:))
Megy az oktatás látom :)))
Te, épzeld mekkorát szívtam pár hete ...
Felhívott egy srác, hogy kéne neki egy első spoiler , amit évekkel ezelött csináltam ...
Gáz , mondtam , mert már nem jó a sablonja ( törött és hiányos ) , nem csinálom ...
De, de neki nagyon kell és minden ... szóval rávett, hogy még is.
Erre én felhívtam egy ismerőst akinek annak idelyén adtam egy szépet , hogy pár napra kölcsön kérném , mert arról csinálok sablon...
Elmentem érte , és megigértem , semmi baja sem lesz és a fény sem fog lejönni róla ...
- Nekikezdtem a dolognak , és mit nem szereztem ,....( mert hogy volt itthon ) leválasztót... Volt , de eltünt...
Na nem baj , van egy háztartásnban egy rakás dolog ami jó erre... elő is vettem egy cipőfényesítő szprét. ez jó lesz mondtam ... ( hehehehehe...)
ráfújtam , polír és már kezdtem is .
Felszívta az epoxi az összeset és úgy a spoilerhez tapadt mint az állat :))))
Aztán mikor levettem ( darabokban ) akkor jött egy kis spoler is vele :)))))
Na kezdtem a szobrászkodást ... vagy két hétig faragtam mire meglett ...
Kevertettem festéket , átfújtam és kiraktam a ház sarkára mikor kész lett , hogy délután átviszem a tulajdonosának ... aha ahogy azt gondoltam ... kutyám megrágta ....
Kezdődött a dolog újból szobrászkodás :))) Ezzel az erővel a régi sablont is megcsinálhattam volna ... hehe...
Na mindegy ... de elkészült ... most figyeltem mindenre ... olyan sablont csináltam, hogy magam is meglepődtem a végén , jobban csillog mint az eredeti :)))
Alig volt kis szívás és kis pénzkidobás ... most készíthetek jópár spoilert mire nullán leszek :)))