Egy inkorrect buzi fax emberkéé volt, (PELISCAN); 2 éve vette győrből, akkor az autómata nem váltotta el a 3. fokozatot, és ha jól tudom motorhibás is volt, xar volt befecskendezés, forrt a hűtővíz, karamboloztak is vele, a jobb első ajtónak mentek neki.
Szeretnék venni egy 44-est,hát kiváncsiságból elmentünk megnézni...!
...ilyet még nem láttatok,de én se...,felgányoltak rá egy Renault 25-ös KARBURÁTORT,persze nem indul be,de ha beindul,akkor sem megy,csak 1-2 henger!!!(az állitólagos tulaj szerint,aki azért állitólagos,mert az előző,talán az igazi tulajjal történt telefonbeszélgetés után kiderült,hogy aki árulja,az ki sem fizette az autót,de már szeretné is eladni,tehát se törzskönyv,se semmi!!!!!?)
Az autóról irhatnék még,de teljesen felesleges lenne,mert nem AUTÓ,esetleg bontani lehetne...!!!
...úgyhogy akinek az érdeklődését felkeltette a hirdetés,az nagyon gyorsan felejtse el...!
Az enyémen meg elől az irányjelzők is alapban helyzetjelzők, kétpólusú izzók vannak benne, a hátsó lámpában meg oldalanként két-két helyzetjelző vagyon. Ha ehhez hozzávesszük az oldallámpákat, akkor összesen osztokszorzok 10 darab helyzetjelző. Olyan a gép, mint egy karácsonyfa, de nagyon tetszik.
Értem, nekem is így működik a hátsó szélességjelző a 24-en, de az első nekem nem világítós. Nem is baj, mert sztem a gyári nemszép, tetszene, h világít, de mind1.
Az enyémet tudom mondani,de szerintem mind olyan. Kapcsoló egy katt,akkor világít a két hátsólámpa és a két hátsó oldal lámpa (piros) és a két első oldal lámpa(narancs). Kapcsoló két katt,akkor ugyanezek világítanak és plusz a bukók. Amikor a gyújtást leveszed,akkor a bukók nem világítanak,de a tőbbi igen! Ha a kapcsoló teljesen ki van kapcsolva,akkor amerre az irányjelzőt kapcsolod,azon az oldalon világít a hátsó,a hátsó oldai és az első oldali! Remélem tudtam segíteni és érthető voltam! Gyurma
Nekem akkor is tetszik ez a gyönyörű autó! Lehet,hogy amit mondtál,azért és csal a kép. Az írásodból nem tudtam 100%-ra kivenni,hogy a kormányt is cseréled-e,vagy adnád azt is egy jelképes összegért,de engem az nagyon érdekelne,ha nem ütöm Tomimki üzletét !!! Abban az esetben,ha a kormányt úgy gondolod ,hogy tovább adod,kérlek azonnal értesíts sms-ben és visszahívlak! Az üllésekre nézek neked boltot esetleg,mert itt van nálam Szepié is még és megbízott ként árulom! Az is nagyon szép! Egy helyen van megsérűlve a vezető üllés. Az üllőpárna boritása a varrás mentén szétfeslett! (széria hiba,de javítható!)
A kormány ügyében várom a választ! Elöre is köszi! Gyurma 06-70-317-95-85
Szegedi vagyok, de nem bézs színűre értettem, h olyan a kocsim, hanem fekete, mint a Te régi belsőd. A bézsre csak mondtam, h nekem is nagyon tetszik. Bocs :)
Az első ülések hátlapjának elején a textil el volt több helyen szakadva, és amióta megvettem, a vezetőülésen pl. már egy kb. 30cm x 20cm nagyságú lyuk keletkezett, ahol csak a szivacs látszik. A lyukat tehát már összevarrni sem lehet, mert az anyag eltünt a szakadás mentén (a kora miatt egyszerűen "elfogyott") :((( Valóban megtehetném, hogy csak az ülőrész textiljét cseréltetem ki, de ha én nekiállok valaminek, akkor nem szeretek félmunkát végezni, és szerencsére meg is engedhetem magamnak (erről a család többi tagjának persze más a véleménye).
A kormányom szintén kritikán aluli állapotban van, amit a fényképen megint nem lehet kivenni, de igaz.
Természetesen ha valakinek kell, és eljön érte, valamilyen jelképes összegért megkapja a teljesen jó hátsó ülés huzatot illetve az első ülését is, amiben a textilt le kell cserélni. A szőnyeget valószínűleg nem fogom kidobni, mivel az nem gázos.
De eltértünk a tárgytól: Itt többen mondtak 300 vagy az alatti árat (Szepi, Nico...) - a közhiedelemmel ellentétben én sem dobok ki szívesen 400ezret ugyanazért, amit 300ezerért is meg lehet csináltatni. Az ismételt kérés tehát: mondjatok légyszi jó és olcsó bőrösöket (lehetőleg email címet vagy telefonszámot is adjatok meg!)