Bayer Zsolt: (...) Mert tudod, Ferenc, én 1988. március 30-án éjjel Fideszt alapítottam. Te pedig gyáva és sunyi KISZ-Führerként leveleket írogattál a pártführereknek. Ez az alaphelyzet. (...)
tudnod kellene, bölcs kuncika, hogy hogy akiről te ilyen tahó módon böförészel, az nemhogy a tesconál nem dolgozott, hanem éppen a magyarországi tesco hanyagságai, a magyar vásárlót semmibe vevő magatartása ellen indította ama, általad kifogásolt topicot.
kár, hogy annyira lumpenista módon védelmezted a semmirekellő óriáscéget, miként most lopcsányt, hiszen, ha volna valamicske önbecsülésed, önérzeted, szeretnéd a tiszta, becsületes, minőségi dolgokat, ilyesmit nem művelnél...
megtévedt vagy te, szerencsétlen kuncuri, ám nem haragszom rád, sőt, ha kéred, szépen, szívesen segítek neked, hogy a helyes vágányra billenjél: pl. ajánlok egy elmegyógyászt.
Ne fészkelődj, te is tudod erre a levélre Gyurcsánynak válaszolnia kell. ;))) Bayer felvetései pedig ebben az esetben szűk kört érintőek és igazak. Tessék csak felkapni a mondatát és ismételni ha annyira gondoljátok, hogy segít. Nem volt mindenki pártfűrer és/vagy spicli, hogy fájjon neki a jelentgetések felhánytorgatása. A proliból jóval több van mint apparátcsik komcsiból.;DD
Az egyetemen elveszi egy orvosházaspár lányát,aztán jobb üzletet lát egy véreskezű kommunista unokájának, egy bolgár KGB-és lányának "meghódításában".
Aztán -hála a kollabboráns Antal Józsinak- a helyükön hagyott volt KISZ KB-és elftikékkel összejátszva az állam (mindannyiunk) vagyonából kiszakít néhány milliárdot,közben az állam (mindannyiunk) kárára trükközik az adóbefizetésekkel.Aztán kicsit később már nem elég neki a miliárdosság,ezért politikai babérokra tör. Megveszi kilóra az mszp-ét,aki ellenáll,azt cigányokkal jól elintézteti,lelkendezik,hogy nagy a jólét,utána meg krokodilkönnyeket hullajt a szegényekért,tartuff-ös grimaszai vannak...
Az ország jelentős hányada beteg,hogy felül ennek a paprikajanicsinak...
A többit már elmondtam, mindenki jöhet, aki a büdös féreg viktorcit (te valami miniszterelnöknek hívod) elüti attól, hogy a mocskos sameszaival ismét kormányt alakíthasson.
Már mondtam rövideszű: qncogi.
No, lassan ideje levenned a pörköltszaftos atlétádat, felveheted a tescos ingedet és indulhatsz. Ma a halak között fogsz szolgálni, még mindig jobb, mint a múltkor, amikor neked kellett osztogatni a tescos ajándékot.
Szerintem zseniális a levél és Bayert nem érheti az a vád sem, hogy nem tud fogalmazni. Csak hát az igazság tud a legjobban fájni ezért szűkölnek annyira a szimpatizánsok. Minden mondata velejéig igaz és jó.
"Az írói vénát nem lehet se lopni, se lízingelni, ezért nincsen neki."
Elmesélek neked egy sztorit, mert látom, hogy te még nagyban legóztál, amikor Bayer már annyira hülye volt, hogy ha olyan messze lakna, mint amilyen hülye, haza se találna. (Egyébként haza se talált.)
Az 1994-es választások második fordulójának estéjéről a Köztársaság térről tudósító egyik magyar narancsos riporter azt írta, hogy a folyosói hírek szerint állítólag Horn Gyula azt mondta, hogy "Komcsik, bibsik, ki a gátra, jön a barna veszedelem!"
Néhány hónappal később egy bayeriádában Bayer ezt hozzávágta Horn fejéhez. Horn felszólította, hogy kérjen bocsánatot, mert ő ilyet nem mondott. Mire Bayer, az a zseni, a Népszabadság vélemény rovatába írt egy publit "Az ősforrás" címmel, amiben feltárta, hogy első kézből Magyar Narancsból származik az infó. Erre válaszolt Vágvölgyi B. András, a Mancs akkori szerkesztője, hogy hülye vagy bazmeg Zsoci (nem pont így), az csak egy hangulatfestő poén volt. Nem is ezért meséltem ezt el, hanem azért az epitheton ornans-ért , amit Vágvölgyi ráragasztott Bayerra (figyelj, jegyzetelj): az írói ambíciókat abortált skribler, illetve wannabe megmondóember.
Ha tudni szeretnéd, hogy Bayer miért egy írói ambíciókat abortált skribler, olvasd el a Tündértemetőt, majd 1992 után bármit. Egyáltalán: olvassál, töki.