Sziasztok!
Nagyon köszönöm a tegnapi meccset, nagyon sportszerű és barátságos összefeszülés volt. Nagyon jól küzdöttetek, csak apróságokon múlt, hogy nem volt sokkalta szorosabb, aminek persze én nagyon örülök :)
remélem a tavaszi bajnopkságban újra találkozunk, addig is sok sikert, gyakorlást és sérülésmentes off-season-t kívánok.
A sérültjeiteknek jobbulást kívánok, s remélem egyik se 8 napon túl gyógyuló
Valentin #15
Tényleg nem volt rossz meccs, bár nem bántam volna ha kissé szorosabb végeredmény születik.
Talán ha összeszedettebbek vagyunk, és többet hozunk a formánkból, egy fordulatosabb, izgalmasabb meccset kapunk eredményül.
Mindenesetre jó volt úgy játszani, hogy a két csapat nem mint ellenségek, hanem csupán mint versenytársak álltak egymással szemben. Én legalábbis korrekt viselkedést tapasztaltam, bár egyszer majdnem leszakad a fejem. :)
Egyszóval, csak gratulálni tudok a Lovakognak, jól szervezett preciz játékot játszottak, amin látszott hogy rengeteg gyakorlás van mögötte.
Gratulálok a tegnapi meccshez. Igaz nem sikerült legyőzni a lovagokat, de élvezetes volt nézni a játékot a leláton.
A hideg miatt átmentem a ti szurkolóitok közé és a #65 játékos ismerőseivel közösen szurkoltunk nektek. Ezúton is jóbulást kívánok neki az ujjához. Remélem nincs nagy gond vele.
Nagyon sajnálom, hogy 2x is elveszettétek a labdán a Red Zone-ban. Ott lehetett volna izgalmassá tenni a mérkőzést. De igy is sok jót mutattatok magatokból.
Tényleg élveztem. És a végén a becsület TD is megvolt.
Szerintem sokat tanulhattatok a meccsből és ez a lényeg.
Üdvözlet! Ma kilátogatok a mecsetekre, elvégre a mi gyepünkön fogjátok egymást gyűrni. :) Én nektek fogok szurkolni, mert mi már játtszottunk egymás ellen. :) Egy nagyon sportszerű, élvezetes meccset kívánok nektek!! Wolves II. DE (ellenetek az 55-ös voltam)
Bár a BK-nak drukkolok, de nagyon színvonalas fellépést és kemény, sportszerű játékot kívánok nektek is holnapra, hogy a Black Knights a legméltóbb ellenfél ellen szerezzen győzelmet!
"A Zalaiaktól elnézést szeretnék kérni. A sokszoros huzavona a dvd-vel tényleg sajnálatos, s ez az én hibám, hiszen mint az oldalra, erre sem volt időm, nem tudtam megkaparintatni és feltölteni nektek. Remélem azóta már van van valami más infotok, hogy hogy juthattok hozzá. Sajnálom még1x a kellemetlenséget... "
Igen, bulizni fog csapatunk a meccs utan (en talan nem tudok), de ha jobban megnezitek arrol van szo, hogy mindenkepp buli lesz.
Ha nyerunk, akkor azert (oromunkben), ha nem, akkor pedig azert (bufelejtes keppen) :)
Egyebkent is... azok utan, hogy mennyire drukkoltunk paran a Wolves2 ellen, nem erdemeljuk azt, hogy barmilyen negativ hangvetelu dolog felmeruljon csapataink kozott! :)
jo ok persze ezt megértem és teljesen elis fogadom h, nelegyen civakodás nem is amiatt irtam csak az a baj h, mostanában mindenki mindig félreért mindenben. szal nem akartalak titeket bántani ezzel!
A heten megprobalok konzultalni Gretsi tanarurral az angol kifejezesek magyarositasaval kapcsolatban :-). A szemelyes velemenyem szerint a Predatorok sem helytelen sot barmilyen egyeb magyarositast sem banok csak beszeljenek a csapatrol es jelenjen meg minnel tobb mediaban olyan formaban, hogy egyertelmuen tudjak hogy rolunk van szo. ;-))))))
Nem akarok más csapat fórumába belepofázni, de a mi legfrissebb infónk nov. 27. Szerintem egyeztessetek a vezetőséggel, nehogy emiatt gáz legyen akár nektek, akár a szurkolóknak.
Woobel! Az biztos, hogy buli lesz a meccs után, de ebből ne arra következtess, hogy előre iszunk a medve bőrére! ;) Természetesen mindkét csapat győzni akar, és bízunk benne, hogy ennek eredményeképp egy nagyon szép meccset láthatnak a szurkolók is.
Nah szal a hely az a népliget építők stadion (Wolves)
Ajánlom a Black Knights oldalát figyelmetekbe ugyanis elég sokat irnak arról h, miket fognak majd partizni miután vége az ellenünk lejátszott mecsüknek!
Az az igazság,hogy még mi sem tudjuk pontosan...(én legalábbis nem :) ) Hallottam már 20.-át,27.-ét is,meg hogy Pesten lesz,de lehet hogy a Mocsárban. Én is kíváncsian várom mi lesz!!