Keresés

Részletes keresés

Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 136

Láds 133.

A civil áldozatok a jogvédő tevékenység "belesetei".

Előzmény: Caperucita Roja (124)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 135
pedig milyen vonzó név: Maximum Entrópia)))))
Előzmény: Jo Tunder (123)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 134
bárcsak heverészne itt egy
Előzmény: Caperucita Roja (122)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 133

Amennyiben megszavaztad a NATO-tagságot,illetve olyan politikai erőre szavaztál,amelynek programjába benne volt,akkor igenis megbíztad az amerikai hadsereget,hogy védelmezze a jogaidat.

De ha te magad nem is szavaztál így, Magyarország nagy többséggel megtette.

Előzmény: Nem tudom. (120)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 132
Kanada: ujjlenyomat.
Előzmény: Gördülő Kő (119)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 131

Ha mutatsz egy olyan hadsereget, ahol Ph.D-je van az őrmestereknek, akkor megértőbb leszek.

Csak legalább az alapműveletek mennének. Minimum egy 8 általános szint. És a legnagyobb tök nem az őrmester volt, hanem magasabb rangú. Neki magyarázgattam az összeadást és a kivonást, és szerintem nem én mondtam rosszul, mert ott volt még egy munkatársam és egy tolmács is, aki csak a fejét fogta.

Utána még kettesben maradtam az amcsi ürgével és beszélgettünk, hogy merre járt a nagyvilágban, honnan helyezték át, stb. Az egyetlen pozitiv dolog volt, amit el tudok mondani az az, hogy nagyon kedves, segítőkész és közvetlen volt. (A többi munkatársa is, és a következő cégemnél is akikkel beszéltem.) De ahogy a világot és az embereket látta, az kb. egy 6 éves szellemi szintjén volt, amikor a világot felosztjuk a gonoszokra, a sötét boszorkányokra, és a szent ártatlanokra, akik az igazságért küzdenek. Minden fekete, vagy fehér. Az arabok mind buták, akik nem értik, hogy milyen jó lenne Big Mac-et enni és Coca Colát inni miniszoknyában és baseballsapkában. Mintha nem a való világban, hanem egy mesefilmben élt volna. És hiába utazta körbe a világot, nem sok kultúra ragadt rá.

Előzmény: Jo Tunder (126)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 130

Nem tudom.

Mindenki el tudja olvasni, hogy mekkora baromságokat írtál. Ez a baj, hogy nem tudod eltüntetni a bűnjeleket. Tudományos fokozatoKAT szereztél ? Rögtön hármat ? :))) Manapság mindenki Amerikában doktorál, gyakorlatilag a fél polforum :))) Ezzel ne próbálj villogni, te kis marha.

Előzmény: Nem tudom. (128)
Szőke herceg Creative Commons License 2005.08.06 0 0 129

Mondom én, hogy körözik és ezért félti az ujjnyomát ;-))))

Előzmény: Jo Tunder (126)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 128
Egyebkent ott mintha az tortent volna, hogy te Partsemlegesen megcafoltad azt amit a Wikipedia a temarol allitott. Aztan vegul belekotottel a forditasomba (ami lehet, hogy nem volt pontos--konkretan egy felreertes volt benne a Laplace operator es a gorbulet viszonyaval kapcsolatban--de en a tudomanyos fokozataimat tenyleg kulfoldon szereztem) mivel az megiscsak ciki, hogy te allitasz valamit es a Wikipedia mast allit... N t.
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 127

Párt :))) oszt melyik ?

Előzmény: Nem tudom. (125)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 126

Caperucita,

Ha mutatsz egy olyan hadsereget, ahol Ph.D-je van az őrmestereknek, akkor megértőbb leszek. Tanítottam amerikai kadétokat sőt egyszer javítottam tisztek komplex függvénytan dolgozatát. Utóbbiak bárkit lenyomtak volna a BME-n. De egy detroit-külsői közlegény, általában nem nagyon okos. Hú de meglepő és milyen releváns. :))

Elnök úr egyébként mindennek mondható csak antiamerikainak nem. Volt szerencsém hallgatni ahogy a Marbury kontra Madisonról beszélt. Tudja kiknek köszönheti a karrierjét :))  És bizony ő idézett amerikai legfelső bírát magyar alkotmánybírósági döntésben, angolul.

Előzmény: Caperucita Roja (122)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 125
Mondja ezt a Part altal delegalt szagerto......eleve ez egy masik topic.N t.
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 124

Azok a bűncselekményeket is elkövető amerikai katonák éppen ezt a jogodat is védelmezik.

Az én jogomat aztán nem. Főleg azzal nem, hogy halomra lövik a civileket.

Előzmény: Callie (118)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 123

Figyelj böfike, te valami elképesztően ciki módon hazudoztál és hamisítottál, wikipediából próbáltál nagyfiú lenni, csak pechedre elég pocsékul fogalmazott a szerző :)) A polforum történetében úgy nem csúszott senki a taknyán mint te. Ezekután én veled ugyan nem fogok vitatkozni semmiről. Entrópia ügyben pláne nem.

Előzmény: Nem tudom. (117)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 122

Azt is elhiszem. Nagyon rossz véleménnyel vagyok a katonákról úgy általában. (Na nem a kényszerből besorozattakra gondoltam, azoknak tecceik-nem teccik menniük kellett anno)

Az amerikaiakról is rossz a véleményem. Egyszer kb. két hétig könyörögtem, hogy faxoljanak át egy iratot. Azért nem jött át, mert az ürge nem tudott külföldre faxolni, napokig próbálgatta. Ámuldoztak, amikor e-mailen kértünk valami dokumentumot. Jéééé, tényleg van nálunk internet? (Persze, csak a sátorba van bekötve, a számítógép mellett meg a kecske heverészik).

Ha meg valaki amerikai és katona is egyszerre......

Előzmény: mamicska (116)
sukinic Creative Commons License 2005.08.06 0 0 121

8-ra.

Dehogynem hallottál! Most már másodszor, mert én is nem megyek!

Az olajiparba hívtak, texas államba.

Hülyének simán nevezhetsz, de több okom volt a nemre! 

1. az ujjnyom vétel (anyádról és a bűnözőkről vegyél)!

2. Majd ha engem is haza adnak bíróságosdira az ott elkövetett köztörvényes büncselekmény miatt (Tudod mit kapott a Kaposváron lövöldöző usa állampolgár kolompárlala otthon?)

3. kulturálisan sokkal közelebb vannak hozzánk (hozzád is!) az allahozó Török, mint a nagyon keresztény amerikai.

4. Van még néhány, de nem akarom tele írni a topicot :-)))

Sólyomról meg! Nem szeretem, de mint Köztársasági Elnöktől elvárom az ilyen jellegű protokoláris viselkedést.

Az én elnököm legyen már más, mint bárki a "from rest of wordl..."

Szolíccsák má' Mr. President-nek, ne legyen má' Johny (Leslie) boy...

Előzmény: manipula (7)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 120
Szíved joga,és alkotmányos jogod, hogy ez legyen a véleményed és ki is álhass érte.
Azok a bűncselekményeket is elkövető amerikai katonák éppen ezt a jogodat is védelmezik.

Mondjuk en nem kertem oket, hogy barmimet vedelmezzek. Kulonosen nem buncselekmenyek aran.

N t.
Előzmény: Callie (118)
Gördülő Kő Creative Commons License 2005.08.06 0 0 119

Segítsünk Sólyom elnök úrnak! Állítsunk neki össze egy listát, hogy hova, miért nem utazik! A végén még kiderül, hogy ki sem fogja tenni a lábát az országból:

USA: ujjlenyomat

Kína: az emberi jogok

Szerbia: magyarverések

stb.

Lehet folytatni.

Mellesleg a megválasztása körüli disznóságokra bezzeg- egy kis ejnye-bejnyétől eltekintve - mintha kevésbé lett volna kényes.

Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 118

Szíved joga,és alkotmányos jogod, hogy ez legyen a véleményed és ki is álhass érte.

Előzmény: Nem tudom. (112)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 117
Ez a kis csorte a masik topicban azota ennyire faj neked? Hat nagyon sajnallak...

Egyebkent a golf labdarol valo felirat matematikai hattere az ugynevezett Maximum Entropia modszer, ha akarod arrol is elvitatkozhatunk... N t.
Előzmény: Jo Tunder (115)
mamicska Creative Commons License 2005.08.06 0 0 116
én meg dolgoztam egy ideig itthoni hadseregben vidéken...hát tudod,el lennél keseredve
Csak éppen nem analfabéták!Siralmas volt.
Előzmény: Caperucita Roja (113)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 115

Nem tudom.

Te a Ricci görbületről is tanultál, persze külföldiül :)) A magadfajta primitív hazudozóról tényleg csak Lovas Böbe jut az ember eszébe :)) 

Előzmény: Nem tudom. (111)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 114

Csak bólogatni tudok.

Legalábbis nem kellene lelkesen s..gget nyalni.

Előzmény: Nem tudom. (112)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 113
Bár lehet, hogy mégis véletlenek a bombázások: korábbi munkám során kellett találkoznom néhány amerikai katonával, mert volt egy elintézendő ügyünk Taszáron. Akikkel beszéltem, buták voltak, mint a tök. Csodálkozom, hogy tudják, hogy a fegyver melyik oldalára kell állni. Mindenesetre arról is meggyőződhettem, hogy az összeadás és a kivonás sem az erősségük.
Előzmény: PAPEN (109)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 112
Azt igyekeztem írni, hogy: gyilkosságokkal, bűnökkel vagyunk összefonódva, mindkét oldalon. De létezik két "harcoló fél",és mi az egyikben vagyunk (mint ország),abban, amelyikben az USA is. Földrajzi különbség. Civilizációs és történelmi különbség.

Jo. En azon a velemenyen vagyok, hogy nekunk semlegesnek kellett volna lenni. Tovabba azon, hogy Europanak jot tenne ha az USA-tol minel hamarabb fuggetlenitene magat.

N t.
Előzmény: Callie (108)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 111
Mondjuk en anno lattam USA-ban olyan muholdrol TV-musort ami a golf labdarol a foldon le tudja olvasni a markanevet. N t.
Előzmény: Caperucita Roja (110)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 110
Túl sok a "véletlen" bombázás és lövöldözés. Ha meg tényleg az (bár én nem hiszem el), akkor az amerikai hírszerzés egy nagy nulla, és menjenek inkább krumplit kapálni.
Előzmény: Callie (108)
PAPEN Creative Commons License 2005.08.06 0 0 109
Ezt csak mi gondoljuk így. Akik robbantgatnak, azok nem.
Előzmény: Caperucita Roja (107)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 108

Nem kisebb,nem nagyobb p ilyent nem írtam és nem gondoltam.

Azt igyekeztem írni, hogy: gyilkosságokkal, bűnökkel vagyunk összefonódva, mindkét oldalon. De létezik két "harcoló fél",és mi az egyikben vagyunk (mint ország),abban, amelyikben az USA is. Földrajzi különbség. Civilizációs és történelmi különbség.

Esetleg javítja a helyzetet,hogy a mi oldalunkon elkövetett ilyen bűnök általában nem szándékosak,véletlenek. Az áldozatok számára nem javítja.

Előzmény: Nem tudom. (105)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 107
Egyetértek. Tök mindegy, hogy egy esküvői menetet Irakban vagy Londonban bombáznak szét. Ugyanúgy gyilkosság.
Előzmény: Nem tudom. (105)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!