van, egy van."
Fehérváriaktól mi volt ez a "fuck you, Austin"?! Eléggé meglepődve fogadtuk. Na nem azért kérdezem, hogy valami erkölcsi alapú prédikációba kezdjek, csak nekünk olyan előzmény nélkülinek tűnt. A bb1-en olvasom, hogy szünetben kimutatott nektek. Igen? És addig nem volt semmi? Amúgy mintha már az első félidőben szidtátok volna, bár ebben már nem vagyok biztos. Mindenesetre furcsa volt.
Ezen felül - bár aztán tőlem bármit csinálhattok - (még) nem ajánlanám, hogy például a Körmend-tábornak egy-két emberetek két kézzel mutogasson nagy bátran. Ha elég lapos is a bajnokság, mindenhol lehet pár ember, aki ezt a meccs után megbeszélné. De ti tudjátok.
Szombaton valószínűleg évtizedes negatív rekordot fog dönteni a Falco-Körmend. De ne legyen igazam, és most legyen valami jobb, mikor senki se várja! :)
Véleményem szerint hazai pályán ősszel senki ellen sem vallottunk szégyent, sőt a helyzethez képest gyakran elég jó létszámban voltunk. A 20-40 fő közötti létszám átlagosnak tűnik nálunk meccstől és ellenféltől függően. Idegenben viszont szinte 0-ák vagyunk. Januárban főként utazni fogunk, remélem, hogy Kaposvár kivételével valamelyik túrára(Szombathely vagy Sopron) sikerül nagyobb létszámban is megjelennünk.
Ilyen zenére éneklős, söröskorsó emelgetős tancolás minden szombat este van bármelyik kocsmában. Sőt tegnap etse is egy ilyen helyen voltam, pedig nemis volt szombat. :)
Ezt azért nem nevezném szurkolásnak. De hangulatosnak hangulatos.
Amiket én néha megemlítek, azokról tényleg úgy gondolom, hogy egyedi pozitívum Körmenden, de egyáltalán nem úgy értem sosem, hogy nálunk minden meccsen úgy általánosan kurva jó lenne a hangulat. Viszont vannak kivételes napok még, szerencsére. El is hiszem, hogy Szolnokról nem látni, hogy milyen volt a hangulat tavasszal a Paks ellen a negyeddöntőben, vagy idén az első meccsen a Kaposvár ellen...
Összefoglalva mi otthon úgy-ahogy hoztunk idén is eddig valamit, idegenben pedig szinte abszolút semmi. Pont, mint a csapat.
Mindenhol ez a helyzet. Falco tábor vegetál, Egerszegen sem az igazi UZ nélkül.Ti is visszaestetek. Mi idegenbe szinte 0, max Zeg,Szhely,Sopron. Otthon változó,vannak jól sikerült meccsek,negyedek amik tényleg jól szólnak, meg vannak olyanok mint a szerdai, hogy elszurkolgat a tábor. Sopronban nem tudom mi a helyzet,majd holnap meglátjuk. :)
Szerintem már elég régóta senki nem nézőszámozik tőlünk és mástól sem, én már nem is emlékeztem volna rá ha nem hozod fel megint:) Nálatok ez a tegnapi azért ZTE elleni rangadó volt, mi lett volna mondjuk a Szeged ellen? Nálunk állandósult úgy néz ki ez a 1200-2000 közötti nézőszám, ez ingadozik, meccstől függően. A partizán meccsen kifejezetten fasza volt minden, mégha nem is volt zsúfolt ház. Inkább ennyien és így, mint valamivel többen, de máshogy:) Nem nagyon érint hogy hol mennyien vannak, de azt látni hogy óriási a visszaesés a csarnokokban. Bár Realfan olyan dolgokról ír, hogy náluk olyan van ami máshol nincs,:) a szememmel én ezeket máshogy látom/láttam. Nem tudom milyenek a bajnokik, egyet-kettőt láttam is, de szinte sehol sincs semmi. A hírek és a képek( ha van egyáltalán..) alapján meg... Ezt lehet cáfolni mindenki részéről, sőt jó is lenne!
Megmondom őszintén,hogy szoktam nézni a meccseket,de pl a csoportállást nem követtem figyelemmel.
Viszont a meccset ezúttal is néztem és mint,ha Artúrék pont arról dumáltak volna,hogy a Partizan már nem juthat tovább.
Most viszont utánaszagoltam és bizony úgy tűnik,hogy igazad van...ki-ki meccs volt.
Hazai siker esetén mindenképp a németek a negyedikek,ha a Partizan nyer csak akkor jutott volna tovább,ha a Rytas bukik a Besiktas ellen(ez össze is jött volna)
Viszont az utolsó pillanatban a germánok összehozták a továbbjutást.
Ha rosszul tudtam, illetve ha most rosszul látom, akkor elnézést, de szerintem konkrétan a csoportból való továbbjutás múlott a bambergi meccsen. Ki is estek.
Ez a Partizan létszám azért nem volt valami hű de nagy valami. A világ egyik legjobb, legfanatikusabb táborából 20-an mennek el egy nem is túl messzi külföldi túrára...Érdekes.