El tudom képzelni mit gondolhat a család ilyenkor rólad. Ülsz a gép előtt és brummogsz.... király! Igérd meg ha egyszer, esetleg, személyesen is találkozunk bemutatod a brummogást :))))))
Jóvan', akkor nem csak én szívtam! Nálam dettó ugyanez volt! :) Szétment az első difi és mehettem újért... 5 óra környékén értem vissza, aztán 19:30-ig szerelték a srácok a vasat...
Ahhoz képest, hogy úgy indultam el ma, hogy kiugrom egyet kirándulni, most értem haza! :) De nembaj! Már akkor is hiányzott! Holnap folyt. köv.!
Megoldottam a híres mosolyommal és azért láttam is pár autót versenyezni :) Sajnálom, hogy nem találkoztam senkivel közületek! Majd legközelebb jobban össze kapom magam :)
Na annyira azért nem vagy ám szőke...mert tényleg el lett írva..ez a mai nap volt,bár a péntek is itt ezen a területen zajlott de egy más nyomvonalon. oké... kérj segítséget!! :-)) De ma kihasználhattad volna a"közönség" segítséget is ... azért az cirkuszos lett volna ha mondjuk "belmondóst" játszottál volna Kis Sanyival Örkényben .... :-)) Bár mi is láttunk két civil autót is a pályán,egyik szembe a forgalommal egy szűk erdős részen,szerencsére semmi gáz nem lett belőle....