Bazel, Bern, Zürich, Luzern, St. Gallen ad otthont a 7. kézilabda EB-nek 2006 január 26-tól február 5.ig. A 16 csapat 4 csoportban kezd, majd a középdöntőbe minden csoportól 3-3 csapat érkezik. A magyar válogatott Dánia, Szerbia, és Izlanddal csatázik a csoportmeccseken.
tévedésben éltek, ha úgy, gondoljátok, a Dunaferrel, vmint a Szegeddel mint legnagyobb riválisokkal elért bajnoki címet Veszprémben nem tudják megemészteni... kissé eltértünk a témától, de mindegy...
azt hiszem, részemről lezárom a dolgot, úgysem tudjuk meggyőzni egymást, de feltételezem, nem is akarjuk.... és inkább azt mondom:
A kapitány -szerintem- nagyon nagy karakter, sokáig posztján tartanám. Ez az eset szerintem említést sem érdemel. A meccs hevében ilyen jelenetek simán beleférnek. Pásztor mondott valamit, van már olyan tekintélye, tett már le az asztalra annyit, hogy ne akadjon ki rajta a mester.
mindenkinek van véleménye szövetségi kapitányról de azt senki sem vitathatja hogy jó szakember mindenkinek vannak hibái meg jó tulajdonságai de az eredmények őt igazolják
szerintem ott, akkor neki kellett volna eligazítást tartania, és - ugyan nem emlékszem rá pontosan, de - gondolom Sivár azért kezdte el a mondandóját, mert látta, hogy a szövetségi kapitány kissé tanácstalan...
mindehhez hozzátéve, hogy már hallottam jópár válogatott játékos véleményét a jelenlegi szövkapról...
Meg Kiss Szilárd... De ezért miért vesztette el a tekintélyét? Azért mert, annyira ember maradt, hogy meghalgatta a legrutinosabb játékosa véleményét és egyet mert érteni vele?
Azt írtam volna, hogy Skaliczki magyarázkodjon? Nem emlékszem ilyenre, ezért nem is értem az indulatodat. Annyit írtam, meg kell kérdezni. Lesz valaki aki megkérdezi vagy sem, kap-e választ vagy sem, más kérdés. Az, hogy felsoroltad az eredényeit szép dolog, de önmagában semmit sem dönt el. Ugyanilyen, sőt még nagyobb eredményeket ért el Mocsai is, mégis volt rossz döntése. Ettől még mindketten kiváló szakemberek lehetnek. A ló meg a négy láb ugye. Egyébként meg nem emlékszem olyanra - ettől még lehetett, csak én nem tudok róla - hogy egy csapat összeállításánál ne lett volna vita, véleménykülönbség.
Hány ilyet láttunk már más edzőtől is... A játékos, különösen az olyan rutinos, mint Pásztor belülről is érzi mit kellene csinálni és ezzel is segít az edzőjének. Nincs ebben semmi szerintem.
a megoldás például josepapa válasza lentebb mondial és a te kérdésedre...
egyébként meg egy olyan szövkap, aki időt kér és utána Pásztor mint csk mondja el a tennivalókat, majd Skaliczky erre azt reagálja: "igen, ezt akartam mondani" , arra vhogy a "legalkamasabb" jelzőt nem használnám... ott meglehetősen nagyot csalódtam benne...
Aki kritizál, az mondja meg, hogy kit tennének be helyettük (Lendvay, Józsa) jelen körülmények között? Mondjatok megoldásokat! Akkor lehet vitatkozni de így nem!
Azért, mert ír valaki egy cikket, hogy ő szívesen venné Skaliczky magyarázatát, ezért kellene magyarázkodni? Az a Skala magyarázzon egy/több szurkolónak, aki Komlóra jött, egy év után csinált egy bajnoki negyedik majd ötödik helyezett csapatot, közben idegenben négy fával megverte az előző évi BL döntőst (ez olyan, mintha a Tatabánya megverné a Ciudad Realt...)?!? Utána elment Szegedre, bajnok lett. Dunaújvárosban ugyanezt elérte, bajnokság, Magyar Kupa győzelem, KEK döntő. Aztán szövetségi kapitány lett és öt kvalifikációból négy sikerült (előtte háromból hármat buktunk), úgy, hogy közben lecserélte a teljes csapatot (Szathmári, Pásztor, Perez, Diaz, Mezei, Kertész) és gyakorlatilag megvan a 2008-as gárda. Erre mondhatjuk, hogy Ő ÉRT HOZZÁ. Nos neki aligha kell válaszolnia egy olyan ember kérdésére, aki olyan vicces cikket írt, mint amit volt szerencsénk olvasni. Tudom, hogy felesleges felhúznom magam ilyen hülyeségen, hiszen aki ismeri a dolgokat az tudja, hogy a legalkalmasabb ember ül a kapitányi székben (mindkét nemnél).
Komolyan gondoltam. Én nem tudom megítélni hogy a csapatba való vagy sem, s miután vannak akik megkérdőjelezték a beválogatását legegyszerűbben úgy kaphatnak magyarázatot, ha megkérdezik a legilletékesebbet.
Részemről a korábbi általad megkérdőjelezett kijelentés egy egyszerű javaslat volt, se pro, se kontra a válogatással kapcsolatban. Gondolom az okozhatott félreértést, hogy nem tettem valamilyen plusz jelet a mondat után. Nem kellene minden mondatban a rosszindulatot, vagy az ellenséges hozzáállást keresni!
Fazekas Nándor sérülése rendbe jött. Skaliczki László szövetségi kapitány elmondta, Fazekas bokáját kell még kezelni, de ezzel együtt ott lehet az Eb-n.